Találatok száma: 2500
Iszunk
Dugón innen – dugón túl című cikk borítóképe

Dugón innen – dugón túl

2016. 12. 21. | Bőti László
Személyes beszámoló a CEWI alapfokú borismereti tanfolyamáról
Egy ilyen kurzus legalább akkora élmény, mint egy ejtőernyős ugrás. Csak itt nem ki, hanem bele kell ugrani!
Tesztelünk
Hímesudvar Pincészet: Tokaji Aszú 2013 című cikk borítóképe

Hímesudvar Pincészet: Tokaji Aszú 2013

2016. 12. 20. | Szabó Edit
Kristálytiszta, gyümölcsös világ, enyhe zöldfűszerességgel. Szívből ajánljuk azoknak, akik most ismerkednek Tokaj ízeivel. Szép első találkozás, könnyű vele szerelembe esni...
Iszunk
Egy pohár pezsgőt? című cikk borítóképe

Egy pohár pezsgőt?

2016. 12. 20. |
Nem, még nem a szilveszterre készülünk. Egy pohárnyi buborék bármikor feldobja a hangulatot, és ma már több hazai pincészet kínálatából is válogathatunk...
Főzünk
Vargabéles című cikk borítóképe

Vargabéles

2016. 12. 20. | Szabó Edit
A vargabéles a világ egyik legnagyszerűbb süteménye. Gyorsan és könnyen elkészíthető, jól párosítható a fiatal tokaji aszúkhoz, és szinte mindenki szereti.
Iszunk
Aszú az asztalon című cikk borítóképe

Aszú az asztalon

2016. 12. 19. | Szabó Edit
Nem kétséges, hogy az aszú illik a karácsonyhoz, önmagában is tökéletes desszert, de gondosan megkomponált ételek mellett egészen más arcát mutatja. Nézzünk néhány klasszikus párost!
Beszélgetünk
Gémerfúd című cikk borítóképe

Gémerfúd

2016. 12. 18. | Upor László
Beszélgetés Kiss Imrével
Angolos hangzású fura szavakat használnak, és a kezük már-már a játékvezérlőhöz idomul, de a tévhittel ellentétben a videojátékosok többsége nem „kocka”, nem sötét barlangban étlen-szomjan gombokat nyomogató, ápolatlan, folyton karikás szemű mániákus.
Beszélgetünk
Valahogy fényt kaptam című cikk borítóképe

Valahogy fényt kaptam

2016. 12. 17. | Szabó Edit
Beszélgetés Horkay Andrással
„Minden napra kell egy szép pillanat, és lehet, hogy a mai akkor lesz, amikor egy pohár bort megiszol a kedveseddel. De ilyenkor azért jó, ha tudod, hogy melyik palackot kell kinyitnod. Nem igaz?”
Iszunk
Édes tizenhét éves című cikk borítóképe

Édes tizenhét éves

2016. 12. 16. | Burai László
1999-ben sok dolog történt a világban, az év elején vezették be az eurót, a világ megismerte Monica Lewinsky nevét, Lance Armstrong először nyerte meg a Tour de France-t, elbúcsúztunk Doug Rosstól a Vészhelyzetben, és bemutatták a Bluetooth technológiát.
Iszunk
Az ibolyaillatú hegy című cikk borítóképe

Az ibolyaillatú hegy

2016. 12. 15. | Szabó Edit
Nagy-Eged-hegy mesterkurzus páratlan élményekkel, komoly tanulságokkal.
Tesztelünk
Demeter Zoltán Pincészet: Veres 2015 című cikk borítóképe

Demeter Zoltán Pincészet: Veres 2015

2016. 12. 14. | Szabó Edit
Kedves, harmonikus, nagyon szerethető bor, szép gyümölcsösséggel, kellemes édességbe hajló utóízzel. Vigyázat, függést okoz!
Főzünk
Tejszínes-vargányás tagliatelle című cikk borítóképe

Tejszínes-vargányás tagliatelle

2016. 12. 14. | Szabó Edit
Az erdei gombák fejedelmének és az egyik legelterjedtebb olasz tésztafélének cseppet sem véletlen találkozása a serpenyőben.
Eszünk
Szaloncukorteszt című cikk borítóképe

Szaloncukorteszt

2016. 12. 13. | Szabó Hajnalka
A „Mindent az olvasókért!" jelszóval vállaltuk a cukorsokkot, és szaloncukortesztet tartottunk. Ezúttal a marcipános választékot kóstolgattuk – nem minden tanulság nélkül.
Eszünk
Macaron? Akarom! című cikk borítóképe

Macaron? Akarom!

2016. 12. 12. | Raab Zsuzsanna
Egy fiatal lány valóra váltotta az álmait, és kicsi budapesti üzlete ma már fogalom a macaronrajongók körében. Kétéves a Chez Dodo!
Beszélgetünk
Hegel összes szeletelve című cikk borítóképe

Hegel összes szeletelve

2016. 12. 11. | Upor László
A késői szüret idején ücsörgünk egy pesti lakásban. A tányéron szőlő, kecskesajt. A beszélgetőtárs Mélyi József művészettörténész – így persze a híres nagyapa, Venesz József mesterszakács is szóba kerül, de róla máskor ejtünk szót bővebben.
Beszélgetünk
Szívnek is, léleknek is jó című cikk borítóképe

Szívnek is, léleknek is jó

2016. 12. 10. | Szabó Edit
Beszélgetés Horváth Gáborral
Lehetett volna focista is. Mekkora mázlisták vagyunk, hogy mégis szakács vált belőle! Horváth Gábort, a mádi Gusteau Kulináris Élményműhely konyhafőnökét kemény, de nemes fából faragták…