
Eszünk
Reggeli a Róka és Mackóban
Eszünk
Reggeli a Róka és Mackóban
A Hármas-Körös holtágának partján fekvő barátságos város, Szarvas mindig kínál felfedeznivalót. Az igen színvonalas Újváros Bisztróról már ejtettünk szót, most pedig a Róka és Mackóban költöttünk el egy reggelit. Íme Vargha Márk beszámolója…
Eszünk

Reggeli a Vietnámi Gulyásban
2025. 11. 26. | Vargha Márk
Ma már igazán kiváló reggelizőhelyek között válogathatunk, sőt, egy-egy hétvégére a budapesti Vietnámi Gulyás is beáll ezek sorába. Huszár Krisztiánék remek napindító ételeit Vargha Márk kóstolta meg, és alig várja, hogy újra része legyen benne…
Eszünk

Mint egy nagy séfasztal
2025. 11. 01. | Szabó Edit
A székesfehérvári Séf 921 Kitchen lakásétteremben az ételek a vendégek szeme láttára öltenek végleges formát, és Spekker Krisztián séf szívesen mesél. Nem csoda, hogy magabiztosan vezetik a Fejér megyei éttermek top 10-es listáját…
Eszünk

Rejtett kincs Budán – Gléda vendéglő
2025. 07. 11. | Kovács Tibor
A Gléda vendéglő olyasmit ad, amit már nagyon kevés magyar étteremben lehet megtalálni. Asztalánál megáll az idő, és csak a jó ízek, a beszélgetések és a figyelem számít. Egy újvilági borvacsorán jártunk ott, aztán újra visszamentünk…
Eszünk

Tapas Fino – mindig jó választás
2025. 07. 04. | Barossné Koós Andrea
Tökéletes enteriőr, csodás kilátás, remek hangulat és hamisítatlan spanyol ízek: mindez együtt a Tapas Fino Budapesten. Az étteremben munkatársunk, Barossné Koós Andrea járt…
Eszünk

5 hasznos tipp a fenntarthatóbb étkezésért
2025. 05. 15. | Borsmenta
Május 15. a Nemzetközi Klímaváltozás Akciónapja. Íme 5 hasznos tanács az étkezéssel kapcsolatban, amit bárki követhet a bolygónk megmentése érdekében…
Eszünk

Be my Valentine
2025. 02. 26. | Barossné Koós Andrea
Valentin-napra szinte minden vendéglátóhely különleges menüvel készül. Munkatársunk, Barossné Koós Andrea az idén a Cut & Barrelben foglalt asztalt, és nem bánta meg…
Eszünk

Ázsiai leveskalauz
2025. 01. 21. | Borsmenta
Phở, tom yum, wonton – egyik ázsiai leves izgalmasabb, mint a másik. De vajon melyik micsoda, honnan származik és hogyan esszük? Elmeséljük!
Eszünk

Spanyol stand up vacsoraesten jártunk
2023. 11. 26. | Nádasi Eszter
Spanish Affair címmel hirdetett vacsoraestet egy novemberi csütörtök estére a budapesti Tapas Fino. A rendezvény házigazdája Czinege Tamás volt, a főszereplői pedig a cava és az olíva…
Eszünk

Gasztroszimfónia a Metróban
2023. 11. 10. | Vargha Márk
Ki ne szeretne benézni a kulisszák mögé, részese lenni máskor nem látható pillanatoknak! Vargha Márk kollégánk a Metro séfasztalához kapott meghívást, ahol a Bocuse d’Or verseny idei bronzérmese, Dalnoki Bence tálalta a fogásokat…
Eszünk

Bükk, Mályinka, Iszkor…
2023. 11. 08. | Juga Péter
Pohner Ádám séf és kedvese, Kun A. Luca közös álmukat váltották valóra Mályinkában, az Északi-Bükk bájos kistelepülésén, ahol a falu régi kocsmáját átalakítva nyitották meg az Iszkor névre hallgató éttermüket…
Eszünk

Ez aztán nem piskóta!
2023. 10. 19. | Szaniszló Noémi
A Piskóta – Minden, ami mentes pékség-kávézó kínálata a diétázók álma. Minden van, amire az ember vágyik, glutén-, tej- és cukormentes, esetleg vegán változatban, de az eredetihez a megtévesztésig hasonló textúrával és ízvilággal…
Eszünk

Megnyílt a Bazaar Budapest!
2023. 09. 28. | Szabó Edit
Minden szinten szinte minden! Sörkert, brunchétterem, olasz vendéglő és keleti vacsorázóhely várja a közönséget Budapest bulinegyedében, a Gozsdu udvar tőszomszédságában...
Eszünk

Helló, Balatonszemes!
2023. 08. 07. | Németh Judit
Folytatjuk kalandozásunkat a Balaton déli partján. A balatonszemesi Kistücsök étterem Séfszobájának meglátogatása kötelező program a gourmet vendégek számára. Hogy miért? Németh Judit elmeséli, és környékbeli látnivalókat is ajánl…
Eszünk
