Találatok száma: 2497
Eszünk
Konyhát nyitott a Beeróság! című cikk borítóképe

Konyhát nyitott a Beeróság!

2018. 01. 30. | Bőti László
Az általunk is többször megénekelt Legfelsőbb Beeróság csendben megnyitotta a konyháját, így már nemcsak a kisüzemi sörök, hanem néhány jó falat kedvéért is érdemes útba ejteni a Dohány utcai helyet…
Iszunk
Átadták a borszakírók díjait című cikk borítóképe

Átadták a borszakírók díjait

2018. 01. 29. | Szabó Edit
Kóstolóval egybekötött díjátadó ceremónia helyszíne volt szombaton a debreceni Déri Múzeum. A résztvevők a két nagydíjas borász, Györgykovács Imre és Koch Csaba borait is megízlelhették…
Tesztelünk
Balassa Bor: Villő/Mézes-Mály Furmint 2016 című cikk borítóképe

Balassa Bor: Villő/Mézes-Mály Furmint 2016

2018. 01. 26. | Szabó Edit
Komplex, intenzív, mégis könnyed, elegáns. Csupa ellentét, csupa játék, csupa meglepetés. Nem olcsó, de aki teheti, vegyen belőle kettőt, és az egyiket felejtse a borhűtő mélyén legalább két évre…
Tesztelünk
Györgykovács Pince: Nagy-Somlói Furmint 2015 című cikk borítóképe

Györgykovács Pince: Nagy-Somlói Furmint 2015

2018. 01. 25. | Szabó Edit
Somló markáns, mégis szelíd arcát mutatja ez a lendületes furmint. Inkább étel mellé ajánljuk, mint csendes borozgatáshoz…
Beszélgetünk
Szeretem a különlegességeket című cikk borítóképe

Szeretem a különlegességeket

2018. 01. 25. | Szabó Edit
Beszélgetés Badics Gergellyel
Badics Gergely, a szigligeti Villa Kabala 36 éves felszolgálója nyerte a Borsmenta fotópályázatát…
Tesztelünk
Balla Géza: Sauvignon Blanc 2016 című cikk borítóképe

Balla Géza: Sauvignon Blanc 2016

2018. 01. 22. | Szabó Edit
Nagyon vidámító bor, mosolyogni támad kedvünk tőle. Bármilyen alkalomra ajánljuk, de noha sauvignon blanc, ne ezzel kezdjük az estét…
Eszünk
Dezsőnek meg kell(ett) halnia! című cikk borítóképe

Dezsőnek meg kell(ett) halnia!

2018. 01. 19. | Bőti László
De csak azért, hogy aztán szebb és nagyobb formában, immáron konyhával és izgalmas étlappal kiegészülve újranyithasson pár lépéssel odébb…
Eszünk
No manír, no panír című cikk borítóképe

No manír, no panír

2018. 01. 18. | Szabó Hajnalka
Hús-hús-hús. Ez a szlogen mindent elárul a fél éve nyitott budapesti helyről. Aki a magyar konyha legjobb ízeire vágyik, menjen bátran a Cupákosba! Mi is benéztünk…
Utazunk
Nem a NASA a legizgalmasabb! című cikk borítóképe

Nem a NASA a legizgalmasabb!

2018. 01. 17. | fnys
Egy orvos gasztrokalandjai Houstonban 2.
Ki hinné, hogy még egy kórházban is lehet színvonalas az étkezés? És ízletesebb is, mint a NASA liofilizált csodái. Texasban bor is van, bár a „pincék” kicsit mások, mint mifelénk. Fnys élménybeszámolója folytatódik…
Vendégoldal
6+1 étel- és italtrend a nagyvilágból 2018-ra című cikk borítóképe

6+1 étel- és italtrend a nagyvilágból 2018-ra

2018. 01. 16. | Szentkirályi Orsolya
Az új év egészen biztosan új trendeket hoz a vendéglátásban. A brit Drinks Business Magazin segítségével mi is sorra vettük azokat az irányzatokat, amelyek népszerűsége akár hazánkban is növekedhet – ha nem is idén, de hamarosan…
Iszunk
A Tea Napja – hazánkban először című cikk borítóképe

A Tea Napja – hazánkban először

2018. 01. 15. | Bőti László
Kóstolók, workshopok, bemutatók, beszélgetések, meglepetések, izgalmak, soha nem érzett ízek és rég várt találkozások – ez volt az első Tea Napja Budapesten…
Beszélgetünk
Jó étel, jó szó című cikk borítóképe

Jó étel, jó szó

2018. 01. 13. | Szabó Edit
Beszélgetés Magos Zoltánnal
A TV Paprika indulásakor egy ország csodálta, hogyan vágja bal kézzel a petrezselymet, hogyan főz különböző borászok, Ilcsi néni vagy éppen Jenei Tamás oldalán. Magos Zoltán ma a Capriccio lakásétterem tulajdonosaként sem tesz mást, mint eddig: beszélget és főz…
Eszünk
Nem engednek a 48-ból! című cikk borítóképe

Nem engednek a 48-ból!

2018. 01. 12. | Szabó Edit
A kandallóban barátságos tűz lobog, a kényelmes székekből éppen 48-at helyeztek el a pazar vendégtérben, a legjobb mégis a pultnál ülni, ahol figyelhetjük Bicsár Attila kreatív séf mozdulatait. A villányi Sauska 48 tavaly nyáron nyitott, és állja a próbát…
Utazunk
A houstoni éttermek világa című cikk borítóképe

A houstoni éttermek világa

2018. 01. 10. | fnys
Egy orvos gasztrokalandjai Houstonban 1.
Houston, az amerikai nagyváros nem kifejezetten turistacélpont. Cikkünk írója sem az étkezés lehetőségeit kutatta arrafelé: azért ment, hogy legújabb szakvizsgáját sikeresen abszolválhassa, de ha már ott járt, benézett egy-két helyre…
Iszunk
Teát? Kávét? Forró vizet? című cikk borítóképe

Teát? Kávét? Forró vizet?

2018. 01. 09. | Bőti László
És azt tudtad, hogy mennyi hasonlóság van a tea, a kávé és a bor között? A Zhao Zhou teaház rendhagyó kóstolóján sok minden kiderült…