Találatok száma: 2508
Beszélgetünk

Nem vagyok lekvár
2018. 04. 21. | Szabó Edit
Beszélgetés Latorcai Csabával
Baranczó Attila kreatív séf mellett két éve egy most alig harmincéves fiatalember, Latorcai Csaba viszi a miskolci Dűlő étterem konyháját. Múltról és jelenről, ízekről és álmokról beszélgettünk…
Tesztelünk

Garamvári Szőlőbirtok: Cserszegi Fűszeres 2017
2018. 04. 20. | Szabó Edit
Üde, friss, játékos bor, tartogassuk a meleg nyári napokra! Jéghidegen, tisztán vagy szódával egyaránt ajánljuk. Ár-érték arányban is állja a próbát…
Utazunk
Vendégoldal

Még lehet nevezni!
2018. 04. 17. | Borsmenta
A Semmelweis Egyetem 2010 óta minden év tavaszán megrendezi hagyományos borversenyét. Az idén már kilencedszer ül össze az orvosokból és borszakírókból álló grémium, hogy eldöntse, mely borok érdemlik ki a Semmelweis Egyetem Bora megtisztelő címet…
Iszunk

Szigorú volt a női zsűri
2018. 04. 16. | Szabó Edit
2 nap, 29 nő, 130 pálinka, 9 aranyérem – nagyjából így lehetne számokkal leírni mindazt, ami az első Balaton Open Nemzetközi Pálinka- és Párlatverseny háza táján történt az elmúlt hétvégén...
Beszélgetünk

Aki itt jár, csudát lát
2018. 04. 14. | Szabó Edit
Beszélgetés Nagy Lászlóval
Távol a Balaton zajától, a Csobánc-hegy aljában találjuk Magyarország egyik legizgalmasabb borokat adó szőlőbirtokát, a Villa Tolnay Borházat. Tolnay Klári legendás villája mellett hatalmas építkezés zajlik. A részletektől Nagy László birtokigazgatót kérdeztük.
Eszünk

Reggelizz úgy, mint egy király!
2018. 04. 13. | Szabó Hajnalka
Aki szeretné megkóstolni a rántott tojást vagy az Istvándy-féle roppanós virslit, indítsa a Paletta Budapestben a hétvégét. Bezerics Daniék mostantól reggelit is adnak, nem is akármilyet…
Vendégoldal

Egy vers mára
2018. 04. 11. | Borsmenta
Ma van a költészet napja. Mi Varró Dániel gasztronómiai limerickjeivel ünnepelünk. Éljen a tavasz!
Iszunk
Beszélgetünk

Szeretek főzni
2018. 04. 07. | Szabó Edit
Beszélgetés Pesti Istvánnal
Sokan azt mondják, az övé lesz az első vidéki Michelin-csillag. Hogy így lesz-e, nem tudhatjuk, az viszont szent igaz, hogy Pesti István bitang jó konyhát visz Tatán…
Eszünk

Főzzünk együtt marokkóit!
2018. 04. 06. | Raab Zsuzsanna
Térültünk-fordultunk, aprítottunk, gyúrtunk, szeleteltünk, fazékban levest rotyogtattunk, mozsárban fűszereket törtünk… A Bonit’Art Sütikompánia marokkói főzőestjén semmi nem okozott csalódást!
Utazunk

Mókahegyek a vízivilágban
2018. 04. 05. | Varga Anita
Ha valódi, önfeledt élményt akarunk szerezni gyermekeinknek, az Aquaworld Resort garantált siker lesz. Budapest IV. kerületében, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen található Európa legnagyobb élményfürdője, ahonnan mi is igazi élményekkel tértünk haza…
Iszunk

Pálinkaverseny csak nőkkel
2018. 04. 04. | Szabó Hajnalka
A pálinkát sokan férfias italnak tartják, pedig egyre több hölgy foglalkozik ezzel a nemes szesszel. Április közepén Zamárdiban tartják az első Balaton Open pálinka- és párlatversenyt, ahol kizárólag nők ülnek a zsűriben.
Vendégoldal

Portugieser du Monde – hatodszor
2018. 04. 03. | Borsmenta
2013-ban volt az első, április 7-én lesz a hatodik olyan nemzetközi borverseny, ahol egy méltatlanul alábecsült fajta, a portugieser a főszereplő…
Iszunk

Csoda Mádon
2018. 04. 01. | Szoruló Pál
Ha megtörtént miért nem tudhatunk róla?
Különös, eddig sosem tapasztalt jelenség dúlta fel az Úrágya-dűlő hétköznapjait…