Találatok száma: 2494
Iszunk
Világ portugieserei, gyülekező! című cikk borítóképe

Világ portugieserei, gyülekező!

2016. 04. 01. | Burai László
Kevés kékszőlő-fajta van itthon, ami ennyi pofont kapott volna, mint a portugieser. Pedig Villányban a mai napig azt mondják az öregek, hogy egy pincét a kékoportója alapján kell megítélni.
Iszunk
Spontán című cikk borítóképe

Spontán

2016. 03. 31. | Burai László
Nem alakulhat mindig minden a tervek szerint, ez egyértelmű. Az már kevésbé, hogy az ilyen helyzetekből is születhetnek óriási élmények. Például egy születésnap révén.
Tesztelünk
Bodrog Borműhely: Lapis Furmint 2013 című cikk borítóképe

Bodrog Borműhely: Lapis Furmint 2013

2016. 03. 30. | Szabó Edit
Ebben a borban minden megvan, ami egy dűlőszelektált furmint sajátja, mégsem okoz fogyasztójának komolyabb fejtörést. Bevezetés a titkok világába, középhaladó szint.
Főzünk
Tavaszíz: kucsmagombás gnocchi című cikk borítóképe

Tavaszíz: kucsmagombás gnocchi

2016. 03. 30. | Szabó Edit
A kiindulásban biztosak vagyunk: a kucsmagomba köré kell szerveződnie mindennek. Tanácsot kérünk: olvasgatjuk a nyomtatott és az internetes recepteket, barátokkal, hobbiszakácsokkal és híres séfekkel konzultálunk…
Eszünk
Mint egy nagy család című cikk borítóképe

Mint egy nagy család

2016. 03. 29. | Szabó Edit
Hú!Svét+7 Palkonyán Az első idei gasztrolazulást április 1-3. között rendezik a Villány melletti barátságos kis faluban, Palkonyán. A 350 lelkes, festőien szép település apraja-nagyja készül ilyenkor, megnyílnak a máskor zárt porták, és mindenki igyekszik kivenni a részét a szervezésből, a vendéglátásból…
Tesztelünk
Etyeki Kúria Borgazdaság: Kúria Rosé 2015 című cikk borítóképe

Etyeki Kúria Borgazdaság: Kúria Rosé 2015

2016. 03. 27. | Szabó Edit
Ez az üde, fiatalos, modern rozé a házibulik kötelező kelléke lehet. Akár virág helyett is átnyújthatjuk a házigazdának, csak gondosan hűtsük be előtte!
Főzünk
Zöldsaláta céklával és tojással című cikk borítóképe

Zöldsaláta céklával és tojással

2016. 03. 27. | Szabó Edit
Igazi kora tavaszi fogás, a húsvét hírnöke...
Beszélgetünk
Egy blogger élete - Ripka Gergely című cikk borítóképe

Egy blogger élete - Ripka Gergely

2016. 03. 26. | Szabó Edit
„A Táncoló Medve indulása óta eltelt majdnem tíz év, és ma már egyre jobban kerülöm a borkritikusi szerepkört. Sokkal fontosabb, hogy a bor környezetéről, a vele foglalkozó emberekről meséljek..."
Beszélgetünk
Egy kávénál is fontos az első benyomás című cikk borítóképe

Egy kávénál is fontos az első benyomás

2016. 03. 25. | Burai László
Apró Franciska lett idén a latte art magyar bajnoka, így ő képviseli az országot Sanghajban a világbajnokságon. Elutazása előtt beszélgettünk vele a jövő heti versenyről, kávéról, tejről, tervekről.
Iszunk
Bordzsungel Düsseldorfban című cikk borítóképe

Bordzsungel Düsseldorfban

2016. 03. 24. | Szabó Edit
Sikerrel zárult az idei ProWein A magyar részvétel rendkívül aktív volt az idei vásáron. Közel negyven hazai borászat érkezett kiállítóként Düsseldorfba…
Iszunk
A Somló visszatér című cikk borítóképe

A Somló visszatér

2016. 03. 23. | Burai László
Bár az elmúlt években rengeteg új boros rendezvény született, Somló valahogy kimaradt a nagy jövés-menésből, pedig korábban részemről az év egyik leginkább várt kóstolója volt a Somlói Tavasz.
Tesztelünk
Royal Tokaji Borászat: Royal Tokaji Cuvée 2013 című cikk borítóképe

Royal Tokaji Borászat: Royal Tokaji Cuvée 2013

2016. 03. 21. | Szabó Edit
Kellemes bevezető a tokaji édes borok világába. Finoman, klasszikusan, érzékletesen.
Iszunk
Ries-Link 2015 című cikk borítóképe

Ries-Link 2015

2016. 03. 21. | Szabó Edit
Így készül a Sofitel bora Az ötlet remek, a bor sikeres, a recept átvehető. Jó lenne, ha sok vendéglátóhely gondolkodna hasonlóképpen…
Főzünk
Püspökkenyér című cikk borítóképe

Püspökkenyér

2016. 03. 21. | Szabó Edit
Püspökkenyeret valamiért leginkább karácsonykor sütünk, pedig ez a nem túláradóan édes, könnyen elkészíthető sütemény bármilyen ünnepi asztalon megállja a helyét...
Iszunk
Tizenegyek című cikk borítóképe

Tizenegyek

2016. 03. 18. | Burai László
A Borsmenta rajnairizling-vadászata Vitán felül nagyon izgalmas fajta a rajnai, ennek magunk is szeretünk rendszeresen utánajárni. A heti kóstolónkon 11 bor került terítékre – lássuk, milyen eredménnyel!