Találatok száma: 2498
Iszunk
Az év „legcsajosabb” borkóstolója című cikk borítóképe

Az év „legcsajosabb” borkóstolója

2019. 02. 22. | Borsmenta
Március 8-án ismét összejönnek Magyarország nagyszerű borásznői, hogy bemutassák boraikat a közönségnek. A Gyengébb? Nem! kóstolónak az idén is a Sofitel Budapest Chain Bridge ad otthont…
Tesztelünk
Taschner Bor- és Pezsgőház: Pinot Brut 2015 című cikk borítóképe

Taschner Bor- és Pezsgőház: Pinot Brut 2015

2019. 02. 21. | Szabó Edit
Az ország mindmáig egyetlen 100% pinot meunier szőlőfajtából készült pezsgője még fiatal, de már próbálgatja oroszlánkörmeit…
Eszünk
A Calavera színei című cikk borítóképe

A Calavera színei

2019. 02. 19. | Szabó Edit
A Calavera egy koponyaformájú mexikói édesség, amelyet főként a halottak napja időszakában készítenek. Erről a nem mindennapi csemegéről kapta nevét az Újpest központjában két éve nyílt mexikói étterem…
Főzünk
Aratóleves című cikk borítóképe

Aratóleves

2019. 02. 18. | Klich Zsuzsa
Gazdag, ízletes és olyan sűrű, hogy megáll benne a kanál. Az aratóleves valójában laktató egytálétel, ami kifejezetten jót tesz a téli, energiahiányos időszakban…
Beszélgetünk
Az első áztatást az anyaföldnek adjuk című cikk borítóképe

Az első áztatást az anyaföldnek adjuk

2019. 02. 16. | Lovranits Júlia
Beszélgetés Kövecses Olivérrel
Egy húszéves fiatalember Kínába indult nyelvet tanulni, és a teák iránti olthatatlan rajongással tért haza. Ő Kövecses Olivér, a Ye Tealeaves márka megalkotója, aki megmutatja nekünk a teát, ahogyan még sosem kóstoltuk…
Tesztelünk
St. Andrea Pincészet: Rosé Cuvée Pezsgő 2016 című cikk borítóképe

St. Andrea Pincészet: Rosé Cuvée Pezsgő 2016

2019. 02. 14. | Szabó Edit
A St. Andrea birtokon inkább a csendes boroké a figyelem, de egy kis frissítő buborék mindig jól jön a komolyabb kóstolás előtt. Vagy csak úgy, mert szeretjük. Ez a rozé kedves, szinte hízelgő, és van benne lendület…
Eszünk
Szabó Kevin a Bori Mamiban című cikk borítóképe

Szabó Kevin a Bori Mamiban

2019. 02. 13. | Szabó Edit
Barátságos vendéglátás, ízletes ételek, színvonalas kiszolgálás – mindez együtt a gyöngyösi Bori Mami étteremben, ahol 2018 szeptembere óta az egyik leghíresebb fiatal szakács, Szabó Kevin a konyhafőnök…
Főzünk
Szűzpecsenye kelben sütve című cikk borítóképe

Szűzpecsenye kelben sütve

2019. 02. 12. | Klich Zsuzsa
Ünnepi fogás, nagyon szép a tányéron, és az illata is ellenállhatatlan. Húsimádóknak kötelező!
Beszélgetünk
A bor a lényeg című cikk borítóképe

A bor a lényeg

2019. 02. 09. | Szabó Edit
Beszélgetés Tóth Katalinnal
Éjfélkor született, szüret idején, tisztességtudóan megvárva, hogy édesanyja végigdolgozhassa a napot a szőlőben. Tóth Katalin, az egri Tóth Ferenc Pincészet ügyvezetője büszkén folytatja az utat, amin a szülei elindultak…
Főzünk
Töltött káposzta cserépedényben című cikk borítóképe

Töltött káposzta cserépedényben

2019. 02. 08. | Szabó Edit
Bizonyos életkor fölött szinte mindenkinél eljön az a pillanat, amikor elhatározza, hogy megfőzi élete első töltött káposztáját. Elmondjuk, mi hogyan készítjük...
Vendégoldal
Jubilál a KávéBár Bazár című cikk borítóképe

Jubilál a KávéBár Bazár

2019. 02. 06. | Borsmenta
Izgalmas kóstolókkal és bulihangulattal vár a hétvégén minden kávékedvelőt az idén tízéves KávéBár Bazár. A rendezvénynek február 9-10-én a Millenáris Park B csarnoka ad otthont…
Tesztelünk
Garamvári Szőlőbirtok: Blanc Fleur Pezsgő című cikk borítóképe

Garamvári Szőlőbirtok: Blanc Fleur Pezsgő

2019. 02. 05. | Szabó Edit
Üde, virágos, gyógyfüves illatú, kifejezetten kedves pezsgő szerethető, gyümölcsös ízekkel. A műfajjal most ismerkedőknek is ajánljuk…
Iszunk
Mosolygós este volt című cikk borítóképe

Mosolygós este volt

2019. 02. 03. | Szabó Edit
Furmint Február Londonban
Az idei Furmint Február nyitórendezvényét a brit főváros egyik patinás, zárt körű klubjában, a 67 Pall Mallban tartották, a Wines of Hungary UK szervezésében. Az eseményen 26 borászat száznál is több furmintját kóstolhatták a brit szakemberek…
Beszélgetünk
A cukorvirágok királynője című cikk borítóképe

A cukorvirágok királynője

2019. 02. 02. | Lovranits Júlia
Beszélgetés Szabari Évával A cukorvirágok királynője a székesfehérvári Tortapalotában lakik, és egyáltalán nem mesebeli figura. Szabari Éva 38 éves koráig könyvelőként dolgozott, ma pedig olyan tortákat készít, hogy mindenki a csodájára jár…
Főzünk
Tarol a tiramisu című cikk borítóképe

Tarol a tiramisu

2019. 02. 01. | Szabó Edit
Így gondozd az olaszodat!
Íme a jól ismert olasz desszert, aminek párja nincs a kerek világon. A receptet egyenesen Sophia Lorentől tanultuk, és ez nem vicc…