Találatok száma: 2497
Főzünk
Töltött-rántott kucsmagomba című cikk borítóképe

Töltött-rántott kucsmagomba

2017. 05. 28. | Szabó Edit
A receptet Gazsó György színművésztől kaptuk, aki szenvedélyes hobbiszakács, és él-hal a kucsmagombáért…
Beszélgetünk
Szeretem megadni a módját című cikk borítóképe

Szeretem megadni a módját

2017. 05. 28. | Szabó Edit
Beszélgetés Mészáros Mátéval
Nyolc évig játszott Egerben, akkor kötött közelebbi ismeretséget a borral. Rajong a paradicsomos ételekért, szabadidejében szívesen főz is. Mészáros Máté Jászai-díjas színművésszel ezúttal kifejezetten nem az étkezés ártalmasságáról beszélgettünk…
Eszünk
Képzeld magad Libanonba! című cikk borítóképe

Képzeld magad Libanonba!

2017. 05. 27. | Raab Zsuzsanna
Ami Csontváryt megihlette, azt mi megkóstoltuk! A Bekaa folyó völgyében fekvő ősi libanoni városról elnevezett Baalbek étteremben olyan közel-keleti gasztroutazáson vehettünk részt, amit egy jó darabig nem felejtünk el…
Iszunk
Nagy utazás című cikk borítóképe

Nagy utazás

2017. 05. 26. | Burai László
Utazni jó dolog, ezzel a cikkindító közhely máris kipipálva. A borokon, kávékon keresztül utaztamkörbe a világot az elmúlt majd másfél évben, a Borsmenta klassz útitárs volt ebben, most mégis különböző irányba indulunk.
Iszunk
Kicsit más! című cikk borítóképe

Kicsit más!

2017. 05. 25. | Bőti László
Hangulat- és ízjelentés a budapesti Főzdepark sörfesztiváljáról
Sörfőzők, sörfanok, sörpadok és izgalmakat rejtő sörcsapok, meg persze a főzdékből kiáradó malátaillat töltötte meg hétvégén a hajdani Fővárosi Sörfőző épületegyüttesének tövében megbúvó Főzdepark udvarát…
Iszunk
A hárslevelűt meg kell fejteni című cikk borítóképe

A hárslevelűt meg kell fejteni

2017. 05. 24. | Szabó Hajnalka
A furmint a jégtörő, könnyebben érthető, a hárslevelűben több a titok – mondja Lenkey Géza tokaji borász, aki természetesen ott lesz a kiállítók között május 25-én, a Hárslevelűk Éjszakáján...
Vendégoldal
Czini úr továbbáll című cikk borítóképe

Czini úr továbbáll

2017. 05. 24. | Borsmenta
„Húsz hónap volt, sok vidám pillanattal és olykor kemény menettel. Most elérkezett az ideje, hogy továbbálljak” – írja Czinege Tamás, aki ma várja utoljára törzsvendégeit a Sarki Fűszeresben…
Utazunk
Pezsgőtúra a cava fővárosában című cikk borítóképe

Pezsgőtúra a cava fővárosában

2017. 05. 22. | Szabó Hajnalka
Tavaszi barcelonai kirándulásunkat stílusosan egy cavatúrával koronáztuk meg, és azóta is valljuk, hogy aki a katalán fővárosban jár, nem hagyhatja ki ezt a kitérőt…
Iszunk
Mit igyunk a Gourmet Fesziválon? című cikk borítóképe

Mit igyunk a Gourmet Fesziválon?

2017. 05. 21. | Bőti László
Kalauz a vasárnap érkezőknek
Hogy a vasárnapi húsleves előtt, után vagy helyett érdemes-e még célba venni a Millenárist és a Gourmet Fesztivált, arra nagyon könnyű igennel válaszolni. Íme egy rövid, ám annál ínycsiklandóbb kalauz a mi szombati kedvenceinkkel…
Beszélgetünk
A főzés megnyugtat, kikapcsol című cikk borítóképe

A főzés megnyugtat, kikapcsol

2017. 05. 21. | Szabó Edit
Gazsó György, a Radnóti Színház művésze szenvedélyes hobbiszakács és borrajongó, ezt minden ismerőse jól tudja. De hogy a bakatort vakon kóstolva is felismeri, azt sosem hittük volna…
Eszünk
Szerintünk a Gourmet című cikk borítóképe

Szerintünk a Gourmet

2017. 05. 20. | Szabó Hajnalka
Mangalica és eper minden elképzelhető és eddig elképzelhetetlen formában, az ország legkreatívabb séfjeinek tolmácsolásában. Ha ellátogatnak az idei Gourmet Fesztiválra, szerintünk az alábbi standokat semmiképpen ne hagyják ki…
Eszünk
Kisvonat és miniburger című cikk borítóképe

Kisvonat és miniburger

2017. 05. 19. | Varga Anita
Vendégoldal
Egyszer fent, máskor fent című cikk borítóképe

Egyszer fent, máskor fent

2017. 05. 17. | Bodó Judit
Bottszerda 9.
Kapkodom a fejem, annyi minden történik. Fantasztikusak. Vannak kevésbé jók, de annak meg akkor kell örülni, amikor vége…
Iszunk
A rózsaszín elefánt birodalma című cikk borítóképe

A rózsaszín elefánt birodalma

2017. 05. 17. | Szabó Edit
A rózsaszín elefántos címkét állítólag egy vidám egyetemista tervezte két rekesz sörért. Á, ezt úgyse hisszük el! Vagy mégis? Delirium sörvacsorán jártunk a Dunaparti Matróz Kocsmában…
Főzünk
Csokinyuszi reloaded című cikk borítóképe

Csokinyuszi reloaded

2017. 05. 16. | Varga Anita
Hegyekben állnak otthon a csokinyulak? Már nem férsz be a konyhába a csokitojásoktól? Süssél velük kenyeret!