Találatok száma: 2508
Eszünk

A Sparhelt melege
2017. 07. 21. | Szabó Hajnalka
A két és fél éve nyílt Sparhelt bisztró stabilan az egyik legjobb konyhát viszi a Balaton északi partján. Az ízekért és a hangulatért nemcsak a Tagore sétánytól érdemes felsétálni Balatonfüred óvárosába, de akár távolabbról is megéri ideutazni egy jó ebédért vagy vacsoráért…
Főzünk

Levendulás-mandulás keksz
2017. 07. 19. | Varga Anita
Színben, ízben, illatban egyaránt csábító, az elkészítése cseppet sem bonyolult, és még egy pohár hideg édes borhoz is tökéletesen illik...
Tesztelünk

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok: Édes Szamorodni 2013
2017. 07. 19. | Szabó Edit
Krémes, bájos, édes és gyümölcsös. Desszert mellé, vagy akár desszert helyett is ajánljuk…
Iszunk

Az IPA-k eljövetele
2017. 07. 19. | Bőti László
Beerdekker 6. rész
Kesernyés is, komlóhangsúlyos is, mégsem APA. Mi az? Hát persze, hogy az IPA. Ismerjük meg közelebbről!
Eszünk
Főzünk

Ősmenta
2017. 07. 16. | Szabó Edit
avagy a -5.0 verzió
Pontosan öt évvel ezelőtt, egy meleg nyári délelőttön beállított hozzánk Bereznay Tamás, hogy megfőzzön-megsüssön néhány remek fogást...
Eszünk

Lazulj a Palatinuson!
2017. 07. 15. | Raab Zsuzsanna
Megnyílt a Laza Pala Strandbisztró a Palatinuson!
Bíró Lajos séf a Belvárosi Piac mellett most az éhes margitszigeti strandközönség gyomrának meghódítására vállalkozott…
Vendégoldal

Főszerepben a furmint
2017. 07. 13. | Szabó Edit
Február elsején megszületett a Nemzetközi Furmintnap, a Furmint Február nagykóstolón startolt a Furmint Éve, és néhány napja megjelent a Furmintkiválóságok Könyve is, amelyben a szőlőfajta 85 kiváló bora mutatkozik be az értő közönségnek…
Iszunk

Sörivóknak való
2017. 07. 13. | Bőti László
Mit is akarunk egyáltalán? Duplán hidegkomlózott ale-eket? Arclebontóan keserű IPA-kat? Vagy a nagyüzemieknél egyszerűen csak jobb, jól csúszó söröket? Ezen tűnődtünk, miközben teszteltük a szombaton nyíló First Kraft Beert…
Vendégoldal

Jég dupla hisztivel
2017. 07. 12. | Bodó Judit
Bottszerda 13.
Jégkár a Palánkosban, hiszti a családban, és miközben váratlan látogató a toppant be a Csontos présházba, a meghirdetett boraink is mind gazdára találtak…
Eszünk

Summertime, Summerwine
2017. 07. 11. | Szabó Hajnalka
Eszik vagy isszák?
Nyár, kánikula. Egész nap csak azon jár az eszünk, hogy munka után milyen jól fog esni egy hideg rozéfröccs. Vagy egy fagyi. Vagy mindkettő… Vagy, mondjuk, kettő az egyben?
Iszunk

Minta APA-k
2017. 07. 10. | Bőti László
Beerdekker 5.
IPA és APA. Kéz a kézben járnak, mint a mindig morcos, mégis szerethető nagypapa és az édes-illatos süteménnyel kényeztető, bár kissé háklis nagymama. A nagy párosból ma a lágyabb, kedélyesebb, ám komlóhangsúlyos APA-kkal kerülünk közelebbi kapcsolatba…
Eszünk

Csináld magad!
2017. 07. 09. | Varga Anita
Gyerekekkel a Budapest Makeryben
Főzni jó! Még jobb, ha társaságban, borozgatás közben készül el a vacsora. Ezt kínálja a Budapest Makery: a főzés élményét a mosogatás nyűge nélkül. Ja, és szívesen látják a gyerekeket is...
Beszélgetünk

Mindig a miért a lényeg
2017. 07. 08. | Szabó Edit
A Csányi Pincészethez tartozik az ország egyik legnagyobb szőlőbirtoka. Ültetvényeiket mindenki megcsodálja, boraik sorra aratják a sikereket a legrangosabb hazai és nemzetközi versenyeken. Romsics László vezérigazgatót a jelenlegi stratégiáról és a jövőbeli tervekről kérdeztük…
Eszünk

Épp vitorlázunk, egy pulled ponty rendel!
2017. 07. 07. | Szabó Edit
Bezerics Dániel már megint nagy fába vágta a fejszéjét, de nincs ebben semmi meglepő. A Paletta és a kecskeburger után most itt a pulled ponty, a Pavilon és az E-delivery…