Találatok száma: 2508
Beszélgetünk

Határ a csillagos ég
2018. 04. 01. | Szoruló Pál
Csípős tavaszi beszélgetés (????)
A „mackósok” bibliájának számító Nagy Széfkönyv és a Sokkal erősebb című fitneszútmutató után (mindkettőt Felvető Tábor tervezte) ismét nagy fába vágja a fejszéjét Zsabó Kredit, a Sorsmenta – csíp, mint a wasabi lapigazgatósági elnöknője.
Beszélgetünk

40 borvidék 600 bora egy helyen
2018. 03. 31. | Szabó Edit
Beszélgetés Kézdy Dániellel
Kékfrankos, Kadarka, Furmint. A nevek mögött ezúttal nem borok, hanem pincék bújnak meg. A három épületből álló komplexum a Kézdy család borgyűjteményét rejti. A borok kóstolhatóak, Kézdy Dániel azt is elmondja, hogyan…
Utazunk

Menjünk Badacsonyba!
2018. 03. 30. | Szabó Edit
A Balaton nagyot nyújtózik, és felébred téli álmából. A boltok kinyitnak, a teraszok megtelnek, és bár a tó még hűvösen csillog, az emberek már a csontjaikban érzik a parancsot: „vízpartra kell menni”. Irány Badacsony, töltsünk egy hétvégét egy romantikus szállodában…
Tesztelünk

Barta Péter: Somszög Furmint 2016
2018. 03. 29. | Szabó Edit
Lendület, energia, tomboló savak. Ez nem a megszokott, krémes textúrájú tokaji furmint, itt az évjáratot töltöttük pohárba. Aki szereti a nyári almát, ezt a bort is szeretni fogja…
Főzünk

Spanyol tortilla petrezselyemsalátával
2018. 03. 29. | Szabó Edit
Spanyolországban sok helyen kínálják ezt a tojásos fogást reggelire, de egy könnyű salátával ebédre is tökéletesen megfelel...
Főzünk

Fonott kalács 6 szálból
2018. 03. 27. | Varga Anita
Tökéletes húsvéti kalács Varga Anita konyhájából…
Iszunk

Itt köss ki!
2018. 03. 27. | Szabó Hajnalka
Rendhagyó, ám annál kedvesebb boros program helyszíne volt nemrég Balatonfüred. Régi és új ismerősök régi és új borait kóstolhattuk az ideiglenesen Borkikötőre átkeresztelt Nem Kacsa étteremben…
Főzünk

Marhahúsos röszti tükörtojással
2018. 03. 26. | Szabó Edit
Gullner Gergő receptje
Ideális villásreggeli fogás egy kissé hűvös hétvégi napon, de akár könnyű ebédnek is beillik.
Tesztelünk

Tóth Ferenc Pincészet: Kadarka 2013
2018. 03. 25. | Szabó Edit
A melegebb tavaszi napok, hűvösebb nyáresték bora, lecsó vagy töltött paprika mellett remekül megállja a helyét, pikáns fűszeressége rendkívül szerethető.
Beszélgetünk

A jó kávé olyan, mint az élet: komplex és megfejthetetlen
2018. 03. 24. | Szabó Edit
Beszélgetés Pálvölgyi Krisztiánnal
Basszusgitárosnak készült, de a szelek másfelé fújták. Barista lett, majd tréner, aztán megnyitotta a Mantra Cafét. Pálvölgyi Krisztián kreatívital-Európa-bajnokkal sok kávé mellett beszélgettünk…
Utazunk

Hol együnk Rabatban?
2018. 03. 23. | Szabó Edit
Marokkó fővárosa nem a gasztronómia fellegvára, de ha megfogadjuk a helyeik tanácsait, találunk néhány vonzó éttermet és kifőzdét. Mi most bemutatjuk a kedvenceinket…
Eszünk

Egész nap reggeli!
2018. 03. 22. | Borsmenta
A Stílusos Vidéki Szállodák összejönnek Balástyán, és egy napra megállítják az időt. A Platános Kúria kertjében május 13-án egész nap chill-out hangulatban reggelizhetünk, és pezsgő is lesz…
Iszunk

Húsvét-sörvét
2018. 03. 21. | Bőti László
Vannak biztos pontok az életben. Ilyen az is, hogy húsvét közeledtével megjelenik a Szent András Sörfőzde ünnepi sörpárosa, a Nyúlon Innen és a Nyúlon Túl. A bemutatót ezúttal is az Ogre bácsiban tartották…
Tesztelünk

Dorogi Testvérek Pincészete: Tokaji Fordítás 2012
2018. 03. 20. | Szabó Edit
A tokaji ízvilággal frissen barátkozóknak éppúgy okoz meglepetéseket, mint a műfaj régi tisztelőinek. Különleges bor egy fegyelmezett borász kezéből...
Főzünk

Narancsos csokitorta
2018. 03. 19. | Varga Anita
Ez az egyik legízletesebb csokitorta, amit valaha kóstoltunk. Nem kell megijedni, a recept hosszú, de a torta elkészítése cseppet sem bonyolult, és még csak nem is annyira időigényes...