Találatok száma: 2507
Iszunk

Az APA násza Tokajjal
2016. 11. 10. | Bőti László
A két világ találkozásának remek képviselője, az új Szőlős APA két hete debütált Budapesten…
Iszunk

Buborék-előkóstoló
2016. 11. 09. | Burai László
Fontosak az ünnepek, főleg ha egy kedves születésnapról van szó, ilyen esetben még azt az áldozatot is zokszó nélkül vállalja az ember, ha pezsgőt kell választani a nagy napra. Persze közeledik az év vége is, az ünnepekre is hasznos képben lenni.
Iszunk

Kóstolni, de merre?
2016. 11. 08. | Burai László
Rengeteg program várja a borkedvelőket mostanában, itt a Márton-nap, jönnek az újborok, és a hidegebb idő beköszöntével a vörösborok is egyre hangsúlyosabbá válnak.
Beszélgetünk

Tele vagyunk ötletekkel
2016. 11. 05. | Szabó Edit
Beszélgetés Németh Ágnessel
„Tavasztól utazásokat is szervezünk majd, elhozzuk a magyar cavarajongókat ide, és megmutatjuk nekik, hogy hol születik a katalán pezsgő. Tele vagyunk ötletekkel és tervekkel. Nagyon élvezem, hogy Európa a hazánk...”
Iszunk

Csehországból, szeretettel
2016. 11. 04. | Burai László
Az Espresso Embassy oktatórészlege sok-sok nyílt cuppingot hirdetett meg az elmúlt hetekben, a prágai kávéfesztiválról is sok izgalmas kávéval tértek haza, ennek nem lehetett ellenállni...
Utazunk

Barolo és szarvasgomba
2016. 11. 03. | Robotka Gábor
Hétvége Piemontban
Piemont ősszel a legjobb, és nem csupán a környék híressége, a fehér szarvasgomba miatt…
Iszunk

Gazdagság
2016. 11. 02. | Burai László
Talán ez az első jelző, ami Balassa István borairól eszembe jut. Utána még rengeteg más is, de a legjellemzőbb az a gazdagság, ami a szerkezetre és az aromáira is jellemző. Eddig évről évre hozta ezt, így kíváncsi voltam, hogy a 2015-ös évjáratban is sikerült-e folytatni a sort.
Eszünk

Légy a saját séfed!
2016. 11. 01. | Raab Zsuzsanna
Új indiai étterem Budapesten
Már az étlap sem hagyományos! A felkínált alapanyagok listáján mindenki bejelölheti, hogy miből készüljön a vacsorája. A Maharaja Lounge főzőpartnerré avatja a vendéget…
Tesztelünk

Ikon Borászat: Rosé 2015
2016. 10. 31. | Szabó Edit
Kiváló ár-érték arányú, nagyon barátságos rozé, az egyik kedvencünk.
Főzünk

Töltött cukkini
2016. 10. 31. |
Se szeri, se száma azoknak az ételeknek, amelyekben a cukkini főszerepet játszhat. Csak tölteni is ezerféleképpen lehet…
Beszélgetünk

Ide majd ültess virágokat!
2016. 10. 29. | Szabó Edit
Beszélgetés Bodó Judittal
„Amikor Józsival kapáljuk a szőlőt, vagy amikor dolgozunk a pincében, mindig az ad erőt, hogy tudom, ki fog majd örülni az elkészült bornak...”
Iszunk

Rejtőzködők
2016. 10. 28. | Burai László
Igazi kis rejtőzködő pince a Carpinus Borászat, hiszen a boraikról igazából szinte csak a vájt fülűek tudnak. A nem túl hangsúlyos piaci jelenlétnek valószínűlegaz lehet az oka, hogy a tulajdonos Bai testvérek mindketten a Dereszla Pincészet alkalmazásában állnak, ami komoly energiákat köt le.
Iszunk

Az ezerjó és a tradíció
2016. 10. 27. | Szabó Edit
Geszlerék következetesen haladnak egy úton, büszkék az elért eredményeikre, de egyelőre elsősorban azt szeretnék, hogy jó ivású boraikra mindig legyen vevő…
Iszunk

Rocksztár a csészémben
2016. 10. 26. | Burai László
Minden műfajnak megvannak a maga kiemelkedő alakjai, hősei. A kávés világban rengeteg különös ember fordul meg, közülük jó páran szinte már rocksztárstátuszt értek el, a norvég Tim Wendelboe vagy az amerikai Scott Rao neve a világ bármely újhullámos kávézójában érdeklődést vált ki.
Eszünk

Ebédszünetnyi béke
2016. 10. 25. | Szabó Edit
A Bridges ételbár a javából, vagyis „food bar”, ahogyan a feliratok hirdetik, és nemcsak azért, mert angolul elegánsabban hangzik. Modern hely ez, átlátható terekkel, letisztult dizájnnal, látványkonyhával és barátságos személyzettel...