Találatok száma: 2508
Tesztelünk

Garamvári Szőlőbirtok: Prestige Brut Pezsgő
2019. 01. 06. | Szabó Edit
Ez a pezsgő aztán nem finomkodik! Adja, amit kell, határozottan, energikusan, bátran. Nem lehet nem észrevenni, tekintélyt és figyelmet követel…
Beszélgetünk

Isten neki, próbáljuk meg!
2019. 01. 05. | Szabó Edit
Beszélgetés Oz Clarke-kal
A brit borszakírás egyik legismertebb alakja, Oz Clarke jól ismeri a magyar borokat és a nemzetközi piacot. Vele készült interjúnk harmadik részében a sikerhez vezető útról kérdeztük…
Iszunk

Luka Enikőé és Tóth Ferencé a nagydíj
2019. 01. 04. | Szabó Edit
Megvan a borszakírók 2018-as toplistája! A Magyar Bor Nagydíjat a Tóth Ferenc Pincészet 2016-os Egri Leányka Superior, valamint a Luka Pincészet 2015-ös Kékfrankos bora nyerte el. Íme a részletes lista…
Tesztelünk

Bencze Családi Birtok: Aries Rajnai Rizling 2015
2018. 12. 31. | Szabó Edit
Aki még soha nem kóstolt amforában érlelt rajnai rizlinget, annak itt a megfelelő alkalom. Érett, mély bor, a fajtára jellemző jegyekkel…
Tesztelünk

2HA Pincészet: Rizling Méthode Traditionnelle 2014
2018. 12. 31. | Szabó Edit
Olaszrizling, rajnai rizling és szürkebarát házasítása, egyenesen a Szent György-hegyről. Aki szereti az érleltebb, teltebb pezsgőket, annak bizonyára ez lesz az egyik kedvence…
Főzünk

Lazac brokkolibundában
2018. 12. 31. | Pleszkán Écska
Pleszkán Écska receptje szerint
A fiatal énekesnő, Pleszkán Écska igencsak otthonosan mozog a konyhában. Tőle kaptuk ezt az izgalmas receptet. Aki szereti a lazacot, próbálja ki, nem fog csalódni…
Tesztelünk

Sauska Tokaj: Méthode Traditionnelle Brut Pezsgő
2018. 12. 30. | Szabó Edit
Letisztult, kellemes, elegáns pezsgő, Tokaj ásványosságával, a furmint gyümölcsösségével, a chardonnay eleganciájával és a hárslevelű kedvességével…
Főzünk

Konyakos oldalas Váncsa István módra
2018. 12. 30. | Klich Zsuzsa
A szépirodalom és a mennyei ízek csodás frigye. Aki ezt a sült oldalast megkóstolta, egész életében emlegetni fogja – hacsak el nem készíti…
Eszünk

A nagyapa nyomdokában
2018. 12. 30. | Lovranits Júlia
A soproni Hoffer cukrászda újabban már reggelit és bisztróebédet is kínál, a legcsábítóbbak azonban ma is a régi családi recept szerint készült sütemények. Mert a név kötelez…
Beszélgetünk

Megszállottan keresem a savakat
2018. 12. 29. | Szabó Edit
Beszélgetés Romsics Lászlóval
Megszületett a Villányi borvidék leghosszabb érlelésű, tradicionális eljárással készült pinot noir pezsgője. A Teleki márkanév alatt forgalomba hozott rozéról megálmodóját, a Csányi Pincészet vezérigazgatóját, Romsics Lászlót kérdeztük…
Főzünk

Szilveszteri malacpogácsa juhtúróval
2018. 12. 29. | Klich Zsuzsa
Valami eredeti, de könnyen összeállítható borkorcsolyára vágysz? Íme egy ötlet Klich Zsuzsától. Ha nincs jeles nap, szaggasd egyszerűen kerekre, de egy kevés extra munkával igazi szilveszteri falattá varázsolhatod…
Tesztelünk

Légli: Méthode Traditionnelle Brut Pezsgő 2015
2018. 12. 28. | Szabó Edit
Karakteres, izgalmas, igen kedvünkre való pezsgő, megérdemli a figyelmet…
Tesztelünk

St. Andrea Pincészet: Kadarka Brut Nature Pezsgő 2015
2018. 12. 28. | Szabó Edit
Pezsgő kadarkából? Elsőre talán őrültnek tűnik az ötlet, de kóstoljuk csak meg, és azonnal kiderül, hogy nagyon is helyénvaló. A St. Andrea Pincészet brut nature pezsgőjét a különlegességek kedvelőinek ajánljuk…
Főzünk

Csokis muffin mandarinlekvárral
2018. 12. 27. | Klich Zsuzsa
Tanuljuk meg újra értékelni a muffint! Ez a lekváros-csokis változat nagyon finom, és a saját készítésű mandarinlekvárunkkal még ízletesebb…
Főzünk

Mandarinlekvár karácsonyra
2018. 12. 23. | Klich Zsuzsa
A mandarinlekvár az egyik legfinomabb téli csemege, de nagyszerű karácsonyi ajándék is – főleg ha mi magunk festjük hozzá a személyre szóló üveget. Sütemények vagy vajas kenyér mellé isteni, már az illata is ellenállhatatlan…