Tesztelünk

Áts Családi Pincészet: Birtok Furmint 2022
2025. 03. 14. | Szabó Edit
Az Áts Családi Pincészet 2022-es birtokfurmintja Tokaj kedves arcát mutatja: friss, gyümölcsös, szerethető...
Tesztelünk

Árvay Családi Pincészet: Birtok Furmint 2022
2025. 03. 12. | Szabó Edit
Az Árvay Családi Pincészet 2022-es birtokfurmintja lendületes tétel, halak, saláták mellé ajánljuk.
Tesztelünk

Palkó Zsolt Pincészete: Furmint 2022
2025. 03. 09. | Szabó Edit és Takács Andrea
Palkó Zsolt 2022-es furmintja aromadús, gazdag bor, amit magában kortyolni is élvezetes, de parmezános tésztával, rizottóval is szép párost alkot…
Tesztelünk

Szászi Birtok: Furmint 2021
2025. 03. 05. | Szabó Edit és Takács Andrea
A Szászi Birtok 2021-esbiofurmintja igazi „kérek még” bor. Pontos, precíz, jól megtervezett, éppen annyira gyümölcsös és fanyar, amennyire szeretjük. Grillzöldségek mellé ideális…
Tesztelünk

Grand Tokaj Borászat: Terroir Selection Furmint 2023
2025. 02. 28. | Szabó Edit
A Grand Tokaj 2023-as Terroir Selection Furmintja kedves birtokbor. Tökéletes választás halas, csirkés ételek, saláták mellé…
Tesztelünk

Fehérvári Borbirtok: Reserve Furmint 2022
2025. 02. 26. | Nádasi Eszter
A Borsmenta szakmai fajtatesztjének bronzérmese a Fehérvári Borbirtok 2022-es évjáratú, hordós érlelésű Reserve Furmint tétele lett. A bor érett gyümölcsökben és ásványosságban is gazdag…
Tesztelünk

Steigler Pince: Prémium Bio Furmint 2023
2025. 02. 21. | Nádasi Eszter
A Steigler Pince 2023-as prémium kategóriás biofurmintja tölgyfa hordóban erjedt, majd seprőn érett: gazdagon mézes, körtés, ásványos…
Tesztelünk

MAINYÚL: XX 2020
2025. 02. 18. | Nádasi Eszter
A MAINYÚL garzonborászat 2020-as XX nevű tétele egy kékfrankos-cabernet sauvignon házasítás, tele piros bogyós illatokkal és ízekkel…
Tesztelünk

MARIASY Birtok: Furmint 2020
2025. 02. 16. | Nádasi Eszter
A Mariasy Birtok száraz furmintja 2020-as évjáratú, mégis sok-sok gyümölcsöt mutat mind ízében, mind illatában. Zamatok, ásványok, elegancia…
Tesztelünk

Jackfall Bormanufaktúra: Duett 2019
2025. 02. 14. | Nádasi Eszter
A 2019-es évjáratú Jackfall Duett portugieser és merlot találkozásából született: már több mint ötéves, mégis sok gyümölcsöt mutat – többek között füstösséggel és étcsokoládéval gazdagodva…
Tesztelünk

Heumann Pincészet: Blue Secret 2018
2025. 02. 12. | Szabó Edit
„A bikavér Villányból” – mondja a Heumann Pincészet a Blue Secret nevű vörös házasításról, és lássuk be, nem is jár messze az igazságtól. Villányban ugyan nincs bikavér, de ez a kékfrankosra hangolt cuvée jól hozza a stílust. Marhapörkölthöz ajánljuk…
Tesztelünk

Streit-Zagonyi Borászat: Dilara 2021
2025. 02. 09. | Szabó Edit
A villányi Streit-Zagonyi Borászat Dilara nevű vörös házasítása könnyű nyári bor, az ember szívesen kiülne vele az eperfa alá. Jól csúszik a sült keszeg vagy a paprikás krumpli mellé…
Tesztelünk

Bussay Pince: Mura Vörös 2022
2025. 02. 07. | Szabó Edit
A Bussay Pince 2022-es Mura Vöröse energikus, frissítő bor, virgonc savakkal, piros bogyós gyümölcsösséggel. Tipikus pörköltbor, hagyományos csirkepörkölt mellé keresve sem találunk jobbat!
Tesztelünk

Sabar Borház: Birtok Vörös 2022
2025. 02. 04. | Szabó Edit
A Sabar Borház első, 2022-es Birtok Vöröse lendületes, szerethető és könnyen csúszik. Pizzához, sonkához, de akár paprikás krumplihoz is bátran pohárba tölthetjük, jól fog esni…
Tesztelünk

Figula Pincészet: Simply Red 2023
2025. 02. 02. | Szabó Edit
A Figula Pincészet 2023-as Simply Redje rafinált bor. Egyszerűnek füllenti magát, de közben olyan sötét, selymes és gazdag, hogy bele lehet burkolózni. Nem kíván ételt, beszélgetés mellé viszont kiváló, de vigyázzunk, ez mégiscsak alkohol…