Találatok száma: 2496
Beszélgetünk
Úgy csinálom, ahogy te csináltad című cikk borítóképe

Úgy csinálom, ahogy te csináltad

2024. 10. 06. | Upor László
Beszélgetés Sárdi Dórával – 2. rész
Generációkon átívelő konyhai tradíciók, egyediesített receptek, gyerekkönyvek – kávé a Pagonyban Sárdi Dórával
Beszélgetünk
A közös étkezés rítus című cikk borítóképe

A közös étkezés rítus

2024. 10. 05. | Upor László
Beszélgetés Sárdi Dórával – 1. rész
Asztali igények összehangolásáról, családi hagyományról, könyvekről kérdezzük Sárdi Dórát, a gyerekirodalmat kiadó és forgalmazó Pagony egyik alapítóját, társtulajdonosát.
Iszunk
Achilles és Frank Zappa szelleme a pincében című cikk borítóképe

Achilles és Frank Zappa szelleme a pincében

2024. 10. 04. | Wurmbrandt András
Látogatás Kovács Barnabás pincéjében 2.
Wurmbrandt András írásának első részében a hagyományokról és a pincészet új időszámításának kezdeteiről meséltünk. Most pedig jöjjenek a borok!
Főzünk
Cukkinilepényke, avagy mücver című cikk borítóképe

Cukkinilepényke, avagy mücver

2024. 10. 03. | Nagyillés János
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 38. rész
A mücver valójában a görög kolokythokeftedes török változata. Sült cukkinilepény, ami friss joghurttal a legfinomabb. Ezt hozta most nekünk Nagyillés János, a Török örömök sorozat 38. részében. Az étel húsmentes…
Iszunk
Natúr borok a Szent György-hegyi elefántcsonttoronyból című cikk borítóképe

Natúr borok a Szent György-hegyi elefántcsonttoronyból

2024. 10. 02. | Wurmbrandt András
Látogatás Kovács Barnabás pincéjében 1.
Kovács Barnabás célja nem más, mint a lehető legkisebb ökológiai lábnyomú bor előállítása. A fiatal borász édesapja nyomdokain, a Szent György-hegyen készíti izgalmas natúr tételeit…
Beszélgetünk
Az a legjobb bor, amit már kifizettek című cikk borítóképe

Az a legjobb bor, amit már kifizettek

2024. 09. 28. | Szabó Edit
Beszélgetés Fiáth Attilával
Vendégoldal
Eljött a búcsú ideje című cikk borítóképe

Eljött a búcsú ideje

2024. 09. 26. | Dr. Kaibinger Tamás
Dr. Kaibinger Tamás bornaplója 24. rész
Véget ér egy évig tartó utazásunk az Unger Bormanufaktúra és a természetes borok világában. Bornaplója 24., befejező részében dr. Kaibinger Tamás elbúcsúzik az olvasóktól, de a borai által továbbra is velünk marad…
Főzünk
Sütőtöksaláta című cikk borítóképe

Sütőtöksaláta

2024. 09. 23. | Fülöp Timi
Azért néha érdemes szörfözgetni a világhálón! Fülöp Timi ott találta meg ezt a remek sütőtöksaláta-receptet, amit egy kicsit persze a saját képére formált. Íme…
Főzünk
Paradicsomos húsgolyó – misket köfte című cikk borítóképe

Paradicsomos húsgolyó – misket köfte

2024. 09. 19. | Nagyillés János
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 37. rész
A misket köfte valójában paradicsomos húsgombóc, de persze nem a svéd, hanem a török változat. Igaz, hogy az apró golyók formázása időbe telik, de Nagyillés János receptje megéri a fáradságot…
Főzünk
A konyhafőnök levese – aşçıbaşı çorbası című cikk borítóképe

A konyhafőnök levese – aşçıbaşı çorbası

2024. 09. 16. | Nagyillés János
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 36. rész
Aki szereti a vöröslencse-levest, ezt a tovább gazdagított változatot is szeretni fogja: a neve aşçıbaşı çorbası, vagyis a „konyhafőnök levese”. Nagyillés János tálalja a Török örömök sorozat 36. részében…
Főzünk
Őszibaracklekvár és -ivólé című cikk borítóképe

Őszibaracklekvár és -ivólé

2024. 09. 14. | Szabó Edit
Az őszibarack zamatos gyümölcs, és lekvárként üvegbe zárva csodálatosan megidézi a nyár ízeit. Mutatjuk a receptet, és azt is eláruljuk, hogyan készíthetünk fűszeres ivólevet a lehántott héj felhasználásával…
Vendégoldal
Fülledt erotika című cikk borítóképe

Fülledt erotika

2024. 09. 13. | Dr. Kaibinger Tamás
Dr. Kaibinger Tamás bornaplója 23. rész
Kőszegre is korán beköszöntött a szüret, van munka bőven, de azért most is kinyílt egy izgalmas bor Demeter Zoltántól, és a Drop Shop kóstolója is hozott maradandó élményeket. Erről mesél dr. Kaibinger Tamás bornaplója 23. részében…
Tesztelünk
Bozóky Pincészet: Móri Ezerjó 2023 című cikk borítóképe

Bozóky Pincészet: Móri Ezerjó 2023

2024. 09. 06. | Szabó Edit
A móri Bozóky Pincészet 2023-as Móri Ezerjó bora gazdagon gyümölcsös, jóleső ital. Nem fröccsbor, inkább fehér sajtok mellé ajánljuk…
Főzünk
Görögdinnye-saláta című cikk borítóképe

Görögdinnye-saláta

2024. 09. 05. | Szabó Edit
Görögdinnyét sósan? Miért ne! Ez a saláta tökéletes vacsora a forró napokon, de köretként is adhatjuk egy finom natúr csirkemellhez. Könnyű habzóbor illik hozzá…
Tesztelünk
Frittmann Borászat: Ezerjó 2023 című cikk borítóképe

Frittmann Borászat: Ezerjó 2023

2024. 09. 03. | Szabó Edit
A Frittmann Borászat 2023-as Ezerjója üde, lendületes, zamatos, tökéletes fröccsbor, de saláták, csirkés ételek kísérőjeként is nyugodtan pohárba tölthetjük.