Találatok száma: 2500
Beszélgetünk
Gyógyítás mellékhatások nélkül című cikk borítóképe

Gyógyítás mellékhatások nélkül

2021. 05. 29. | Virág Orsolya
Beszélgetés dr. Tőzsér Bertával
Növényi étrend, minőségi alvás, mozgás, szeretetteljes kapcsolatok, stresszkezelés… Betegségeink többsége elkerülhető lenne, ha így élnénk, állítja dr. Tőzsér Berta háziorvos szakorvosjelölt és életmódorvos, aki erre a misszióra tette fel az életét…
Iszunk
Fókuszban a furmint című cikk borítóképe

Fókuszban a furmint

2021. 05. 28. | Borsmenta
A furmintnak mára valóságos kultusza lett a sommelier-k és a séfek körében. Fedezzük fel Caroline Gilby Master of Wine-nal, hogy milyen sokoldalú borok készülnek ebből az igazán nemes fehér szőlőből!
Iszunk
Százéves tőkék bora című cikk borítóképe

Százéves tőkék bora

2021. 05. 27. | Szabó Edit
A szekszárdi Vida Családi Borbirtok Bonsai nevű kadarkája százéves szőlőtőkék terméséből készült. Az ültetvény maga a csoda, a bor nemkülönben. Szabó Edit jegyzete…
Főzünk
Csokitorta liszt nélkül című cikk borítóképe

Csokitorta liszt nélkül

2021. 05. 26. | Szabó Edit
A francia csokitorta zseniális desszert. Liszt nélkül készül, és úgy édesség, hogy közben cseppet sem édes…
Eszünk
Duck You – kacsa minden mennyiségben című cikk borítóképe

Duck You – kacsa minden mennyiségben

2021. 05. 25. | Szabó Edit
A Gléda-fiúk megint kitaláltak valamit! A sikeres próbaüzem után hamarosan a Tisza-tó vendégei élvezhetik az étterem személyzete által üzemeltetett Duck You food truck kínálatát…
Beszélgetünk
Mintha otthon lennék című cikk borítóképe

Mintha otthon lennék

2021. 05. 22. | Szabó Edit
Beszélgetés Roland Holzerrel
Ausztriában nőtt fel, bejárta a fél világot, aztán lecövekelt Magyarországon. Roland Holzer 13 éve felel a Kempinski Hotel gasztronómiai kínálatáért, imádja az esti Budapestet, és rajong a természetes ízekért. Szabó Edit interjúja…
Eszünk
A mikrozöld nem csíra! című cikk borítóképe

A mikrozöld nem csíra!

2021. 05. 21. | Virág Orsolya
Lila, rózsaszín vagy zöld színű kis hajtás, levélkével. A mikrozöld a modern növénytermesztés nagy durranása, apró csoda óriás beltartalommal, aminek nem csak a biofenegyerekek tányérján van a helye…
Iszunk
Három magyar bor kapott aranyérmet Londonban című cikk borítóképe

Három magyar bor kapott aranyérmet Londonban

2021. 05. 18. | Szabó Edit
Közzétette eredményeit az egyik legrangosabb nemzetközi borverseny, az International Wine Challenge. Az idén a nevezett 33 magyar bor közül két tokaji és egy somlói kapott aranyérmet, és egyikük elhozott egy trófeát is…
Iszunk
Itt a Vylyan Rozé Variáció! című cikk borítóképe

Itt a Vylyan Rozé Variáció!

2021. 05. 17. | Szabó Edit
A Vylyan Pincészet syrah és kékfrankos házasításával készült új, fahordós rozéja ételek mellé illik igazán. Bernáth József séf zöld spárgás, garnélás rizottóhoz ajánlja…
Iszunk
Május 16-a lett a Nemzetközi Ezerjó Nap! című cikk borítóképe

Május 16-a lett a Nemzetközi Ezerjó Nap!

2021. 05. 16. | Borsmenta
Most már az ezerjónak is van nemzetközi napja! Csetvei Krisztina móri borász hívta életre, és máris nagyon sokan csatlakoztak hozzá. Május 16-án koccintsunk ezerjóval! Íme a részletek…
Beszélgetünk
Mindenevő vagyok című cikk borítóképe

Mindenevő vagyok

2021. 05. 15. | Virág Orsolya
Beszélgetés Tóth Dáviddal
Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó a konyhában is szeret az élre törni. Aktív sportolói életét lezárva most a Nagy Ő szerepére készül. Lányok figyelem: a majdnem hedonista élsportolóhoz a hasán keresztül is vezet út…
Eszünk
Tortuga és Pohánka: mexikói–magyar pékség című cikk borítóképe

Tortuga és Pohánka: mexikói–magyar pékség

2021. 05. 14. | Virág Orsolya
Hogy mi a közös Mexikóban és Magyarországban? Például a jó kenyér, a nagyanyáink süteményei iránti érzett nosztalgia, na meg a Tortuga és Pohánka, a hetedik kerület különleges ékszerdoboza…
Iszunk
Kitüntették Bacsó Andrást című cikk borítóképe

Kitüntették Bacsó Andrást

2021. 05. 12. | Szabó Edit
Rangos spanyol kitüntetést kapott Bacsó András, a Tokaj-Oremus nemrég visszavonult birtokigazgatója. A Katolikus Izabella-rend keresztjét Anunciada Fernández de Córdova, Spanyolország nagykövete adta át a borásznak…
Utazunk
Debrecenbe kéne menni! című cikk borítóképe

Debrecenbe kéne menni!

2021. 05. 10. | Virág Orsolya
Évek óta figyeljük, hogyan válik Debrecen a gasztronómiai és a zenei programok fellegvárává, mennyi új helyszínnel, rendezvénnyel csábítja az utazót. Az idei nyárra is annyi mindent kínálnak, hogy az ember legszívesebben máris csomagolna…
Beszélgetünk
Hegyalja fekete báránya című cikk borítóképe

Hegyalja fekete báránya

2021. 05. 08. | Juga Péter
Beszélgetés Gubicskó Lászlóval
A Tokaj-Hegyalján 2015 óta működő Szélkiáltó Pince az idei Tokaj Guide-ban elnyerte „az év felfedezettje” címet. A pince tulajdonosa, Gubicskó László kreatív, kísérletező, olykor igazi punk, de boraiba a szívét-lelkét beleadja…