Találatok száma: 2508
Tesztelünk
Bott Frigyes: Zöld veltelini 2016 című cikk borítóképe

Bott Frigyes: Zöld veltelini 2016

2017. 06. 05. | Szabó Edit
A meglepően intenzív termőhelyi jelleg és a lédús gyümölcsösség találkozása a pohárban…
Főzünk
Minibuci című cikk borítóképe

Minibuci

2017. 06. 05. | Varga Anita
Vadul süt a nap, tombol a grillszezon! Anita megmutatja, hogyan kell minibucit sütni a hamburgerünkhöz…
Iszunk
GoodSpirit – van benne lélek című cikk borítóképe

GoodSpirit – van benne lélek

2017. 06. 04. | Szabó Hajnalka
Szeretjük azokat a történeteket, ahol egy kis ötletből kitartó munkával, elhivatottsággal valami nagy dolog születik. Nézzünk szét ott, ahol a „jó lélek” lakik…
Eszünk
Nagyon Pagony! című cikk borítóképe

Nagyon Pagony!

2017. 06. 03. | Raab Zsuzsanna
A Pagony Kert árnyas fái alatt igazán jólesik egy pohár gyümölcsös limonádé, hűvös fröccs vagy jófajta sör, és még a konyha is jó. Íme a gyerekesek, biciklisek, kutyások nyári budai paradicsoma…
Eszünk
A megfizethető luxus című cikk borítóképe

A megfizethető luxus

2017. 06. 02. | Varga Anita
Kicsit mindig aggódom az ünnepi ebédek miatt. Hová teszem az én rosszcsont fiaimat, míg körbeüljük az asztalt? Őszinte meglepetésemre a Hotel Sofitel Paris Budapest éttermében erre is gondoltak a Sunday brunch-nál…
Iszunk
Felsőerjesztés sokszínű polgársága című cikk borítóképe

Felsőerjesztés sokszínű polgársága

2017. 06. 01. | Bőti László
Beerdekker 3.
Jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik útikalauzaink hatására már szoros barátságot kötöttek Malátaország ős- és albínó lakosaival, hiszen ma továbbutazunk egy mifelénk sokáig szinte ismeretlen, azonban ősidők óta lakott vidékre, Ale-megyébe...
Vendégoldal
Add már, Uram, az esőt… című cikk borítóképe

Add már, Uram, az esőt…

2017. 05. 31. | Bodó Judit
Szomjas a föld Bodrogkisfalud határában. Zajlik a telepítés, ablakok kerülnek a Kerámiagyár régi épületére, miközben kórus énekel a Csontos présházban, és Bendegúz szerencsésen túlesik az elsőáldozáson. Bodó Judit netnaplója folytatódik. Csak nektek…
Iszunk
Hungarikumok násza című cikk borítóképe

Hungarikumok násza

2017. 05. 30. | Szabó Edit
Mi történik, ha az Unicum házasságot köt a tokaji aszúval? Megszületik az Unicum Riserva, mindannyiunk örömére és boldogságára. Megkóstoltuk az újszülöttet, de ha már a Zwacknál jártunk, egyéb műhelytitkokba is bepillantottunk…
Tesztelünk
Pascal Jolivet: Pouilly Fumé 2016 című cikk borítóképe

Pascal Jolivet: Pouilly Fumé 2016

2017. 05. 29. | Szabó Edit
A tavaszi spárgaszezon egyik leghálásabb társa ez a franciásan elegáns sauvignon blanc…
Főzünk
Túrónudli spárgákkal című cikk borítóképe

Túrónudli spárgákkal

2017. 05. 29. | Szabó Edit
Bokáig járunk a spárgaszezonban, itt az ideje, hogy mi is főzzünk valamit. A sauvignon blanc ételt kíván…
Tesztelünk
SanzonTokaj: Selection 2015 című cikk borítóképe

SanzonTokaj: Selection 2015

2017. 05. 28. | Szabó Edit
Egy különleges tétel mindenkinek, aki különlegesnek érzi magát. Fiatal, energikus bor, komoly mélységekkel. Szívesen kóstolnánk néhány év múlva; kár, hogy már nem lesz belőle…
Főzünk
Töltött-rántott kucsmagomba című cikk borítóképe

Töltött-rántott kucsmagomba

2017. 05. 28. | Szabó Edit
A receptet Gazsó György színművésztől kaptuk, aki szenvedélyes hobbiszakács, és él-hal a kucsmagombáért…
Beszélgetünk
Szeretem megadni a módját című cikk borítóképe

Szeretem megadni a módját

2017. 05. 28. | Szabó Edit
Beszélgetés Mészáros Mátéval
Nyolc évig játszott Egerben, akkor kötött közelebbi ismeretséget a borral. Rajong a paradicsomos ételekért, szabadidejében szívesen főz is. Mészáros Máté Jászai-díjas színművésszel ezúttal kifejezetten nem az étkezés ártalmasságáról beszélgettünk…
Eszünk
Képzeld magad Libanonba! című cikk borítóképe

Képzeld magad Libanonba!

2017. 05. 27. | Raab Zsuzsanna
Ami Csontváryt megihlette, azt mi megkóstoltuk! A Bekaa folyó völgyében fekvő ősi libanoni városról elnevezett Baalbek étteremben olyan közel-keleti gasztroutazáson vehettünk részt, amit egy jó darabig nem felejtünk el…
Iszunk
Nagy utazás című cikk borítóképe

Nagy utazás

2017. 05. 26. | Burai László
Utazni jó dolog, ezzel a cikkindító közhely máris kipipálva. A borokon, kávékon keresztül utaztamkörbe a világot az elmúlt majd másfél évben, a Borsmenta klassz útitárs volt ebben, most mégis különböző irányba indulunk.