Találatok száma: 2497
Iszunk

Minta APA-k
2017. 07. 10. | Bőti László
Beerdekker 5.
IPA és APA. Kéz a kézben járnak, mint a mindig morcos, mégis szerethető nagypapa és az édes-illatos süteménnyel kényeztető, bár kissé háklis nagymama. A nagy párosból ma a lágyabb, kedélyesebb, ám komlóhangsúlyos APA-kkal kerülünk közelebbi kapcsolatba…
Eszünk

Csináld magad!
2017. 07. 09. | Varga Anita
Gyerekekkel a Budapest Makeryben
Főzni jó! Még jobb, ha társaságban, borozgatás közben készül el a vacsora. Ezt kínálja a Budapest Makery: a főzés élményét a mosogatás nyűge nélkül. Ja, és szívesen látják a gyerekeket is...
Beszélgetünk

Mindig a miért a lényeg
2017. 07. 08. | Szabó Edit
A Csányi Pincészethez tartozik az ország egyik legnagyobb szőlőbirtoka. Ültetvényeiket mindenki megcsodálja, boraik sorra aratják a sikereket a legrangosabb hazai és nemzetközi versenyeken. Romsics László vezérigazgatót a jelenlegi stratégiáról és a jövőbeli tervekről kérdeztük…
Eszünk

Épp vitorlázunk, egy pulled ponty rendel!
2017. 07. 07. | Szabó Edit
Bezerics Dániel már megint nagy fába vágta a fejszéjét, de nincs ebben semmi meglepő. A Paletta és a kecskeburger után most itt a pulled ponty, a Pavilon és az E-delivery…
Tesztelünk

SanzonTokaj: Blanc 2015
2017. 07. 05. | Szabó Edit
Két dűlő, két világ, két tartály, egy bor. Élettel teli, lüktető, lendületes furmint egy fiatal, energikus pincészettől. Langyos nyári estéken imádni fogjuk…
Főzünk

Wokban sült csirkemell zöldségekkel
2017. 07. 05. | Szabó Edit
Gyors, könnyű nyári vacsora a zöldségek szerelmeseinek. Bő fél óra alatt elkészül az egész, és tényleg nagyon finom. Egy pohár fehérbor illik mellé…
Iszunk

Mentatippek hétvégére
2017. 07. 05. | Szabó Hajnalka
Felüdülést kínáló boros programok országszerte
Akár nyári szabadságunkat töltjük, akár a hétvégi kiruccanásunkat tervezgetjük, vagy hétköznap este Budapesten mozdulnánk ki, a következő napokban jobbnál jobb programok közül válogathatunk. Íme a Borsmenta tippjei a borok és a gasztronómia szerelmeseinek…
Eszünk

Határok nélkül – a Dobrumba világa
2017. 07. 02. | Raab Zsuzsanna
Van Budapesten egy mediterrán-közel-keleti ételbár, ahol többek között Grúzia, Örményország, Libanon, Izrael, Törökország, Szíria, Olaszország, Portugália, Marokkó és Spanyolország konyhája is békésen megfér egymás mellett. A Dobrumbában jártunk…
Vendégoldal

Játékszabályzat
2017. 07. 02. | Borsmenta
Kedves olvasóink! Szabályzatot sem írni, sem olvasni nem szórakoztató. De szükségünk van rá, ha játszani szeretnénk. Közös érdekünk.
Beszélgetünk

Pillantsunk a csillag mögé!
2017. 07. 01. | Bőti László
Beszélgetés Pongrácz Péterrel
A Michelin-csillagos Costes Downtown sommelier-je, Pongrácz Péter a vendég számára láthatatlan világról mesél…
Beszélgetünk

Ha önkéntes vagy, reggelizz rendesen!
2017. 06. 30. | Upor László
Egy tál tisztességes étel a rászorulónak egy csöpp emberi méltóságot is ad. A Heti betevő önkéntesei ezt pontosan tudják. Józanul, szerényen beszélnek – ahogyan a dolgukat is teszik. Riportunk Budapest hetedik kerületében készült, egy júniusi vasárnapon.
Iszunk

Bortúrázzunk Budapesten!
2017. 06. 29. | Szabó Hajnalka
Egy hét múlva, július 6-án itt a második Budapesti Borbár Túra! A főváros harmincnál is több borbárja jó falatokkal, izgalmas zenei kínálattal és fantasztikus borokkal várja az érdeklődőket. Ja, és itt lesznek a borászok is…
Vendégoldal

Hurrá, nyaralunk! Ja, bocs, nem…
2017. 06. 28. | Bodó Judit
Bottszerda 12.
Mi van, ha minden és mindenki összeesküszik ellenünk? A traktor, az autó, de még a nyári szünet is. Ilyenkor mintha a kezdet volna a vég. Kész Armageddon. Aztán nevetünk egy jót… Friss epizódok a Bott pince és a Bodó család életéből.
Tesztelünk

Tállya Wines: Tállya Furmint 2013
2017. 06. 27. | Szabó Edit
Lendületes, vibráló, energikus bor, remek arányokkal, rendkívül szerethető ízvilággal. Vigyázat: egy pohárral nem elég belőle…
Főzünk

Napraforgó
2017. 06. 27. | Varga Anita
Ízig-vérig nyári borkorcsolya Varga Anita konyhájából. Többféle ízesítéssel készülhet, egyikben sem fogunk csalódni...