Találatok száma: 2499
Tesztelünk

Szijjártó Előd Borászat: Sauvignon Blanc 2021
2022. 08. 28. | Szabó Edit
Szijjártó Előd sauvignon blanc-ja hűvös és energikus. Tengeri halakhoz, sajtos ételekhez ajánljuk…
Eszünk

„Négykezes” fine dining Balatonfüreden
2022. 08. 25. | Németh Judit
A Balaton-part legfrissebb ötcsillagos szállodája, a LUA Resort májusban nyitotta meg kapuit. Különleges, „négykezes” vacsorájukon Pesti István Michelin-csillagos séf és a hely konyhafőnöke, Pintér Károly tálalta az ételeket…
Tesztelünk

Babiczki László: Sauvignon Blanc 2021
2022. 08. 17. | Szabó Edit
Babiczki László populárisra hangolt sauvignon blanc-ja kiváló bulibor, de vendégváró italnak is nagyszerű, csak hűtsük be jól…
Vendégoldal

Újra egri borkóstoló Budapest felett!
2022. 08. 15. | Borsmenta
Az Egri Borműhely idén is a High Note SkyBarba hívja az egri borok kedvelőit. A kóstolón tizenegy egri pincészet mutatja be borait a közönségnek...
Tesztelünk

Tornai Pincészet: Premium Sauvignon Blanc 2017
2022. 08. 07. | Szabó Edit
A Tornai Pincészet 2017-es sauvignon blanc bora nem a csendes borozgatásokhoz illik, inkább káposztás ételek kísérőjeként vagy egy jó sertéssült mellé ajánljuk…
Beszélgetünk

Ne akarj mindent felfalni
2022. 08. 05. | Upor László
Hálával enni és méltósággal. Asztali szabályok és hagyományok. És egy aranyszabály: ne ess túlzásba, ne légy güzü. Beszélgetés Iványi Gábor lelkésszel – II. rész
Tesztelünk

Pannonhalmi Főapátság Pincészete: Sauvignon Blanc 2021
2022. 08. 04. | Szabó Edit
A Pannonhalmi Főapátság Pincészetének sauvignon blanc bora intenzív zöldfűszerességgel és finom ásványossággal hódít. Saláták és halételek mellé ajánljuk…
Iszunk

Bársonylazac
2022. 08. 03. | Szabó Edit
Itt a Vylyan Pincészet Rozé Variáció borának második évjárata! Mély, gazdag, frissítő! Aki szereti a tartalmasabb rozékat, ezt a bort imádni fogja!
Tesztelünk

Paulus Molnár Borház: Selection Sauvignon Blanc 2021
2022. 08. 02. | Szabó Edit
A móri Paulus Molnár Borház Selection Sauvignon Blanc bora igazi buja szépség. A trópusi hangulat némi sóssággal keveredik benne, tenger gyümölcsei mellé ajánljuk…
Beszélgetünk

Leülni egy asztalhoz
2022. 08. 01. | Upor László
Újra kiderül, hogy gyerekkorunk tele van egyszerű, emlékezetes ízekkel. És megállapítjuk, hogy a közös étkezés hidakat épít. Beszélgetés Iványi Gábor lelkésszel – I. rész
Tesztelünk

Gilvesy Pincészet: Sauvignon Blanc 2018
2022. 07. 31. | Szabó Edit
A Gilvesy Pincészet 2018-as bora szépen mutatja, hogy milyen egy vulkáni talajon született sauvignon blanc. Ásványos világa, sós, gyógynövényes ízei miatt mindenképpen ételt kíván…
Főzünk

Nyári karalábéleves
2022. 07. 29. | Szabó Edit
A friss, nyári zöldségeknek nincs párja. Ez a karalábéleves fél óra alatt elkészül, és nagyon-nagyon finom! Mutatjuk a receptet…
Tesztelünk

Frittmann Borászat: Sauvignon Blanc 2021
2022. 07. 25. | Szabó Edit
A Frittmann Borászat sauvignon blanc borának üde gyümölcsössége nagyon szerethető. Meleg nyári estékre, kerti partikra ajánljuk…
Utazunk

Bor és panoráma
2022. 07. 21. | Szabó Edit
Ha borvidéki kirándulást tervezünk, jól tesszük, ha nemcsak a borászatokat, hanem a környékbeli kirándulóhelyeket is feltérképezzük. Cikkünkben olyan kilátópontokat gyűjtöttünk össze, amelyek közelében a helyi borokat is meg lehet kóstolni…
Eszünk

Oliva, a stabil pont
2022. 07. 20. | Szabó Edit
Veszprém gyönyörű óvárosában egymást érik a nyári programok, de jó vendéglőt már nem olyan könnyű találni. Az Olivába évek óta visszajárunk, és most sem okozott csalódást…