Főzünk
Habart tojás snidlinggel, lazaccal és sonkával című cikk borítóképe

Habart tojás snidlinggel, lazaccal és sonkával

2017. 05. 01. | Szabó Edit
Egyszerű, látványos fogás, kitűnő előétel, de reggeliként is megállja a helyét. Egy pohár jó rozé illik hozzá...
Főzünk
Húsvéti fonott kalács című cikk borítóképe

Húsvéti fonott kalács

2017. 04. 14. | Varga Anita
Varga Anita kelt kalácsa rendkívül jól mutat az ünnepi asztalon, és ráadásul finom is. Érdemes próbálkozni vele, megéri a befektetett energiát…
Főzünk
Márványkuglóf című cikk borítóképe

Márványkuglóf

2017. 04. 10. | Varga Anita
A legjobb húsvéti reggeli annak, aki nem feltétlenül kedveli a hagyományos sonkás-tormás-tojásos vonalat…
Főzünk
Új, hullámos tejbegríz című cikk borítóképe

Új, hullámos tejbegríz

2017. 04. 01. | Szoruló Pál
Kell a csomó!
A tejbegríz az első szájból kiberrrregett-kifröcsögött kulimász, az első ölben landoló pottyanat, az első falra köpött pépes falat. Ilyenkor tejbepapi a neve.
Főzünk
Medvehagymás pogácsa című cikk borítóképe

Medvehagymás pogácsa

2017. 03. 30. | Varga Anita
Borkorcsolyák Varga Anita konyhájából 6.
Imádom a medvehagymát; benne van a tavasz illata, pikáns és kacér, mint mi, nők ebben az évszakban, és rengetegféleképpen fel lehet használni: főzéshez, sütéshez, akár egyszerűbb szendvicskrémek, mártogatósok fűszerezéséhez is. Én most pogácsát sütöttem vele…
Főzünk
Diós pogácsa című cikk borítóképe

Diós pogácsa

2017. 03. 21. | Varga Anita
Borkorcsolyák Varga Anita konyhájából 5.
Ez is olyan sós sütemény, ami két napig készül, de higgyétek el, megéri a fáradságot!
Főzünk
Habot verni kottából, vonóval című cikk borítóképe

Habot verni kottából, vonóval

2017. 03. 12. | Szabó Ágnes
Tortaálmok 4.: Rigójancsi
Ha izzik a szenvedély, kit érdekel a precíz receptúra? Fekete csokoládélöket egy hűvös délutánon. Rigójancsi, a szívhez szóló…
Főzünk
Rózsakalács című cikk borítóképe

Rózsakalács

2017. 03. 06. | Varga Anita
Borkorcsolyák Varga Anita konyhájából 4.
Megszakítva a sós sorozatot, jöjjön most egy édes borkorcsolya a közelgő nőnap alkalmából! Egy meghitt estén, egy csokor illatos vörös rózsa, egy pohár izgalmas, fűszeres turán vagy egy jó portói mellé ajánljuk…
Főzünk
Az Esterházy-torta című cikk borítóképe

Az Esterházy-torta

2017. 03. 05. | Szabó Ágnes
Tortaálmok 3.
Az Esterházy-torta árva lány, nem tudni kinél látta meg először a napvilágot. Talán Sacher mester habverőit sejthetjük a háttérben...
Főzünk
A dobostorta című cikk borítóképe

A dobostorta

2017. 02. 26. | Szabó Ágnes
Tortaálmok 2. Fussunk neki másodszor!
Ennek a sütinek persze semmi köze a doboláshoz és a dobverőhöz. De valld be, kiskorodban te is beugrottál.
Főzünk
Ricottás császárzsemle című cikk borítóképe

Ricottás császárzsemle

2017. 02. 24. | Varga Anita
Borkorcsolyák Varga Anita konyhájából 3.
Ez a sütemény nagyon sokarcú. Tökéletesen megfelel egy könnyű vörös- vagy egy érleltebb fehérbor mellé, de a gyerekek is örülnek neki, ha reggelire kínáljuk. Minden a tálaláson múlik…
Főzünk
A Rákóczi-túrós című cikk borítóképe

A Rákóczi-túrós

2017. 02. 19. | Szabó Ágnes
Tortaálmok 1.: Először az üst mellett
A cukrász az az ember, aki kiteljesedni hívja az anyagot, a sütemény pedig nem más, mint a jó együttműködés jutalma és mércéje.
Főzünk
Krumplirózsa című cikk borítóképe

Krumplirózsa

2017. 02. 13. | Varga Anita
Borkorcsolyák Varga Anita konyhájából 2.
Egyszerű, látványos, és ráadásul nagyon finom! Varga Anita Valentin-napi borkorcsolyáját akár a kezdő konyhatündérek is könnyedén elkészíthetik. Egy palack jó bor kell még hozzá, és kezdődhet a meghitt este…
Főzünk
Mediterrán olajbogyós kiflicskék című cikk borítóképe

Mediterrán olajbogyós kiflicskék

2017. 02. 01. | Varga Anita
Borkorcsolyák Varga Anita konyhájából 1.
Első olvasásra kissé macerásnak tűnik, de aki egyszer megkóstolta, tudja, hogy megéri a fáradságot. Vigyázat, addiktív!
Főzünk
Sajttal sült körte című cikk borítóképe

Sajttal sült körte

2017. 01. 09. | Szabó Edit
A világ egyik legegyszerűbb előétele, bármelyik évszakban elkészíthető, és nagyon jól kínálható gyümölcsös borok kísérőjeként.