Találatok száma: 2500
Eszünk
A nagyapa nyomdokában című cikk borítóképe

A nagyapa nyomdokában

2018. 12. 30. | Lovranits Júlia
A soproni Hoffer cukrászda újabban már reggelit és bisztróebédet is kínál, a legcsábítóbbak azonban ma is a régi családi recept szerint készült sütemények. Mert a név kötelez…
Beszélgetünk
Megszállottan keresem a savakat című cikk borítóképe

Megszállottan keresem a savakat

2018. 12. 29. | Szabó Edit
Beszélgetés Romsics Lászlóval
Megszületett a Villányi borvidék leghosszabb érlelésű, tradicionális eljárással készült pinot noir pezsgője. A Teleki márkanév alatt forgalomba hozott rozéról megálmodóját, a Csányi Pincészet vezérigazgatóját, Romsics Lászlót kérdeztük…
Főzünk
Szilveszteri malacpogácsa juhtúróval című cikk borítóképe

Szilveszteri malacpogácsa juhtúróval

2018. 12. 29. | Klich Zsuzsa
Valami eredeti, de könnyen összeállítható borkorcsolyára vágysz? Íme egy ötlet Klich Zsuzsától. Ha nincs jeles nap, szaggasd egyszerűen kerekre, de egy kevés extra munkával igazi szilveszteri falattá varázsolhatod…
Tesztelünk
Légli: Méthode Traditionnelle Brut Pezsgő 2015 című cikk borítóképe

Légli: Méthode Traditionnelle Brut Pezsgő 2015

2018. 12. 28. | Szabó Edit
Karakteres, izgalmas, igen kedvünkre való pezsgő, megérdemli a figyelmet…
Tesztelünk
St. Andrea Pincészet: Kadarka Brut Nature Pezsgő 2015 című cikk borítóképe

St. Andrea Pincészet: Kadarka Brut Nature Pezsgő 2015

2018. 12. 28. | Szabó Edit
Pezsgő kadarkából? Elsőre talán őrültnek tűnik az ötlet, de kóstoljuk csak meg, és azonnal kiderül, hogy nagyon is helyénvaló. A St. Andrea Pincészet brut nature pezsgőjét a különlegességek kedvelőinek ajánljuk…
Főzünk
Csokis muffin mandarinlekvárral című cikk borítóképe

Csokis muffin mandarinlekvárral

2018. 12. 27. | Klich Zsuzsa
Tanuljuk meg újra értékelni a muffint! Ez a lekváros-csokis változat nagyon finom, és a saját készítésű mandarinlekvárunkkal még ízletesebb…
Főzünk
Mandarinlekvár karácsonyra című cikk borítóképe

Mandarinlekvár karácsonyra

2018. 12. 23. | Klich Zsuzsa
A mandarinlekvár az egyik legfinomabb téli csemege, de nagyszerű karácsonyi ajándék is – főleg ha mi magunk festjük hozzá a személyre szóló üveget. Sütemények vagy vajas kenyér mellé isteni, már az illata is ellenállhatatlan…
Tesztelünk
Csányi Pincészet: Teleki Selection Villányi Kékfrankos 2015 című cikk borítóképe

Csányi Pincészet: Teleki Selection Villányi Kékfrankos 2015

2018. 12. 21. | Szabó Edit
Könnyű, jó ivású kékfrankos, tipikus kedd esti bor, de innánk szerdán is. Ráadásul árban is eléggé verhetetlen…
Utazunk
Itt a karácsony, és újévig tart! című cikk borítóképe

Itt a karácsony, és újévig tart!

2018. 12. 21. | Lovranits Júlia
Mézeskalácsváros, egészséges desszertek, buborékok Borjour-módra, szilveszteri bulik Budapesten és vidéken. Az év végére az alábbi programokat ajánljuk nektek…
Főzünk
Baracklekváros linzerkarika című cikk borítóképe

Baracklekváros linzerkarika

2018. 12. 20. | Klich Zsuzsa
A lekváros linzerkarika a teasütemények királynője. Megmutatjuk, hogyan készül. Nem kell tőle félni, gyerekjáték!
Beszélgetünk
Világszép Bagatelle című cikk borítóképe

Világszép Bagatelle

2018. 12. 20. | Lovranits Júlia
Beszélgetés Szente Csillával és Zalka Csengével
Csúcsminőség, báj, gyermekközpontúság. A Villa Bagatelle-nél mindez egyszerre lehetséges. A budapesti vendéglátóhely remek reggelijéről híres, de azt kevesen tudják, hogy az alapítók gyermekvédelemben élő gyerekeket is támogatnak…
Iszunk
A legjobb tea kivisz a mátrixból című cikk borítóképe

A legjobb tea kivisz a mátrixból

2018. 12. 17. | Kovács Gábor
Ezt a mondatot Tálos Gábortól, a Zhao Zhou teaház vezetőjétől hallottuk A Tea Napján, és igaza volt! A november végi rendezvény minden tekintetben kiszakított minket az unalmas hétköznapokból…
Beszélgetünk
Karácsonyőrült vagyok! című cikk borítóképe

Karácsonyőrült vagyok!

2018. 12. 16. | Szabó Edit
Beszélgetés Bezerics Dániellel
Egy éve már, hogy a Balaton-életérzés beköltözött a budapesti Tompa utcába. Bezerics Dániel, a Paletta Bisztró tulajdonosa jótékonysági vacsorával köszönti az évfordulót. Egy tál gőzölgő húsleves mellett beszélgettünk…
Beszélgetünk
Tizenöt éve a Dobogónál! című cikk borítóképe

Tizenöt éve a Dobogónál!

2018. 12. 15. | Szabó Edit
Beszélgetés Domokos Attilával
Tizenöt éve készíti borait Tokaj-Hegyalja egyik legkisebb, legszerethetőbb pincészetében Domokos Attila. A Dobogó borász-társtulajdonosával az eltelt évekről, a borokról és az életről beszélgettünk…
Vendégoldal
Így választunk bort című cikk borítóképe

Így választunk bort

2018. 12. 14. | Borsmenta
A borpiacon is az innovatív megoldásokat keressük – állítja a Csányi Pincészet felmérése. Az 1700 válaszadó 75%-a nem keres különleges alkalmat a borozáshoz, de még mindig közel 30 százalékuk csábul el egy szép címke láttán…