Találatok száma: 2499
Eszünk
Akit a pizza füstje megcsapott című cikk borítóképe

Akit a pizza füstje megcsapott

2022. 02. 15. | Upor László
Little Italy Budapesten, a Király utcában. Számtalanszor jártunk náluk, de a desszertig csak egyszer jutottunk. Nem hiányzott. Ilyen egy autentikus pizzéria a hetedik kerületben…
Tesztelünk
Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtok: Pezsgő Brut 2019 című cikk borítóképe

Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtok: Pezsgő Brut 2019

2022. 02. 14. | Szabó Edit
A Tokaj-Hétszőlő első biopezsgője alaposan beletalált a szívek közepébe. Mindössze 1449 palack készült belőle, és csak egyetlen helyen kapható. Siessen, aki meg szeretné kóstolni!
Tesztelünk
Thummerer Pincészet és Szőlőbirtok: Blanc Brut Nature 2016 című cikk borítóképe

Thummerer Pincészet és Szőlőbirtok: Blanc Brut Nature 2016

2022. 02. 13. | Szabó Edit
A Thummerer Pincészet pezsgőjét a királyleányka kedvessége teszi különlegessé. Érlelt, szép, komoly ital, illik az ünnepi pillanatokhoz…
Beszélgetünk
Idős borokat kóstolni nagy élmény! című cikk borítóképe

Idős borokat kóstolni nagy élmény!

2022. 02. 12. | Szabó Edit
Beszélgetés Kamocsay Ákossal
A muzeális borok letűnt korok emlékét őrzik, és kóstolás közben az ember óhatatlanul elmereng az idő múlásán. A Hilltop Neszmély közel három évtizedes borainak kóstolója után Kamocsay Ákossal pergettük az éveket…
Tesztelünk
Sauska Tokaj: Brut Méthode Traditionnelle című cikk borítóképe

Sauska Tokaj: Brut Méthode Traditionnelle

2022. 02. 11. | Szabó Edit
A Sauska Tokaj lendületes pezsgője nemcsak az ünnepeket, hanem a hétköznapokat is szebbé teszi. Ne habozzunk, nyissuk ki bátran, kínáljuk halételek, saláták mellé…
Főzünk
Húsmentes „kínai” egytálétel című cikk borítóképe

Húsmentes „kínai” egytálétel

2022. 02. 10. | Fülöp Timi
Fülöp Timi egyik kedvence ez a húsmentes „kínai” egytálétel. Gyorsan elkészíthető, látványos, egészséges és nagyon finom! Íme a recept…
Utazunk
Kalandozás Kolumbiában – Cartagena című cikk borítóképe

Kalandozás Kolumbiában – Cartagena

2022. 02. 09. | Gubán Ica és Gubán Miklós
A Gubán házaspár elutazott Kolumbiába, és úti élményeiket folytatásokban küldik a Borsmenta olvasóinak. A harmadik, befejező részben Cartagenát fedezzük fel velük…
Tesztelünk
Etyeki Kúria: Méthode Traditionnelle Brut című cikk borítóképe

Etyeki Kúria: Méthode Traditionnelle Brut

2022. 02. 07. | Szabó Edit
Az Etyeki Kúria ezzel a csodaszép pezsgővel lepte meg a fogyasztókat a pincészet 25. születésnapja alkalmából. Nemes ital, ott a helye az ünnepi asztalon!
Utazunk
Kalandozás Kolumbiában – Medellín és környéke című cikk borítóképe

Kalandozás Kolumbiában – Medellín és környéke

2022. 02. 06. | Gubán Ica és Gubán Miklós
A Gubán házaspár elutazott Kolumbiába, és úti élményeiket folytatásokban küldik a Borsmenta olvasóinak. A második részben folytatjuk Medellín felfedezését, de ki is mozdulunk a városból…
Tesztelünk
Kern Bor- és Pezsgőház: Balatoni Zweigelt Rosé Brut 2019 című cikk borítóképe

Kern Bor- és Pezsgőház: Balatoni Zweigelt Rosé Brut 2019

2022. 02. 05. | Szabó Edit
A Kern Borház zweigelt pezsgője maga a megtestesült életigenlés! Illik bármilyen ünnepi alkalomhoz, de mi azt javasoljuk, hogy kettesben nyissátok ki!
Utazunk
Kalandozás Kolumbiában – Medellín című cikk borítóképe

Kalandozás Kolumbiában – Medellín

2022. 02. 04. | Gubán Ica és Gubán Miklós
A Gubán házaspár elutazott Kolumbiába, és úti élményeiket folytatásokban küldik a Borsmenta olvasóinak. Az első részben Kolumbia második legnagyobb városát, Medellínt fedezzük fel velük…
Tesztelünk
Lajvér Borház: Kadarka 2020 című cikk borítóképe

Lajvér Borház: Kadarka 2020

2022. 02. 03. | Szabó Edit
A Lajvér Borház Szekszárd palackba töltött kadarkáját ne a csendes borozgatásokhoz válasszuk. Ez az a bor, amit kifejezetten étel mellé ajánlunk…
Főzünk
Mákos-málnás sajttorta című cikk borítóképe

Mákos-málnás sajttorta

2022. 02. 02. | Fülöp Timi
Fülöp Timi mákos-málnás sajttortája gyönyörű és ellenállhatatlan. Aki szerettei kedvében akar járni, ilyet süt!
Tesztelünk
Sziegl Pince: Herreberg Kadarka 2020 című cikk borítóképe

Sziegl Pince: Herreberg Kadarka 2020

2022. 02. 01. | Szabó Edit
Csodálatosan természetes, tiszta, szűretlen, dűlőszelektált kadarka a hajósi Sziegl Pincétől. A bor a Herreberg-dűlő terméséből készült, kedvességét intenzív gyümölcsösségének köszönheti…
Főzünk
Konfitált kacsacomb Bernáth József receptje alapján című cikk borítóképe

Konfitált kacsacomb Bernáth József receptje alapján

2022. 01. 30. | Szabó Edit
Konfitált kacsacomb, hagymás tört krumpli, párolt lila káposzta. A nagy triót ezúttal Bernáth József séf receptje szerint készítjük el, és a Vylyan Pincészet Mandulás nevű borával kínáljuk…