Találatok száma: 2496
Főzünk
Sütőtökös galette című cikk borítóképe

Sütőtökös galette

2025. 03. 17. | Szabó Edit
Ez a sós-édes sütőtökös sütemény az egyszerűség kedvéért készen kapható leveles tésztából készül. Különleges, látványos és nagyon finom…
Tesztelünk
Áts Családi Pincészet: Birtok Furmint 2022 című cikk borítóképe

Áts Családi Pincészet: Birtok Furmint 2022

2025. 03. 14. | Szabó Edit
Az Áts Családi Pincészet 2022-es birtokfurmintja Tokaj kedves arcát mutatja: friss, gyümölcsös, szerethető...
Főzünk
Gőzölt kebab – islim kebabı című cikk borítóképe

Gőzölt kebab – islim kebabı

2025. 03. 13. | Nagyillés János
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 61. rész
A török konyha hihetetlen leleményes, ha padlizsán és darált hús párosáról van szó. Nagyillés János most a gőzölt kebab receptjét hozta el nekünk a Török örömök sorozat 61. részében…
Tesztelünk
Árvay Családi Pincészet: Birtok Furmint 2022 című cikk borítóképe

Árvay Családi Pincészet: Birtok Furmint 2022

2025. 03. 12. | Szabó Edit
Az Árvay Családi Pincészet 2022-es birtokfurmintja lendületes tétel, halak, saláták mellé ajánljuk.
Vendégoldal
A végtelenbe és tovább című cikk borítóképe

A végtelenbe és tovább

2025. 03. 11. | Zsirai Kata
Katanapló 10. rész
Még mindig Thaiföld! A Katanapló 10. részében nem esik szó borról, sőt egyéb italokról sem, dzsungeltúráról és vadregényes szigetekről viszont annál inkább. Zsirai Kata ezúttal egzotikus élményeit osztja meg velünk…
Főzünk
Hagyományos gulyásleves című cikk borítóképe

Hagyományos gulyásleves

2025. 03. 10. | Szabó Edit
Valljuk be, időnként nosztalgikus hangulatba kerülünk, és vágyunk a gyerekkori családi ebédek hangulatára, ízeire. Nos, ilyenkor kell megfőzni ezt a hagyományos gulyáslevest…
Tesztelünk
Palkó Zsolt Pincészete: Furmint 2022 című cikk borítóképe

Palkó Zsolt Pincészete: Furmint 2022

2025. 03. 09. | Szabó Edit és Takács Andrea
Palkó Zsolt 2022-es furmintja aromadús, gazdag bor, amit magában kortyolni is élvezetes, de parmezános tésztával, rizottóval is szép párost alkot…
Beszélgetünk
Előkelő társaságban a mádi Barta Pince című cikk borítóképe

Előkelő társaságban a mádi Barta Pince

2025. 03. 08. | Ercsey Dániel
Beszélgetés Barta Károllyal
Januárban ismét megrendezték a Vinapogée kóstolót Párizs belvárosában. Az eseményre – a története során először – egy magyar borászati vállalkozás, a Barta Pince is meghívást kapott. A tapasztalatokról a tulajdonost, Barta Károlyt kérdeztük…
Főzünk
Kavala-keksz – Kavala kurabiyesi című cikk borítóképe

Kavala-keksz – Kavala kurabiyesi

2025. 03. 06. | Nagyillés János
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 60. rész
Ez az a mandulás sütemény, ami nélkül biztosan nem jövünk haza Törökországból, de még jobb, ha mi magunk is el tudjuk készíteni. Nagyillés János ma a Kavala-keksz receptjét mutatja meg nekünk a Török örömök sorozat 60. részében.
Tesztelünk
Szászi Birtok: Furmint 2021 című cikk borítóképe

Szászi Birtok: Furmint 2021

2025. 03. 05. | Szabó Edit és Takács Andrea
A Szászi Birtok 2021-esbiofurmintja igazi „kérek még” bor. Pontos, precíz, jól megtervezett, éppen annyira gyümölcsös és fanyar, amennyire szeretjük. Grillzöldségek mellé ideális…
Főzünk
Rakott padlizsán darált hússal című cikk borítóképe

Rakott padlizsán darált hússal

2025. 03. 03. | Szabó Edit
Egy kicsit a görögök muszakájára, egy kicsit az olaszok rakott padlizsánjára, sőt nyomokban a török karnıyarıkra is emlékeztet, ez a darált húsos padlizsán mégis egy kicsit más. Aki a padlizsánt szereti, ezt is imádni fogja…
Tesztelünk
Grand Tokaj Borászat: Terroir Selection Furmint 2023 című cikk borítóképe

Grand Tokaj Borászat: Terroir Selection Furmint 2023

2025. 02. 28. | Szabó Edit
A Grand Tokaj 2023-as Terroir Selection Furmintja kedves birtokbor. Tökéletes választás halas, csirkés ételek, saláták mellé…
Főzünk
Düğün çorbası – lakodalmi marhahúsleves című cikk borítóképe

Düğün çorbası – lakodalmi marhahúsleves

2025. 02. 27. | Nagyillés János
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 59. rész
A düğün çorbası a török ​​konyha kiadós húslevese, ami régen, a hagyományoknak megfelelően negyven napon és éjszakán át tartó lakodalmak nyitó fogása volt. Ma már hétköznapi, kedvelt étel, főleg a hideg évszakban. Íme a recept Nagyillés Jánostól, a Török örömök sorozat 59. részében…
Tesztelünk
Fehérvári Borbirtok: Reserve Furmint 2022 című cikk borítóképe

Fehérvári Borbirtok: Reserve Furmint 2022

2025. 02. 26. | Nádasi Eszter
A Borsmenta szakmai fajtatesztjének bronzérmese a Fehérvári Borbirtok 2022-es évjáratú, hordós érlelésű Reserve Furmint tétele lett. A bor érett gyümölcsökben és ásványosságban is gazdag…
Eszünk
Be my Valentine című cikk borítóképe

Be my Valentine

2025. 02. 26. | Barossné Koós Andrea
Valentin-napra szinte minden vendéglátóhely különleges menüvel készül. Munkatársunk, Barossné Koós Andrea az idén a Cut & Barrelben foglalt asztalt, és nem bánta meg…