Vissza
Főzünk

Sajtos-tejfölös krumplilepény

Sajtos-tejfölös krumplilepény című cikk borítóképe
2025. 01. 20. | Szabó Edit
Ez a krumplilepény hétköznapi alapanyagokból készül, egyszerű és finom; egy pohár érlelt fehérborral kínálva viszont fejedelmi vacsora válhat belőle…
Fotó:
Szabó Edit - honlap

Főzünk
Cukkinilepényke, avagy mücver című cikk borítóképe

Cukkinilepényke, avagy mücver

2024. 10. 03. |
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 38. rész
A mücver valójában a görög kolokythokeftedes török változata. Sült cukkinilepény, ami friss joghurttal a legfinomabb. Ezt hozta most nekünk Nagyillés János, a Török örömök sorozat 38. részében. Az étel húsmentes…
Főzünk
Zöldborsós lepénykék című cikk borítóképe

Zöldborsós lepénykék

2020. 05. 11. |
Könnyű, gyors, egészséges és nagyon finom. Ezek a zöldborsós lepénykék akár fagyasztott borsóból is készülhetnek, de hamarosan megjelenik már a friss is a piacon. Alig várjuk…
Főzünk
Fetás cukkinilepény című cikk borítóképe

Fetás cukkinilepény

2019. 05. 29. |
A kolokythokeftedes az egyik legnépszerűbb görög étel. Elkészítése egyszerű, hamarabb kisül, mint hogy megtanulnánk a nevét. A cukkini és a feta az alapja, de a menta a lelke, már csak ezért is fontos volt kipróbálnunk. Isteni!
Főzünk
Sütőtökös-almás lepény című cikk borítóképe

Sütőtökös-almás lepény

2018. 10. 31. |
A sütőtökös-almány lepény igazi őszi csemege, és nemcsak finom, nagyon szép is...
Főzünk
Krumplirózsa című cikk borítóképe

Krumplirózsa

2017. 02. 13. |
Borkorcsolyák Varga Anita konyhájából 2.
Egyszerű, látványos, és ráadásul nagyon finom! Varga Anita Valentin-napi borkorcsolyáját akár a kezdő konyhatündérek is könnyedén elkészíthetik. Egy palack jó bor kell még hozzá, és kezdődhet a meghitt este…
Eszünk
Lepényevés című cikk borítóképe

Lepényevés

2016. 12. 06. |
Zsákban futás nincs, lepényevés viszont van, mégpedig a javából. A novemberben nyitott budapesti lepényező egy csapásra meghódította a főváros közönségét.