Találatok száma: 2497
Beszélgetünk

Az emberközelibb helyeké a jövő
2017. 04. 29. | Szabó Edit
Beszélgetés Lőrincz Györggyel
Barátságos árak, mosolygó szakácsok, házias ízek, papírvékony pizza. A Házi/Állat látványkonyhájában Lőrincz György a séf, aki a fine dining világot hagyta el, hogy bisztrót nyisson a pesti bulinegyedben…
Iszunk

Közös bor
2017. 04. 28. | Burai László
Már megszoktam, hogy közösködésből ritkán sülnek ki jó dolgok, egyszerűen az egyéni érdekek általában felülírják a közöset. Ezért is lepett meg a budapesti borbárok és a Bortársaság közös projektje, aminek eredménye már kóstolható.
Beszélgetünk

Bűbájos újratöltve
2017. 04. 27. | Szabó Edit
A tavalyi nagy sikerű rendezvény után az idén újra megszervezi a Bűbájos hétvégét a Tarcal Bor és Kultúra Egyesület. A Tokaji borvidék ébredező települése április 29. és május 1. között várja a látogatókat. A rendezvényről Majoros László borászt kérdeztük…
Eszünk

Jó szerencsét!
2017. 04. 26. | Raab Zsuzsanna
Elutazni Izraelbe, és helyben végigenni a legjobb falatokat? Kétségkívül ez volna az igazi élmény, ám ha erre nincs lehetőségünk, szerencsére már Budapesten is több helyen választhatunk hagyományos fogásokat arról a vidékről. Mi most a Mazel Tovban jártunk…
Iszunk

Kávémajális
2017. 04. 25. | Burai László
Hihetetlen tempóban fejlődik itthon az újhullámos kávékultúra, ennek egyik eredményeként júniusban kávés világbajnokságot rendezhet Budapest. Az, hogy ki képviseli majd Magyarországot az egyes versenyszámokban, május elején, a Budapest Coffee Festival keretében dől el.
Eszünk

Bor, grill, bárányfelhő
2017. 04. 24. | Szabó Edit
A Vylyan terasz tizedik születésnapjára színvonalas grillkonyha nyílt a kisharsányi pincészet mediterrán kertjében…
Eszünk

Szülinapi gyerekzsúr a Jókenyérben
2017. 04. 23. | Varga Anita
„Ajándékozni úgy jó, ha olyat sikerül adnod, aminek te magad is örülnél.” Ez az aranyszabály tökéletesen érvényesült az ikreim születésnapi zsúrján a Jókenyér Pékségben.
Tesztelünk

Pastor Pince: Rosé 2016
2017. 04. 22. | Szabó Edit
Kellemes, jó ivású rozé, jó szívvel ajánljuk a műfaj kedvelőinek…
Beszélgetünk

Koktél határok nélkül
2017. 04. 22. | Szabó Edit
Beszélgetés Gózon Péterrel
A világ egyik legrangosabb koktélversenyeként számon tartott Bacardí Legacy Global Cocktail Competition idei nemzetközi mezőnyében a Warm Up koktélbár 25 éves bartendere, Gózon Péter képviseli Magyarországot…
Utazunk

Fine bisztró a vár tövében
2017. 04. 21. | Szabó Hajnalka
Eger 2. A Macok Bisztró
Kicsit irigyeljük az egrieket a Macok Bisztró miatt. Aki teheti, kóstolja meg Macsinka János főztjét! Érdemes…
Iszunk

Sörténelemóra (nem csak) forradalmároknak
2017. 04. 20. | Bőti László
Honnan indult és hol tart ma a „sörforradalom” ügye? Rendhagyó történelemóra mindazoknak, akik a maláta halálát nem csak hírből ismerik…
Vendégoldal

Nyugi
2017. 04. 19. | Bodó Judit
Bottszerda 7.
Kis színes a költészet napjáról, történések a pincében, a szőlőben, és életképek Bodrogkisfaludról. Kedvesen, emberien, egyénien, ahogyan csak Bodó Judit tudja...
Utazunk
Tesztelünk

Csernyik Pince: Nyitány Rosé 2016
2017. 04. 17. | Szabó Edit
A hízelgő, de nem negédes rozék egyik barátságos példánya. Picit édeskés, picit szénsavas, sokan szeretni fogják…
Utazunk

Gasztroünnep Palkonyán
2017. 04. 17. | Szabó Edit
Palkonyai arcok 2.
Palkonya az a hely, ahol még a polgármester is fagylaltról álmodik. A Stílusos Vidéki Éttermiség tavaszi találkozóját április 22-23-án rendezik a baranyai faluban...