Találatok száma: 2499
Tesztelünk

Békássy Borászat: Budai Zöld 2019
2022. 04. 22. | Szabó Edit
A Békássy Családi Borászat Budai Zöldje a fajta egyik klasszikus képviselője. Ideális fröccsbor, kitűnő társa a meleg tavaszi-nyári napoknak…
Iszunk

Budai zöld miniteszt
2022. 04. 21. | Szabó Edit
Fedezzük fel a budai zöldet! A Borsmenta csapata a szőlőfajta négy borát vette górcső alá. Íme a tapasztalatok…
Eszünk

Díjat kapott a pécsi Reggeli!
2022. 04. 16. | Sámson Gergely
Innovatív, kreatív és környezettudatos szemlélete miatt a pécsi Reggeli kapta idén a Felelős Gasztrohős Alapítvány díját. Az ünnepség után a két tulajdonossal és a séffel beszélgettünk…
Tesztelünk

Feind Pincészet: Coupé Brut
2022. 04. 15. | Szabó Edit
A Feind Pincészet sauvignon blanc pezsgője charmat eljárással készült, vagyis tankpezsgő. Könnyű, kedves, kifejezetten frissítő ital, a grillpartik kötelező kelléke…
Iszunk

Lengyel sör lett a győztes
2022. 04. 15. | Szöllősi Edit "össz-szesz mester"
Kilenc ország 60 sörfőzdéjének 260 sörét nevezték a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületének nemzetközi versenyére az idén. A bírák között munkatársunk, Szöllősi Edit is helyet foglalt. Íme a részletek…
Eszünk

Halkakas Budán
2022. 04. 14. | Szabó Edit
Csendesen, minden csinnadratta nélkül nyílt meg januárban a Halkakas halbolt és halbár a budapesti Margit körúton. Az üzlet street food ételeket, valamint halas késztermékeket kínál, és van napi menüjük is…
Tesztelünk

Rókusfalvy Birtok: Brut Rozé Pezsgő 2019
2022. 04. 13. | Szabó Edit
A Rókusfalvy Birtok rozé pezsgőjéből összesen 600 palack készült. Aki szeretné megkóstolni, annak bizony el kell zarándokolnia Etyekre, ami nem is olyan nagy baj, hiszen álmodni se lehetne jobb tavaszi programot…
Iszunk

Badacsony ismét a New Yorkban járt
2022. 04. 12. | Szabó Edit
Badacsony végre visszatért a New Yorkba! Közel félszáz kiállító 160 különböző badacsonyi bora közül válogathatott, aki április 9-én ellátogatott a budapesti New York-palota Róma termébe. Mutatjuk a kedvenceinket…
Iszunk

O’Hara’s Irish Stout – sötét, mint az éjszaka
2022. 04. 11. | Szabó Edit
Kávé, édesgyökér és rengeteg csoki! Aki megkóstolja az O’Hara’s Brewing stoutját, ezekkel az ízjegyekkel találkozik először. A sör kiváló kísérője a füstölt sonkának, de étel nélkül is jólesik belőle egy pohárral…
Tesztelünk

Kislaki Bormanufaktúra: Vitéz Cabernet Sauvignon 2019
2022. 04. 08. | Szabó Edit
A Kislaki Bormanufaktúra Vitéze a könnyedebbre hangolt cabernet sauvignonok közül való. Zöldséges nyári ételek mellé ajánljuk…
Eszünk

Ízes séta a Pajta ösvényein
2022. 04. 06. | Barossné Koós Andrea
Az Őrség kapujában lassan 10 éve működő Pajta étterem csapata különleges degusztációs menüvel várja a vendégeket. A rendhagyó ízutazáson a Borsmenta is részt vett…
Tesztelünk

Mikóczi Pincészet: Szekszárdi Cabernet Sauvignon 2017
2022. 04. 05. | Szabó Edit
A Mikóczi Pincészet 2017-es cabernet sauvignonja nagy test, nagy lélek. A bor a 2020-as VinAgora Nemzetközi Borversenyen aranyérmet nyert…
Iszunk

Vidám és huszáros – újabb magyar gin a piacon!
2022. 04. 04. | Szöllősi Edit "össz-szesz mester"
Egyre többen hódolnak a ginkészítés szenvedélyének hazánkban. Az Ihászi Dániel által megalkotott Gay Hussar márkanevű ital a legújabb a sorban. Mi is megkóstoltuk, íme a véleményünk…
Tesztelünk

Gere Attila Pincészete: Cabernet Sauvignon Barrique 2017
2022. 04. 03. | Szabó Edit
Gere Attila Cabernet Sauvignon Barrique bora jól mutatja, hogy miért szeretjük a fajtát. Biztos kézzel elkészített, tökéletes vörös az utóbbi évtized legjobb vörösboros évjáratából…
Iszunk

Szüret! Itt a fröccs!
2022. 04. 01. | Szoruló Pál
Kettő az egy bogyóban
Ha ez beválik, megugrik a fröccsfogyasztás, újjáéled a híres spritzer.