Találatok száma: 2508
Iszunk
Móri bormustra című cikk borítóképe

Móri bormustra

2018. 02. 21. | Izsák Norbert
Ezerjóélményekkel és sok tanulsággal szolgált a minap megtartott móri bormustra, ahová a Borsmenta is ellátogatott. Elismerésre méltó fejlődésen ment át ez a hazai viszonylatban is kis borvidék az elmúlt évtizedben, ám az útnak – és az útkeresésnek – még nincs vége…
Eszünk
Lyoni vacsora Budapesten című cikk borítóképe

Lyoni vacsora Budapesten

2018. 02. 19. | Raab Zsuzsanna
Beszélgetünk
A tiszta ízeket keresem című cikk borítóképe

A tiszta ízeket keresem

2018. 02. 17. | Szabó Edit
Beszélgetés Farkas Mózessel
Tizenkilenc évesen kis híján megnyerte a Konyhafőnök című tehetségkutató versenyt, ám azóta nagyon keveset hallottunk róla. Meg is lepődtünk, amikor kiderült, hogy a szigligeti Villa Kabala konyháját a tavaly nyári nyitás óta Farkas Mózes vezeti…
Eszünk
Mini SVÉT a Rosinantéban című cikk borítóképe

Mini SVÉT a Rosinantéban

2018. 02. 13. | Szabó Edit
Szombat délután rendhagyó programot rendez a szigetmonostori Rosinante Fogadó. A tavaszváró Mini SVÉT-en hat kitűnő vidéki étterem séfjei kényeztetik a vendégeket. A belépés ingyenes, de az ételekért fizetni kell…
Eszünk
A triciklis ló birodalma című cikk borítóképe

A triciklis ló birodalma

2018. 02. 10. | Szabó Hajnalka
Ki járt már a Frankel Delikátban? A Margit híd budai hídfőjének közelében nyílt üzlet színvonalas kistermelők portékáját kínálja. Érdemes betérni…
Eszünk
Pohner Ádám megnyerte! című cikk borítóképe

Pohner Ádám megnyerte!

2018. 02. 09. | Szabó Edit
A két évvel ezelőtti Bocuse d’Or verseny országos döntőjén Széll Tamás mögött a második helyet szerezte meg, most viszont megnyerte a magyar bajnokságot a még mindig csak 24 esztendős Pohner Ádám…
Eszünk
Ubisali és roppanós panír című cikk borítóképe

Ubisali és roppanós panír

2018. 02. 06. | Bőti László
Tavaly, nyitás után járultunk a Séf Asztalához először, és nemrég újra felkerestük Wolf András „gyorséttermét”. Műanyag levegő ide, bevásárlóközpont oda, a rántott hús majdnem jobb, mintha anya készítette volna…
Iszunk
Szakadjunk ki a valóságból! című cikk borítóképe

Szakadjunk ki a valóságból!

2018. 02. 03. | Szabó Hajnalka
Egy varázslatos „erdőben” jártunk, és egy mesébe illő történetet is hallottunk hozzá. Mindezt Budapesten, az Aria Hotel tetején, a High Note Sky Barban. Aki nem hiszi, járjon utána…
Eszünk
Gyerekbarát Manna-brunch című cikk borítóképe

Gyerekbarát Manna-brunch

2018. 02. 02. | Varga Anita
Beszélgetünk
Természetesen, ahogy a jó bor készül című cikk borítóképe

Természetesen, ahogy a jó bor készül

2018. 01. 31. | Szabó Edit
Beszélgetés Rácz Andrással
Szolnokon él, de ma is karcaginak vallja magát Rácz András, a Borsmenta fotópályázatának közönségdíjasa. Az amatőr fotográfus Szívhez közel című képével aratott sikert, amelyen a Luka Pincészet bora és mögötte a borász, Luka Enikő is látható…
Tesztelünk
Csite Családi Birtok: Toplec Tokaji Furmint 2015 című cikk borítóképe

Csite Családi Birtok: Toplec Tokaji Furmint 2015

2018. 01. 30. | Szabó Edit
Bájos illatú furmint, amelyhez a Határi-dűlő Toplec-aldűlőjében szüretelték a szőlőt. Tartalmas, gazdag bor, ételt kíván…
Eszünk
Konyhát nyitott a Beeróság! című cikk borítóképe

Konyhát nyitott a Beeróság!

2018. 01. 30. | Bőti László
Az általunk is többször megénekelt Legfelsőbb Beeróság csendben megnyitotta a konyháját, így már nemcsak a kisüzemi sörök, hanem néhány jó falat kedvéért is érdemes útba ejteni a Dohány utcai helyet…
Iszunk
Átadták a borszakírók díjait című cikk borítóképe

Átadták a borszakírók díjait

2018. 01. 29. | Szabó Edit
Kóstolóval egybekötött díjátadó ceremónia helyszíne volt szombaton a debreceni Déri Múzeum. A résztvevők a két nagydíjas borász, Györgykovács Imre és Koch Csaba borait is megízlelhették…
Tesztelünk
Balassa Bor: Villő/Mézes-Mály Furmint 2016 című cikk borítóképe

Balassa Bor: Villő/Mézes-Mály Furmint 2016

2018. 01. 26. | Szabó Edit
Komplex, intenzív, mégis könnyed, elegáns. Csupa ellentét, csupa játék, csupa meglepetés. Nem olcsó, de aki teheti, vegyen belőle kettőt, és az egyiket felejtse a borhűtő mélyén legalább két évre…
Tesztelünk
Györgykovács Pince: Nagy-Somlói Furmint 2015 című cikk borítóképe

Györgykovács Pince: Nagy-Somlói Furmint 2015

2018. 01. 25. | Szabó Edit
Somló markáns, mégis szelíd arcát mutatja ez a lendületes furmint. Inkább étel mellé ajánljuk, mint csendes borozgatáshoz…