Találatok száma: 2507
Iszunk
Az ibolyaillatú hegy című cikk borítóképe

Az ibolyaillatú hegy

2016. 12. 15. | Szabó Edit
Nagy-Eged-hegy mesterkurzus páratlan élményekkel, komoly tanulságokkal.
Tesztelünk
Demeter Zoltán Pincészet: Veres 2015 című cikk borítóképe

Demeter Zoltán Pincészet: Veres 2015

2016. 12. 14. | Szabó Edit
Kedves, harmonikus, nagyon szerethető bor, szép gyümölcsösséggel, kellemes édességbe hajló utóízzel. Vigyázat, függést okoz!
Főzünk
Tejszínes-vargányás tagliatelle című cikk borítóképe

Tejszínes-vargányás tagliatelle

2016. 12. 14. | Szabó Edit
Az erdei gombák fejedelmének és az egyik legelterjedtebb olasz tésztafélének cseppet sem véletlen találkozása a serpenyőben.
Eszünk
Szaloncukorteszt című cikk borítóképe

Szaloncukorteszt

2016. 12. 13. | Szabó Hajnalka
A „Mindent az olvasókért!" jelszóval vállaltuk a cukorsokkot, és szaloncukortesztet tartottunk. Ezúttal a marcipános választékot kóstolgattuk – nem minden tanulság nélkül.
Eszünk
Macaron? Akarom! című cikk borítóképe

Macaron? Akarom!

2016. 12. 12. | Raab Zsuzsanna
Egy fiatal lány valóra váltotta az álmait, és kicsi budapesti üzlete ma már fogalom a macaronrajongók körében. Kétéves a Chez Dodo!
Beszélgetünk
Hegel összes szeletelve című cikk borítóképe

Hegel összes szeletelve

2016. 12. 11. | Upor László
A késői szüret idején ücsörgünk egy pesti lakásban. A tányéron szőlő, kecskesajt. A beszélgetőtárs Mélyi József művészettörténész – így persze a híres nagyapa, Venesz József mesterszakács is szóba kerül, de róla máskor ejtünk szót bővebben.
Beszélgetünk
Szívnek is, léleknek is jó című cikk borítóképe

Szívnek is, léleknek is jó

2016. 12. 10. | Szabó Edit
Beszélgetés Horváth Gáborral
Lehetett volna focista is. Mekkora mázlisták vagyunk, hogy mégis szakács vált belőle! Horváth Gábort, a mádi Gusteau Kulináris Élményműhely konyhafőnökét kemény, de nemes fából faragták…
Iszunk
Nyolc érdekesség a Costa Rica-i kávékról című cikk borítóképe

Nyolc érdekesség a Costa Rica-i kávékról

2016. 12. 09. | Burai László
Korábban Costa Rica elsősorban a mennyiségi kávétermelésről volt híres, de az elmúlt években egyre inkább elköteleződik a fenntartható és minőségi kávétermesztés mellett, aminek eredményeképp mára a legnevesebb pörkölők is szívesen dolgoznak az innen származó kávékkal.
Iszunk
Sörmenta című cikk borítóképe

Sörmenta

2016. 12. 07. | Bőti László
A karácsonyi Esthajnal sorozat folytatásaként az idén mentás-csokis sört dobtak piacra a békésszentandrásiak. Persze, hogy szerettük! És nem csak a menta miatt…
Eszünk
Lepényevés című cikk borítóképe

Lepényevés

2016. 12. 06. | Szabó Hajnalka
Zsákban futás nincs, lepényevés viszont van, mégpedig a javából. A novemberben nyitott budapesti lepényező egy csapásra meghódította a főváros közönségét.
Iszunk
Üzenet 2006-ból című cikk borítóképe

Üzenet 2006-ból

2016. 12. 05. | Burai László
A felgyorsult élettel jár az is, hogy a fogyasztó azonnal szeretne mindent. Így pár év alatt oda jutottunk, hogy a szüretet követő nyáron már találunk a polcokon komoly dűlős borokat is. Persze mindig van, aki másképp gondolkozik, és a borokat később dobja piacra.
Beszélgetünk
Mint a filmeken című cikk borítóképe

Mint a filmeken

2016. 12. 04. | Upor László
Báron György filmkritikus moziról, ételekről és az élet kellemes perceiről
Tesztelünk
Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet: Kővágó Furmint 2014 című cikk borítóképe

Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet: Kővágó Furmint 2014

2016. 12. 03. | Szabó Edit
Komoly, izgalmas bor, igazi egyéniség. Elsősorban edzettebb fogyasztóknak ajánljuk. 2447 palack készült belőle.
Beszélgetünk
Mészáros Pál az Év Bortermelője című cikk borítóképe

Mészáros Pál az Év Bortermelője

2016. 12. 03. | Szabó Edit
A szekszárdi Mészáros Borházban mostanában egymást érik az ünnepek. Még jó, hogy akad a pincében bor elég, van mivel koccintani a jeles alkalmakkor…
Eszünk
Mexikó Újpesten című cikk borítóképe

Mexikó Újpesten

2016. 12. 02. | Szabó Edit
Petrovszki Norbert konyhafőnök a hagyományos mexikói konyhára helyezte a hangsúlyt. Röpködnek is az étlapon a mexikói ételnevek, és a tostada, burrito, fajita, quesadilla mellé van vagy ötvenféle tequila, csak hogy ne unatkozzunk...