Eszünk
Családbarát közösségi tér a Duna-parton című cikk borítóképe

Családbarát közösségi tér a Duna-parton

2017. 07. 27. | Varga Anita
A „Római”
A Római-part évszaktól függetlenül biztos pont, ahol bármikor jól érezzük magunkat. A víz, az adottságok, a táj, a nyugalom mindig magával ragad és élményt ad útravalóul.
Vendégoldal
Last minute című cikk borítóképe

Last minute

2017. 07. 26. | Bodó Judit
Bottszerda 14.
Zootábor Jászberényben, Caramel-koncert és bobozás a kisfaludi kamaszokkal – éljen a nyári szünet, csak ne tartson nagyon sokáig! A szőlő szép, és címkézni kifejezetten kellemes a hűvös pincében…
Eszünk
Egy lépéssel közelebb az éghez című cikk borítóképe

Egy lépéssel közelebb az éghez

2017. 07. 25. | Raab Zsuzsanna
Tesztelünk
Pannonhalmi Apátsági Pincészet: Tricollis fehér 2016 című cikk borítóképe

Pannonhalmi Apátsági Pincészet: Tricollis fehér 2016

2017. 07. 24. | Szabó Edit
Kedves, szerethető bor, elbűvölően szép illatokkal. A langyos nyári esték fűszere…
Főzünk
Részeges nyúl című cikk borítóképe

Részeges nyúl

2017. 07. 24. | Szabó Edit
Egy recept, amely meggyőzi a kétkedőket. Ha eddig azt hitted, hogy nem szereted a nyúlhúst, próbáld ki ezt!
Iszunk
Az 5 legkedvesebb balatoni borterasz című cikk borítóképe

Az 5 legkedvesebb balatoni borterasz

2017. 07. 23. | Szabó Edit
Tombol a kánikula, aki teheti, ilyenkor vízpartra igyekszik, és a felüdülés helyszínéül sokan választják a magyar tengert. Íme a mi öt legkedvesebb balatoni borteraszunk, amelyek meglátogatása minden északi parti úton kötelező program…
Eszünk
A Sparhelt melege című cikk borítóképe

A Sparhelt melege

2017. 07. 21. | Szabó Hajnalka
A két és fél éve nyílt Sparhelt bisztró stabilan az egyik legjobb konyhát viszi a Balaton északi partján. Az ízekért és a hangulatért nemcsak a Tagore sétánytól érdemes felsétálni Balatonfüred óvárosába, de akár távolabbról is megéri ideutazni egy jó ebédért vagy vacsoráért…
Főzünk
Levendulás-mandulás keksz című cikk borítóképe

Levendulás-mandulás keksz

2017. 07. 19. | Varga Anita
Színben, ízben, illatban egyaránt csábító, az elkészítése cseppet sem bonyolult, és még egy pohár hideg édes borhoz is tökéletesen illik...
Tesztelünk
Gróf Degenfeld Szőlőbirtok: Édes Szamorodni 2013 című cikk borítóképe

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok: Édes Szamorodni 2013

2017. 07. 19. | Szabó Edit
Krémes, bájos, édes és gyümölcsös. Desszert mellé, vagy akár desszert helyett is ajánljuk…
Iszunk
Az IPA-k eljövetele című cikk borítóképe

Az IPA-k eljövetele

2017. 07. 19. | Bőti László
Beerdekker 6. rész
Kesernyés is, komlóhangsúlyos is, mégsem APA. Mi az? Hát persze, hogy az IPA. Ismerjük meg közelebbről!
Eszünk
Ahol a terasz marasztal című cikk borítóképe

Ahol a terasz marasztal

2017. 07. 18. | Raab Zsuzsanna
Főzünk
Ősmenta című cikk borítóképe

Ősmenta

2017. 07. 16. | Szabó Edit
avagy a -5.0 verzió
Pontosan öt évvel ezelőtt, egy meleg nyári délelőttön beállított hozzánk Bereznay Tamás, hogy megfőzzön-megsüssön néhány remek fogást...
Eszünk
Lazulj a Palatinuson! című cikk borítóképe

Lazulj a Palatinuson!

2017. 07. 15. | Raab Zsuzsanna
Megnyílt a Laza Pala Strandbisztró a Palatinuson!
Bíró Lajos séf a Belvárosi Piac mellett most az éhes margitszigeti strandközönség gyomrának meghódítására vállalkozott…
Vendégoldal
Főszerepben a furmint című cikk borítóképe

Főszerepben a furmint

2017. 07. 13. | Szabó Edit
Február elsején megszületett a Nemzetközi Furmintnap, a Furmint Február nagykóstolón startolt a Furmint Éve, és néhány napja megjelent a Furmintkiválóságok Könyve is, amelyben a szőlőfajta 85 kiváló bora mutatkozik be az értő közönségnek…
Iszunk
Sörivóknak való című cikk borítóképe

Sörivóknak való

2017. 07. 13. | Bőti László
Mit is akarunk egyáltalán? Duplán hidegkomlózott ale-eket? Arclebontóan keserű IPA-kat? Vagy a nagyüzemieknél egyszerűen csak jobb, jól csúszó söröket? Ezen tűnődtünk, miközben teszteltük a szombaton nyíló First Kraft Beert…