Találatok száma: 2499
Eszünk

Kinyílott a kutyatej!
2022. 04. 01. | Szoruló Pál
Ha megiszom, megírom
Fújd, ki tudja, meddig fújhatod! A pitypang nem játék!
Eszünk
Lássuk a medvét!
2022. 04. 01. | Szoruló Pál
Komolyan: könny szökik a szemünkbe.
Sokan még mindig nincsenek tisztában a medvetéliesítés alapvető szabályaival. Nekik segít ez a friss, hersegő kezdeményezés.
Vendégoldal

Jön a Minibor!
2022. 04. 01. | Szoruló Pál
Mozgolódás kormánykörökben: végre egy fontos minisztérium.
A hírek szerelmeseinek: Justitia borban utazik. És nem business osztályon!
Eszünk
Lássuk a medvét!
2022. 04. 01. | Szoruló Pál
Komolyan: könny szökik a szemünkbe.
Sokan még mindig nincsenek tisztában a medvetéliesítés alapvető szabályaival. Nekik segít ez a friss, hersegő kezdeményezés.
Főzünk

Fűszeres sült krumpli fagyimártással
2022. 04. 01. | Fülöp Timi
Április elsejei tréfának is beillik, pedig nem vicc. Fülöp Timi esküszik rá, hogy a sült krumpli finom fagyival! Próbáljátok ki!
Tesztelünk

Csernyik Pince: Mátrai Cabernet Sauvignon 2018
2022. 03. 31. | Szabó Edit
A Csernyik Pince 2018-as cabernet sauvignon bora mindenkit levesz a lábáról, és nem csupán a kiváló ár-érték aránya miatt…
Eszünk

Ülj be Hannához!
2022. 03. 31. | Upor László
Békés reggeli Erzsébetvárosban
Négy asztal, tizenkét szék, finom reggeli, barátságos vendéglátás. Megnyílt a Chez Hanna reggeliző-kávézó Budapesten, a Szenes Hanna parkban…
Tesztelünk

Eszterházy Károly Egyetem Pincészete: Brut Nature Méthode Traditionnelle 2016
2022. 03. 30. | Szabó Edit
Az egri Eszterházy Károly Egyetem borászhallgatóinak pezsgője sajnos nem kerül kereskedelmi forgalomba, kizárólag az egyetem rendezvényein kóstolható…
Iszunk

Örömünnep volt a magyar borok csúcstalálkozója!
2022. 03. 30. | Szabó Edit
A programban részt vevő borászok és a meghívott vendégek egyaránt sikeresnek értékelték az Agrármarketing Centrum által szervezett Hungarian Wine Summit rendezvényt…
Vendégoldal

Megmérettek a kövidinkák
2022. 03. 29. | Borsmenta
Március 25-én, Szegeden tartották az első országos kövidinka borversenyt. A minősítő kóstolón 27 borászat 42 bora vett rész, 16 aranyérem született…
Tesztelünk

Rubin Borászat: Cabernet Sauvignon 2019
2022. 03. 28. | Szabó Edit
A balatonkeresztúri Rubin Borászat biotanúsítvánnyal rendelkező területeiről kedves, lendületes cabernet sauvignon született 2019-ben. A bort magyaros ételek, pörköltek mellé ajánljuk...
Beszélgetünk

Beleszerettem a borok világába
2022. 03. 27. | Szabó Edit
Beszélgetés Horváth Ádámmal
Ha rajta múlna, eltűnnének az 500 forintos bikavérek a boltokból, és az iskolában kötelező tanagyag lenne a kulturált alkoholfogyasztás. Horváth Ádámmal, az egri Rege Birtok főborászával beszélgettünk…
Tesztelünk

Tüske Pince: Annus Cabernet Sauvignon 2018
2022. 03. 25. | Szabó Edit
A Tüske Pince bora lett a Borsmenta 2022-es cabernet sauvignon tesztjének győztese. A hidaspetrei ültetvények első terméséből készült bor kedvességével és szépségével hódít…
Iszunk

Elstartolt a Hungarian Wine Summit
2022. 03. 24. | Szabó Edit
Ünnepi vacsorával és kétnapos bortúrával kezdődött az Agrármarketing Centrum által szervezett Hungarian Wine Summit. A Borsmenta munkatársa a balatoni túrán találkozott a vendégekkel…
Tesztelünk

Wassmann Bormanufaktúra: Morizz 2016
2022. 03. 23. | Szabó Edit
Ez ám a különlegesség! Tradicionális eljárással készített brut nature vörös pezsgő a Wassmann Pincétől. Száz százalék portugieser, elegáns és extravagáns…