Beszélgetünk
Tehetségtelen vagyok a pihenésben című cikk borítóképe

Tehetségtelen vagyok a pihenésben

2022. 02. 19. | Szentkuthy Laura
Beszélgetés Göttinger Pállal 1.
Göttinger Pál rendez, játszik, ír és mesél, mesél, mesél. Ez utóbbit most olyan színesen, hogy kétrészes interjúfolyam lett belőle. Íme az első, amiben a színpadról egy kicsit több szó esik, mint a gasztronómiáról…
Tesztelünk
Vida Családi Borbirtok: Petit Bonsai Kadarka 2020 című cikk borítóképe

Vida Családi Borbirtok: Petit Bonsai Kadarka 2020

2022. 02. 18. | Szabó Edit
Áthatóan gyümölcsös, vibrálóan fűszeres, és ha érik, még szebb lesz. A Vida Családi Borbirtok Petit Bonsai kadarkája új bor a piacon, de az már látszik, hogy a kezdet nagyon ígéretes…
Eszünk
Beugrottunk Andriskához című cikk borítóképe

Beugrottunk Andriskához

2022. 02. 18. | Szabó Edit
A kővágóörsi Andriska Pékbisztróban nem a kenyerek a legjobbak, nem a sütemények, és még csak nem is a hangulat. Hanem mindez együtt. Nem kicsit! Aki nem hiszi, járjon utána…
Utazunk
Hawaii, az ízek szigete – hálaadás hawaii módra című cikk borítóképe

Hawaii, az ízek szigete – hálaadás hawaii módra

2022. 02. 17. | Márton-Szombathy Zsuzsa
Szombathy Zsuzsa hawaii útinaplója 1.
Szombathy Zsuzsa Hawaii-kutató 2021 végén közel három hónapot töltött az egzotikus szigeteken. Kalandjairól most az ízekre fókuszálva mesél a Borsmenta olvasóinak. Íme a 4 részes sorozat első epizódja…
Tesztelünk
Rókusfalvy Birtok: Brut Pezsgő 2018 című cikk borítóképe

Rókusfalvy Birtok: Brut Pezsgő 2018

2022. 02. 16. | Szabó Edit
A Rókusfalvy Birtok pezsgője tartalmas és dús. Izgalmas lehet egy pezsgővacsora fő fogása mellett, mert a komolyabb húsok társaságában is jól érzi magát…
Eszünk
Akit a pizza füstje megcsapott című cikk borítóképe

Akit a pizza füstje megcsapott

2022. 02. 15. | Upor László
Little Italy Budapesten, a Király utcában. Számtalanszor jártunk náluk, de a desszertig csak egyszer jutottunk. Nem hiányzott. Ilyen egy autentikus pizzéria a hetedik kerületben…
Tesztelünk
Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtok: Pezsgő Brut 2019 című cikk borítóképe

Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtok: Pezsgő Brut 2019

2022. 02. 14. | Szabó Edit
A Tokaj-Hétszőlő első biopezsgője alaposan beletalált a szívek közepébe. Mindössze 1449 palack készült belőle, és csak egyetlen helyen kapható. Siessen, aki meg szeretné kóstolni!
Tesztelünk
Thummerer Pincészet és Szőlőbirtok: Blanc Brut Nature 2016 című cikk borítóképe

Thummerer Pincészet és Szőlőbirtok: Blanc Brut Nature 2016

2022. 02. 13. | Szabó Edit
A Thummerer Pincészet pezsgőjét a királyleányka kedvessége teszi különlegessé. Érlelt, szép, komoly ital, illik az ünnepi pillanatokhoz…
Beszélgetünk
Idős borokat kóstolni nagy élmény! című cikk borítóképe

Idős borokat kóstolni nagy élmény!

2022. 02. 12. | Szabó Edit
Beszélgetés Kamocsay Ákossal
A muzeális borok letűnt korok emlékét őrzik, és kóstolás közben az ember óhatatlanul elmereng az idő múlásán. A Hilltop Neszmély közel három évtizedes borainak kóstolója után Kamocsay Ákossal pergettük az éveket…
Tesztelünk
Sauska Tokaj: Brut Méthode Traditionnelle című cikk borítóképe

Sauska Tokaj: Brut Méthode Traditionnelle

2022. 02. 11. | Szabó Edit
A Sauska Tokaj lendületes pezsgője nemcsak az ünnepeket, hanem a hétköznapokat is szebbé teszi. Ne habozzunk, nyissuk ki bátran, kínáljuk halételek, saláták mellé…
Főzünk
Húsmentes „kínai” egytálétel című cikk borítóképe

Húsmentes „kínai” egytálétel

2022. 02. 10. | Fülöp Timi
Fülöp Timi egyik kedvence ez a húsmentes „kínai” egytálétel. Gyorsan elkészíthető, látványos, egészséges és nagyon finom! Íme a recept…
Utazunk
Kalandozás Kolumbiában – Cartagena című cikk borítóképe

Kalandozás Kolumbiában – Cartagena

2022. 02. 09. | Gubán Ica és Gubán Miklós
A Gubán házaspár elutazott Kolumbiába, és úti élményeiket folytatásokban küldik a Borsmenta olvasóinak. A harmadik, befejező részben Cartagenát fedezzük fel velük…
Tesztelünk
Etyeki Kúria: Méthode Traditionnelle Brut című cikk borítóképe

Etyeki Kúria: Méthode Traditionnelle Brut

2022. 02. 07. | Szabó Edit
Az Etyeki Kúria ezzel a csodaszép pezsgővel lepte meg a fogyasztókat a pincészet 25. születésnapja alkalmából. Nemes ital, ott a helye az ünnepi asztalon!
Utazunk
Kalandozás Kolumbiában – Medellín és környéke című cikk borítóképe

Kalandozás Kolumbiában – Medellín és környéke

2022. 02. 06. | Gubán Ica és Gubán Miklós
A Gubán házaspár elutazott Kolumbiába, és úti élményeiket folytatásokban küldik a Borsmenta olvasóinak. A második részben folytatjuk Medellín felfedezését, de ki is mozdulunk a városból…
Tesztelünk
Kern Bor- és Pezsgőház: Balatoni Zweigelt Rosé Brut 2019 című cikk borítóképe

Kern Bor- és Pezsgőház: Balatoni Zweigelt Rosé Brut 2019

2022. 02. 05. | Szabó Edit
A Kern Borház zweigelt pezsgője maga a megtestesült életigenlés! Illik bármilyen ünnepi alkalomhoz, de mi azt javasoljuk, hogy kettesben nyissátok ki!