Találatok száma: 2507
Iszunk
Szüreti sör című cikk borítóképe

Szüreti sör

2016. 09. 15. | Szabó Edit
Az elkészült „harvest ale” friss, üde, illatos sör lesz majd, hangulatában kicsit olyan, mint a boroknál a beaujolais nouveau…
Iszunk
Kávézni indulunk újra című cikk borítóképe

Kávézni indulunk újra

2016. 09. 14. | Burai László
Az előző heti körkép után sok visszajelzést kaptunk, hogy milyen kávézók maradtak ki a cikkből. Szerencsére az összes javasolt helyet jól ismerjük, és a listánkon is szerepelnek, így semmi ok az aggodalomra, nem maradnak ki. Újabb hat kávézóval folytatjuk a bemutatást.
Iszunk
Történelem, fenékig! 2. rész című cikk borítóképe

Történelem, fenékig! 2. rész

2016. 09. 13. | Szabó Edit
Hogy milyen egy 150 éves bor? Most elmeséljük. Íme másfél századnyi történelem kilenc tokaji aszú cseppjein keresztül…
Iszunk
Történelem, fenékig! 1. rész című cikk borítóképe

Történelem, fenékig! 1. rész

2016. 09. 10. | Szabó Edit
Hogy milyen egy 150 éves bor? Most elmeséljük. Íme másfél századnyi történelem kilenc tokaji aszú cseppjein keresztül…
Iszunk
A Várba fel! című cikk borítóképe

A Várba fel!

2016. 09. 09. | Burai László
Hiába minden fanyalgás, az vitathatatlan, hogy a magyar boros élet egyik legfontosabb rendezvénye még mindig a Budapest Borfesztivál, amit idén 25. alkalommal rendeznek meg. Az első napon már mi is fent voltunk a Várban, ajánlunk is pár izgalmas bort...
Beszélgetünk
Az édenkert maga című cikk borítóképe

Az édenkert maga

2016. 09. 08. | Szabó Edit
Beszélgetés Litauszki Zsolttal „Hatalmas váltás lesz. Tímeával, a feleségemmel mi már voltunk a Karib-térségben, de a gyerekek még soha nem jártak ott. Október végén, legkésőbb november elején indulunk. Óriási kaland vár ránk…”
Iszunk
Merre induljunk kávézni? című cikk borítóképe

Merre induljunk kávézni?

2016. 09. 07. | Burai László
Hetek óta mesélünk az újhullámos kávéról, az eredetekről és elkészítési eljárásokról, így joggal merül fel a kérdés, hogy merre érdemes indulni, ha belekóstolnánk a specialty műfajába. Egy csokorra való kávézót mutatunk be most, köztük jópár kedvencünket.
Eszünk
Áll az idő című cikk borítóképe

Áll az idő

2016. 09. 06. | Szabó Edit
A Kádár szombati étlapja arról híres, hogy a hagyományosan magyar fogások mellett ilyenkor mindig szerepel a kínálatban maceszgombócleves és sólet, többféle feltéttel. Természetes ez a zsidó negyed közepén, sok vendég kifejezetten ezért jár ide…
Iszunk
Írok egy történetet című cikk borítóképe

Írok egy történetet

2016. 09. 03. | Szabó Edit
Rendhagyó kóstoló Rókusfalvy Pállal és Palkóval
Iszunk
Méltósággal idősödni című cikk borítóképe

Méltósággal idősödni

2016. 09. 02. | Burai László
St. Andrea olaszrizling Egerszólát 2007
Korán isszuk meg a borainkat, ez nem kérdés. Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy korábbi évjáratok borait esély sincs megvásárolni, így minden alkalom ünnep, amikor egy-egy olyan bort kóstolunk, ami régóta nincs piacon.
Tesztelünk
Légli Pincészet: Rosé 2015 című cikk borítóképe

Légli Pincészet: Rosé 2015

2016. 09. 01. | Szabó Edit
Üde, gyümölcsös balatoni rozé a mindennapokra.
Főzünk
Reni nyárvégi pizzája című cikk borítóképe

Reni nyárvégi pizzája

2016. 09. 01. | Szabó Edit
„A házi sonkát és a szalámit egy nyíregyházi disznóvágáskor kaptuk, én pedig indulás előtt gondosan „leszüreteltem” a bazsalikomtermést a pesti teraszomon, így a friss fűszernek se voltunk híján…”
Utazunk
Lisszabon, az ismeretlen ismerős 2. című cikk borítóképe

Lisszabon, az ismeretlen ismerős 2.

2016. 08. 31. | Raab Zsuzsanna
„Tenyerén kínálta a föld Lisszabont, a falak s házak most már magasnak tűntek.” (José Saramago: A kolostor regénye)
Eszünk
Gasztrokaland Újpesten című cikk borítóképe

Gasztrokaland Újpesten

2016. 08. 30. | Szabó Edit
Petrovszki Norbert konyhafőnök az Apetitóban és a Sziget backstage-ben edződött, szívesen feszegeti a határokat. Úgy véli, vendégei szeretik a jót, de nem biztos, hogy az általa kínált formában már találkoztak vele…
Beszélgetünk
Fontos az együttlét című cikk borítóképe

Fontos az együttlét

2016. 08. 27. | Szabó Edit
Beszélgetés Varga Rolanddal Szeptember 11-én Veszprém ad otthont az év egyik legjelesebb gasztronómiai eseményének. A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) őszi találkozóján húsz étterem kínálja majd fogásait az érseki palota előtti téren…