Találatok száma: 2504
Iszunk
Tesztelünk

Kolonics Pincészet: Juhfark 2021
2023. 02. 06. | Szabó Edit
A Kolonics Pincészet 2021-es juhfark borában Somló derűs, fiatalos arca mutatkozik meg. Kicsit kacér, kicsit ledér, és nagyon sokat ígér…
Utazunk

Bolyongás Indiában 6. rész
2023. 02. 03. | Törley-Havas Sára és Sahin-Tóth Sára
Törley-Havas Sára és Sahin-Tóth Sára indiai útinaplója – 6. rész
Törley-Havas Sára és Sahin-Tóth Sára indiai útinaplójának 6. részében még mindig a rádzsasztáni városokban bolyongunk, és az utcák sokszor egészen máshová vezetnek, mint gondolná az ember…
Főzünk

Csőben sült kelbimbó
2023. 02. 02. | Szabó Edit
A kelbimbó az egyik legfontosabb téli vitaminforrásunk, ráadásul sokoldalúan használható a konyhában. Ez a csőben sült változat főételként és köretként egyaránt megállja a helyét…
Eszünk

Boldog születésnapot, Kistücsök!
2023. 02. 01. | Barossné Koós Andrea
A 30. születésnap mindig sorsfordító érzés az ember életében. Ezt a különleges alkalmat ünnepelte a balatonszemesi Kistücsök étterem a törzsvendégek és a Stílusos Vidéki Éttermiség séfjeinek társaságában…
Iszunk
Vendégoldal

Híd modernitás és hagyomány között
2023. 01. 31. | Schubert Ádám
Aprónapló 13. rész
Miért van az, hogy a borászok egymás lehúzásával igyekeznek feljebb kerülni ahelyett, hogy egy irányba tolnák a szekeret? Az Aprónapló 13. részében Schubert Ádám az előző részben megkezdett gondolatmenetet folytatja, és nem udvariaskodik…
Iszunk

Startol a SCIENTIA MASTER SPIRIT COMPETITION 2023
2023. 01. 31. | Borsmenta
Már várják a párlatmintákat a SCIENTIA MASTER SPIRIT COMPETITION szervezői! A híres Perkátai Párlatverseny utódjaként tavaly debütált nagyszabású esemény az idén a magyar ginek versenyével is kiegészül…
Tesztelünk

Kőfejtő Pince: Juhfark 2020
2023. 01. 29. | Szabó Edit
A Kőfejtő Pince 2020-as Juhfark bora hamisítatlanul somlói. Köves, ásványos világát az intenzív gyümölcsösség teszi kedvessé. Haladó „somlóistáknak” és nyitott szívű borfanoknak egyaránt ajánljuk…
Eszünk

Balkáni ízek Szabadkán
2023. 01. 27. | Dimitrov Nikoleta
Szabadka, a gyönyörű szerbiai város csak egy ugrás a magyar határtól, így akár egy egynapos túrára is érdemes odalátogatni. Dimitrov Nikoleta éttermet és ételt is ajánl a településen…
Tesztelünk

Zsirai Pincészet: Méthode Traditionnelle 2020
2023. 01. 26. | Szabó Edit
A Zsirai Pincészet első pezsgője tradicionális eljárással készült, hozzá a szőlőt a Nyúlászó-dűlőben szüretelték. Maximum íz, zéró dosage, és sok szeretet Tokajból, a brut nature kedvelőinek…
Iszunk

Itt a 13. Furmint Február Nagy Kóstoló!
2023. 01. 25. | Nádasi Eszter
Február másodikán több mint 200 furmintból válogathatunk a budai Hagyományok Házában. A 13. Furmint Február Nagy Kóstolót a sokszínűség és a személyesség jegyében rendezik…
Tesztelünk

Hujber Pince: Rozé Pezsgő
2023. 01. 24. | Szabó Edit
A Hujber Pince cabernet franc rozé pezsgője üde és kedves. Ne várjunk vele alkalomra, egyszerűen csak nyissuk ki, és örüljünk neki!
Iszunk

Pannonhalmára és Villányba került a nagydíj!
2023. 01. 23. | Szabó Edit
A Magyar Borszakírók Köre hetedik alkalommal díjazta a hazai borokat. A nagydíj ezúttal Pannonhalmára és Villányba ment, de a tokaji, a szekszárdi, a pécsi és az egri borok is szépen szerepeltek a mustrán…
Főzünk

Ananász pongyolában
2023. 01. 22. | Szabó Edit
Ezt az édességet almával nagyon jól ismerjük, de ananásszal is nagyon finom, és persze sokkal különlegesebb. Aki szereti az egzotikus ízeket, feltétlenül készítse el az ananászt pongyolában…