Találatok száma: 2508
Eszünk
A Sparhelt melege című cikk borítóképe

A Sparhelt melege

2017. 07. 21. | Szabó Hajnalka
A két és fél éve nyílt Sparhelt bisztró stabilan az egyik legjobb konyhát viszi a Balaton északi partján. Az ízekért és a hangulatért nemcsak a Tagore sétánytól érdemes felsétálni Balatonfüred óvárosába, de akár távolabbról is megéri ideutazni egy jó ebédért vagy vacsoráért…
Főzünk
Levendulás-mandulás keksz című cikk borítóképe

Levendulás-mandulás keksz

2017. 07. 19. | Varga Anita
Színben, ízben, illatban egyaránt csábító, az elkészítése cseppet sem bonyolult, és még egy pohár hideg édes borhoz is tökéletesen illik...
Tesztelünk
Gróf Degenfeld Szőlőbirtok: Édes Szamorodni 2013 című cikk borítóképe

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok: Édes Szamorodni 2013

2017. 07. 19. | Szabó Edit
Krémes, bájos, édes és gyümölcsös. Desszert mellé, vagy akár desszert helyett is ajánljuk…
Iszunk
Az IPA-k eljövetele című cikk borítóképe

Az IPA-k eljövetele

2017. 07. 19. | Bőti László
Beerdekker 6. rész
Kesernyés is, komlóhangsúlyos is, mégsem APA. Mi az? Hát persze, hogy az IPA. Ismerjük meg közelebbről!
Eszünk
Ahol a terasz marasztal című cikk borítóképe

Ahol a terasz marasztal

2017. 07. 18. | Raab Zsuzsanna
Főzünk
Ősmenta című cikk borítóképe

Ősmenta

2017. 07. 16. | Szabó Edit
avagy a -5.0 verzió
Pontosan öt évvel ezelőtt, egy meleg nyári délelőttön beállított hozzánk Bereznay Tamás, hogy megfőzzön-megsüssön néhány remek fogást...
Eszünk
Lazulj a Palatinuson! című cikk borítóképe

Lazulj a Palatinuson!

2017. 07. 15. | Raab Zsuzsanna
Megnyílt a Laza Pala Strandbisztró a Palatinuson!
Bíró Lajos séf a Belvárosi Piac mellett most az éhes margitszigeti strandközönség gyomrának meghódítására vállalkozott…
Vendégoldal
Főszerepben a furmint című cikk borítóképe

Főszerepben a furmint

2017. 07. 13. | Szabó Edit
Február elsején megszületett a Nemzetközi Furmintnap, a Furmint Február nagykóstolón startolt a Furmint Éve, és néhány napja megjelent a Furmintkiválóságok Könyve is, amelyben a szőlőfajta 85 kiváló bora mutatkozik be az értő közönségnek…
Iszunk
Sörivóknak való című cikk borítóképe

Sörivóknak való

2017. 07. 13. | Bőti László
Mit is akarunk egyáltalán? Duplán hidegkomlózott ale-eket? Arclebontóan keserű IPA-kat? Vagy a nagyüzemieknél egyszerűen csak jobb, jól csúszó söröket? Ezen tűnődtünk, miközben teszteltük a szombaton nyíló First Kraft Beert…
Vendégoldal
Jég dupla hisztivel című cikk borítóképe

Jég dupla hisztivel

2017. 07. 12. | Bodó Judit
Bottszerda 13.
Jégkár a Palánkosban, hiszti a családban, és miközben váratlan látogató a toppant be a Csontos présházba, a meghirdetett boraink is mind gazdára találtak…
Eszünk
Summertime, Summerwine című cikk borítóképe

Summertime, Summerwine

2017. 07. 11. | Szabó Hajnalka
Eszik vagy isszák?
Nyár, kánikula. Egész nap csak azon jár az eszünk, hogy munka után milyen jól fog esni egy hideg rozéfröccs. Vagy egy fagyi. Vagy mindkettő… Vagy, mondjuk, kettő az egyben?
Iszunk
Minta APA-k című cikk borítóképe

Minta APA-k

2017. 07. 10. | Bőti László
Beerdekker 5.
IPA és APA. Kéz a kézben járnak, mint a mindig morcos, mégis szerethető nagypapa és az édes-illatos süteménnyel kényeztető, bár kissé háklis nagymama. A nagy párosból ma a lágyabb, kedélyesebb, ám komlóhangsúlyos APA-kkal kerülünk közelebbi kapcsolatba…
Eszünk
Csináld magad! című cikk borítóképe

Csináld magad!

2017. 07. 09. | Varga Anita
Gyerekekkel a Budapest Makeryben
Főzni jó! Még jobb, ha társaságban, borozgatás közben készül el a vacsora. Ezt kínálja a Budapest Makery: a főzés élményét a mosogatás nyűge nélkül. Ja, és szívesen látják a gyerekeket is...
Beszélgetünk
Mindig a miért a lényeg című cikk borítóképe

Mindig a miért a lényeg

2017. 07. 08. | Szabó Edit
A Csányi Pincészethez tartozik az ország egyik legnagyobb szőlőbirtoka. Ültetvényeiket mindenki megcsodálja, boraik sorra aratják a sikereket a legrangosabb hazai és nemzetközi versenyeken. Romsics László vezérigazgatót a jelenlegi stratégiáról és a jövőbeli tervekről kérdeztük…
Eszünk
Épp vitorlázunk, egy pulled ponty rendel! című cikk borítóképe

Épp vitorlázunk, egy pulled ponty rendel!

2017. 07. 07. | Szabó Edit
Bezerics Dániel már megint nagy fába vágta a fejszéjét, de nincs ebben semmi meglepő. A Paletta és a kecskeburger után most itt a pulled ponty, a Pavilon és az E-delivery…