Találatok száma: 2497
Eszünk
Egész nap reggeli! című cikk borítóképe

Egész nap reggeli!

2018. 03. 22. | Borsmenta
A Stílusos Vidéki Szállodák összejönnek Balástyán, és egy napra megállítják az időt. A Platános Kúria kertjében május 13-án egész nap chill-out hangulatban reggelizhetünk, és pezsgő is lesz…
Iszunk
Húsvét-sörvét című cikk borítóképe

Húsvét-sörvét

2018. 03. 21. | Bőti László
Vannak biztos pontok az életben. Ilyen az is, hogy húsvét közeledtével megjelenik a Szent András Sörfőzde ünnepi sörpárosa, a Nyúlon Innen és a Nyúlon Túl. A bemutatót ezúttal is az Ogre bácsiban tartották…
Tesztelünk
Dorogi Testvérek Pincészete: Tokaji Fordítás 2012 című cikk borítóképe

Dorogi Testvérek Pincészete: Tokaji Fordítás 2012

2018. 03. 20. | Szabó Edit
A tokaji ízvilággal frissen barátkozóknak éppúgy okoz meglepetéseket, mint a műfaj régi tisztelőinek. Különleges bor egy fegyelmezett borász kezéből...
Főzünk
Narancsos csokitorta című cikk borítóképe

Narancsos csokitorta

2018. 03. 19. | Varga Anita
Ez az egyik legízletesebb csokitorta, amit valaha kóstoltunk. Nem kell megijedni, a recept hosszú, de a torta elkészítése cseppet sem bonyolult, és még csak nem is annyira időigényes...
Beszélgetünk
Élj a mának! című cikk borítóképe

Élj a mának!

2018. 03. 17. | Szabó Edit
Beszélgetés Tar Ferenccel
Hetekig lebegett élet és halál között, az orvosok lemondtak róla, Tar Ferencnek azonban még sok dolga van ezen a világon. Magához tért, meggyógyult, és bő egy éve megnyitotta Carpe Diem nevű borbárját. Az ország egyik legsikeresebb borkereskedőjével beszélgettünk…
Eszünk
Legyél a Kabalám! című cikk borítóképe

Legyél a Kabalám!

2018. 03. 15. | Szabó Edit
Nagy kert, régi ház, fantasztikus kilátás, barátságos emberek, mennyei ízek, tökéletes vendéglátás. Nagyjából ennyi a szigligeti Villa Kabala. Meg az a lélek, ami benne van…
Iszunk
Hazai kávés körkép című cikk borítóképe

Hazai kávés körkép

2018. 03. 13. | Bőti László
Lezajlott az idei KávéBárBazár, az év egyik legsokoldalúbb gasztronómiai közönségtalálkozója. Feltérképeztük, hogyan működik a specialty világa vidéken, és annak is utánajártunk, mi a szösz az a batch brew…
Eszünk
Fondü Jeremyvel című cikk borítóképe

Fondü Jeremyvel

2018. 03. 12. | Szabó Edit
A világlátott francia szakács, Jeremy Cayron hangulatos fondüestekkel kápráztatja el a magyar főváros közönségét. A Grand Café Budapest csütörtökönként az olvasztott és a sült sajtok birodalmává alakul. Érdemes betérni…
Iszunk
Hódít a természetesség című cikk borítóképe

Hódít a természetesség

2018. 03. 10. | Szabó Hajnalka
Ausztria egyik legelső biodinamikus borbirtoka, a Sepp Moser Zadravec Zsolt személyében magyar szőlészt alkalmaz. Az itthon is népszerűvé vált szakember a birtokról a biodinamikus gazdálkodás divatjáról és egy kicsit saját életútjáról is mesélt…
Iszunk
Éljen a Söröksári út! című cikk borítóképe

Éljen a Söröksári út!

2018. 03. 07. | Bőti László
Megnyílt a Fehér Nyúl Taproom! A hajdani harisnyafestő üzem ma már kocsma, mintabolt és koncertterem is egyben…
Iszunk
Öcsi bajnok lett! című cikk borítóképe

Öcsi bajnok lett!

2018. 03. 06. | Szabó Edit
Az idei év Magyar Sommelier Bajnokságát az eddigi örök második, Angerman László nyerte…
Eszünk
Seafood-Kánaán Barcelonában című cikk borítóképe

Seafood-Kánaán Barcelonában

2018. 03. 04. | Szabó Edit
Neked fogták!
Halak, rákok, kagylók, lábasfejűek és egyéb csodák, a tengernek minden vonzó gyümölcse kínálja magát egy különleges barcelonai étkezdében. Mintha a halpiac beköltözött volna a kifőzdébe. Ez a La Paradeta. Vigyázat, addiktív…
Iszunk
Kihagyhatatlan nőnapi borkóstoló című cikk borítóképe

Kihagyhatatlan nőnapi borkóstoló

2018. 03. 02. | Szabó Hajnalka
Március 8-án a Sofitel Budapest Chain Bridge termeiben huszonnyolc népszerű borásznő kínálja a borait, és még a pálinkát is mesternők töltik a pohárba. Friss osztrigáról és franciás fogásokról a Sofitel csapata gondoskodik. Ez lesz a legjobb nőnapi program az idén…
Iszunk
Érezzük a rock and rollt! című cikk borítóképe

Érezzük a rock and rollt!

2018. 02. 28. | Bőti László
Egy sör erejéig házasságra lépett a Carlsberg és a Horizont, aztán saját vörös IPA-t kapott a Quimby. Úgy tűnik, a sörök világában a február cseppet sem uborkaszezon…
Beszélgetünk
Hatalmas erő lappang című cikk borítóképe

Hatalmas erő lappang

2018. 02. 27. | Szabó Edit
Beszélgetés dr. Lőrincz Györggyel
Csak Egerben és Szekszárdon születhet, kékfrankos az alapja, és legalább négy szőlőfajtából készül. Mi az? Hát persze, hogy a bikavér! Hazánk egyik legismertebb vörös házasításáról Lőrincz Györgyöt, a St. Andrea Borászat tulajdonosát kérdeztük…