Találatok száma: 2503
Tesztelünk
Bujdosó Pincészet: Csomó Sauvignon Blanc 2021 című cikk borítóképe

Bujdosó Pincészet: Csomó Sauvignon Blanc 2021

2022. 09. 04. | Szabó Edit
Bujdosóék Csomó névre keresztelt sauvignon blanc-ja a mindennapok bora. Üde, friss, jól csúszik, szívesen iszunk belőle még egy pohárral…
Eszünk
Így marad a saláta sokáig friss! című cikk borítóképe

Így marad a saláta sokáig friss!

2022. 09. 02. | Borsmenta
Megvolt a nagy bevásárlás, ám a főzés elmaradt. A hús megy a fagyasztóba, de mi legyen a salátával? Íme a trükk, hogy miként tarthatjuk a zöldségeket sokáig frissen…
Vendégoldal
Kezdetben vala… című cikk borítóképe

Kezdetben vala…

2022. 09. 02. | Schubert Ádám
Aprónapló 1. rész
Schubert Ádám pázmándi borász, az ApróKertek nevű kicsi birtok egyik tulajdonosa beavat minket a hétköznapjaiba. Borásznaplóját mostantól rendszeresen közöljük, figyeljétek az Aprónapló bejegyzéseit!
Tesztelünk
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok: 1014 Sauvignon Blanc 2021 című cikk borítóképe

Dubicz Borászat és Szőlőbirtok: 1014 Sauvignon Blanc 2021

2022. 09. 01. | Szabó Edit
A Dubicz Borászat 1014 Sauvignon Blanc-ja a mindennapok bora. Nem kell hozzá különösebb indok, hogy pohárba töltsük, mindig jólesik egy nehéz nap végén…
Iszunk
Egy este a Zeus Borbárban című cikk borítóképe

Egy este a Zeus Borbárban

2022. 08. 30. | Vargha Márk
Vargha Márk kollégánk nemrég Badacsonyban járt, és a Zeus Borbárba betérve nem mindennapi kóstoló részese lehetett. Íme a történet…
Tesztelünk
Szijjártó Előd Borászat: Sauvignon Blanc 2021 című cikk borítóképe

Szijjártó Előd Borászat: Sauvignon Blanc 2021

2022. 08. 28. | Szabó Edit
Szijjártó Előd sauvignon blanc-ja hűvös és energikus. Tengeri halakhoz, sajtos ételekhez ajánljuk…
Eszünk
„Négykezes” fine dining Balatonfüreden című cikk borítóképe

„Négykezes” fine dining Balatonfüreden

2022. 08. 25. | Németh Judit
A Balaton-part legfrissebb ötcsillagos szállodája, a LUA Resort májusban nyitotta meg kapuit. Különleges, „négykezes” vacsorájukon Pesti István Michelin-csillagos séf és a hely konyhafőnöke, Pintér Károly tálalta az ételeket…
Tesztelünk
Babiczki László: Sauvignon Blanc 2021 című cikk borítóképe

Babiczki László: Sauvignon Blanc 2021

2022. 08. 17. | Szabó Edit
Babiczki László populárisra hangolt sauvignon blanc-ja kiváló bulibor, de vendégváró italnak is nagyszerű, csak hűtsük be jól…
Vendégoldal
Újra egri borkóstoló Budapest felett! című cikk borítóképe

Újra egri borkóstoló Budapest felett!

2022. 08. 15. | Borsmenta
Az Egri Borműhely idén is a High Note SkyBarba hívja az egri borok kedvelőit. A kóstolón tizenegy egri pincészet mutatja be borait a közönségnek...
Tesztelünk
Tornai Pincészet: Premium Sauvignon Blanc 2017 című cikk borítóképe

Tornai Pincészet: Premium Sauvignon Blanc 2017

2022. 08. 07. | Szabó Edit
A Tornai Pincészet 2017-es sauvignon blanc bora nem a csendes borozgatásokhoz illik, inkább káposztás ételek kísérőjeként vagy egy jó sertéssült mellé ajánljuk…
Beszélgetünk
Ne akarj mindent felfalni című cikk borítóképe

Ne akarj mindent felfalni

2022. 08. 05. | Upor László
Hálával enni és méltósággal. Asztali szabályok és hagyományok. És egy aranyszabály: ne ess túlzásba, ne légy güzü. Beszélgetés Iványi Gábor lelkésszel – II. rész
Tesztelünk
Pannonhalmi Főapátság Pincészete: Sauvignon Blanc 2021 című cikk borítóképe

Pannonhalmi Főapátság Pincészete: Sauvignon Blanc 2021

2022. 08. 04. | Szabó Edit
A Pannonhalmi Főapátság Pincészetének sauvignon blanc bora intenzív zöldfűszerességgel és finom ásványossággal hódít. Saláták és halételek mellé ajánljuk…
Iszunk
Bársonylazac című cikk borítóképe

Bársonylazac

2022. 08. 03. | Szabó Edit
Itt a Vylyan Pincészet Rozé Variáció borának második évjárata! Mély, gazdag, frissítő! Aki szereti a tartalmasabb rozékat, ezt a bort imádni fogja!
Tesztelünk
Paulus Molnár Borház: Selection Sauvignon Blanc 2021 című cikk borítóképe

Paulus Molnár Borház: Selection Sauvignon Blanc 2021

2022. 08. 02. | Szabó Edit
A móri Paulus Molnár Borház Selection Sauvignon Blanc bora igazi buja szépség. A trópusi hangulat némi sóssággal keveredik benne, tenger gyümölcsei mellé ajánljuk…
Beszélgetünk
Leülni egy asztalhoz című cikk borítóképe

Leülni egy asztalhoz

2022. 08. 01. | Upor László
Újra kiderül, hogy gyerekkorunk tele van egyszerű, emlékezetes ízekkel. És megállapítjuk, hogy a közös étkezés hidakat épít. Beszélgetés Iványi Gábor lelkésszel – I. rész