Találatok száma: 2498
Eszünk
Ensō – a felső kategóriás gasztrokocsma című cikk borítóképe

Ensō – a felső kategóriás gasztrokocsma

2022. 11. 16. | Gáspár Dávid
Hogy mik vannak a budapesti 8. kerületben! Az Ensō egy Baross utcai bérház belső udvarából nyílik, véletlenül odatalálni lehetetlen, mégis jobb, ha mindjárt asztalt foglalunk. Gáspár Dávid elmondja, hogy miért…
Főzünk
Tócsni édesburgonyából című cikk borítóképe

Tócsni édesburgonyából

2022. 11. 15. | Szabó Edit
Latkesz, tócsni, macok, tócsni, lapcsánka, cicege… Ez a klasszikus burgonyaétel sokféle néven ismert a világban. Csavarjunk egyet rajta, és készítsük el édesburgonyából! Zöldsalátával tálalva tökéletes fogás, és még húsmentes is…
Tesztelünk
Thummerer Pincészet és Szőlőbirtok: Egri Bikavér Classicus 2017 című cikk borítóképe

Thummerer Pincészet és Szőlőbirtok: Egri Bikavér Classicus 2017

2022. 11. 14. | Szabó Edit
A Thummerer Pincészet 2017-es classicus bikavér borában egy virágcsokrot rejtettek el. Jóivású, elegáns és még mindig pimaszul fiatal. Vadhúsos ételek mellé ajánljuk…
Eszünk
Szarvas megér egy kitérőt! című cikk borítóképe

Szarvas megér egy kitérőt!

2022. 11. 11. | Szabó Edit
Gasztronauták, figyelem! Ketyeg a gasztrobomba Szarvason! Az idén nyáron nyitott Újváros Bisztró kívül-belül csuda, és kényeztetésünkről a legkiválóbb szakemberek gondoskodnak. A helyet Szabó Edit látogatta meg…
Iszunk
Villányi Aranykóstoló című cikk borítóképe

Villányi Aranykóstoló

2022. 11. 10. | Vargha Márk
A bőség zavarával küzdhetett, aki ellátogatott a Borjour Villányi Aranykóstolójára. A megbízhatóan jó hazai vörösborokon túl a horvátországi fehérek is gondoskodtak róla, hogy a bőséghez minőség társuljon…
Főzünk
Sütőben sült bécsi palacsinta című cikk borítóképe

Sütőben sült bécsi palacsinta

2022. 11. 09. | Szabó Edit
Bécsi túrós palacsintát készíteni nem bonyolult, de időigényes. A végeredmény azonban bőven kárpótol minden egyes percért, amit a tűzhely mellett töltöttünk…
Vendégoldal
És kész! című cikk borítóképe

És kész!

2022. 11. 08. | Schubert Ádám
Aprónapló 7. rész
Az Aprónapló 7. részében szó esik a szüret végéről, Fülesről, aki elkóborolt, de szerencsésen megkerült, némi fátyollebegtetésről és arról, hogy beköszöntött a kóstolószezon. Schubert Ádám, az ApróKertek borásza mesél…
Eszünk
Esős hétvége Villányban című cikk borítóképe

Esős hétvége Villányban

2022. 11. 07. | Barossné Koós Andrea
A Villányi borvidék kiváló lehetőségeket tartogat az ízek szerelmeseinek. Munkatársunk, Barossné Koós Andrea családjával a Sauska 48-ba és a Palkonyhába tért be...
Tesztelünk
Schieber Pincészet: Trilógia Bikavér 2019 című cikk borítóképe

Schieber Pincészet: Trilógia Bikavér 2019

2022. 11. 04. | Szabó Edit
A szekszárdi Schieber Pincészet bikavér bora a lendületről és a savakról szól. Elsősorban paprikás ételekhez, pörköltekhez illik…
Főzünk
Curry okrából, bulgurral című cikk borítóképe

Curry okrából, bulgurral

2022. 11. 03. | Szabó Edit
Az okrából készült curry egyszerű, gyors, húsmentes és finom. Aki egzotikus ízekre vágyik, készítse el! Köretként bulgurt ajánlunk hozzá...
Iszunk
Százéves az ApróKertek! című cikk borítóképe

Százéves az ApróKertek!

2022. 10. 31. | Vargha Márk
Schubert Ádám és Veliczki Zoltán tulajdonos, valamint a pázmándi ApróKertek –hárman együtt éppen száz évesek az idén. A „centenárium” alkalmából rendezett retrospektív kóstolón Vargha Márk járt…
Beszélgetünk
A borászkodást nem lehet könyvekből megtanulni! című cikk borítóképe

A borászkodást nem lehet könyvekből megtanulni!

2022. 10. 29. | Fáncsi Viktória
Interjú Cseri Norberttel, a Cseri Pincészet tulajdonos-ügyvezetőjével
A tíz éve indult Cseri Pincészet a Pannonhalmi borvidék egyik ékköve, nekik köszönhetjük többek között, hogy megismerhettük a rajnai rizling szerethető arcát. Cseri Norberttel Fáncsi Viktória beszélgetett…
Tesztelünk
Daróczi Vinotéka: Ábika 2018 című cikk borítóképe

Daróczi Vinotéka: Ábika 2018

2022. 10. 27. | Szabó Edit
A Daróczi Vinotéka 2018-as bikavére hamisítatlan egri vörösbor, amely magán viseli a tufapincés érlelés jellegzetes jegyeit. Sonkához, pizzához ajánljuk…
Vendégoldal
A természet tökéletlen tökéletessége című cikk borítóképe

A természet tökéletlen tökéletessége

2022. 10. 25. | Schubert Ádám
Aprónapló 6. rész
Az Aprónapló 6. részében Schubert Ádám beszámol a szüret állásáról, és érzékletes példákon keresztül szemlélteti, hogy mi fán terem a spontán erjedés. Tartsatok velünk!
Főzünk
Tápiókapuding – gluténmentes és finom! című cikk borítóképe

Tápiókapuding – gluténmentes és finom!

2022. 10. 21. | Szabó Edit
Készíthetjük reggelire zabkása helyett vagy desszertként egy vacsora végén, a tápiókapuding mindig csodás, mert semleges íze miatt éppen olyan lesz, amilyennek megálmodtuk…