Találatok száma: 2500
Főzünk
Fasírt egyszerűen című cikk borítóképe

Fasírt egyszerűen

2018. 11. 26. | Klich Zsuzsa
Egyszerű, finom, tápláló, fűszeres, mégis könnyű, számtalan formában létezik, és mindenki a saját családi receptjére esküszik – mi az? Hát persze, hogy a fasírt! Mi most a Klich Zsuzsanna-féle változatot mutatjuk be. Kipróbáltuk, meggyőző…
Beszélgetünk
Hősök a fenntarthatóságért című cikk borítóképe

Hősök a fenntarthatóságért

2018. 11. 25. | Lovranits Júlia
Ha tenni akarunk valamit környezetünk megóvása érdekében, egyetlen percet sem késlekedhetünk. A Felelős Gasztrohős Alapítvány az étkezés és a vendéglátás területén igyekszik rávezetni bennünket a helyes útra. Vighné Boóc Judittal beszélgettünk…
Tesztelünk
Sabar Borház: 1118 (Rajnai Rizling) 2017 című cikk borítóképe

Sabar Borház: 1118 (Rajnai Rizling) 2017

2018. 11. 22. | Szabó Edit
A pincészet egyik féltve őrzött kincse, nagy becsben tartják. Mindössze 1118 palack készült belőle – jobb, ha időben beszerzünk magunknak egyet-kettőt. Nem bánjuk meg…
Iszunk
Kóstoló a My Wine Barban című cikk borítóképe

Kóstoló a My Wine Barban

2018. 11. 22. | Szabó Edit
Borboltot és borbárt nyitott a nyáron az Artizan Bor- és Sörkereskedés. A Budapest belvárosában található kicsi üzletben jóféle harapnivalókat is kínálnak a sörök és a borok mellé. Nemrég izgalmas kóstolóra kaptunk meghívást…
Utazunk
November végi kalandok című cikk borítóképe

November végi kalandok

2018. 11. 22. | Lovranits Júlia
Sommelier Színház, szerb gasztroest Budapesten, halételek Badacsonyban. Aki nem ijed meg egy kis esőtől, arra csupa izgalmas program vár a hétvégén…
Eszünk
Vagány és otthonos – El Gusto, Sopron című cikk borítóképe

Vagány és otthonos – El Gusto, Sopron

2018. 11. 21. | Lovranits Júlia
Az El Gusto hét éve nyílt Sopronban. Az otthonos, fiatalos hely egy csapásra meghódította a város lakóit – olyannyira, hogy azóta még egyet nyitottak belőle. Mi most a Várkerületen található bisztrót mutatjuk be…
Iszunk
Isten hozott, Újvilág! című cikk borítóképe

Isten hozott, Újvilág!

2018. 11. 20. | Borsmenta
Tesztelünk
Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet: Kékfrankos 2015 című cikk borítóképe

Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet: Kékfrankos 2015

2018. 11. 18. | Szabó Edit
Sötét, gazdag, bor, meggyes és vadmálnás ízekkel. Tipikus kékfrankos a legjobbak közül…
Főzünk
Galagonyás almaszósz című cikk borítóképe

Galagonyás almaszósz

2018. 11. 17. | Lovranits Júlia
Őszi éjjel izzik a galagonya… Az idén talán ez az utolsó alkalom, hogy találjunk az erdőben egy kis édes, dércsípte galagonyát, és elkészíthessük ezt az igazán eredeti ízű galagonyás almaszószt. Húsok mellé is ideális…
Utazunk
Színes és őrült hétvége című cikk borítóképe

Színes és őrült hétvége

2018. 11. 16. | Lovranits Júlia
Zöld torta, bluesos sörözés, női borászok sétálókóstolója, és randevú a Pogány Madonnával. Egyebek között ezek várnak ránk november utolsó napsütéses hétvégéjén.
Tesztelünk
Babarczi Szőlőbirtok és Pincészet: Rajnai Rizling 2017 című cikk borítóképe

Babarczi Szőlőbirtok és Pincészet: Rajnai Rizling 2017

2018. 11. 12. |
Kemény, karakteres, határozott rajnai, ebben aztán van tartás! A fajta kedvelői imádni fogják, de az ismerkedést ne ezzel a borral kezdjük…
Tesztelünk
Babarczi Szőlőbirtok és Pincészet: Rajnai Rizling 2017 című cikk borítóképe

Babarczi Szőlőbirtok és Pincészet: Rajnai Rizling 2017

2018. 11. 12. | Szabó Edit
Kemény, karakteres, határozott rajnai, ebben aztán van tartás! A fajta kedvelői imádni fogják, de az ismerkedést ne ezzel a borral kezdjük…
Főzünk
Paraj sülve-főve című cikk borítóképe

Paraj sülve-főve

2018. 11. 12. | Klich Zsuzsa
Íme két ellenállhatatlan spenótos recept. A parajtorta nagyszerű előétel, de akár egy könnyű ebéd is lehet, a spenótfőzelék viszont ebédre is, vacsorára is kitűnő választás…
Beszélgetünk
Oz nagy varázsló! című cikk borítóképe

Oz nagy varázsló!

2018. 11. 11. | Szabó Edit
Beszélgetés Oz Clarke-kal
A borral párbeszédet kell folytatni – állítja Oz Clarke, aki a legnemesebb édes bort is becseréli egy jó furmintra vagy juhfarkra. Amúgy megvan a véleménye a sznobokról. Íme interjúnk második része…
Beszélgetünk
Hedonista vagyok című cikk borítóképe

Hedonista vagyok

2018. 11. 10. | Lovranits Júlia
Rock-blues énekes, bábkészítő, bábszínész, sokan az X-Faktorból és a Voice-ból ismerik, de volt már női stand-up csapata és rádióműsora is. Most a Soulbreakers zenekarral koncertezik, szabadidejében pedig megszállottan főz. Pleszkán Écskával beszélgettünk...