Találatok száma: 2501
Iszunk
Furmint February 4.0 Londonban! című cikk borítóképe

Furmint February 4.0 Londonban!

2022. 03. 03. | Vargha Márk
A Wines of Hungary UK immár negyedik alkalommal rendezett Furmint Februárt Londonban. A rendezvényről Vargha Márk tudósította a Borsmentát…
Tesztelünk
Késa Birtok: Brut Nature 2020 című cikk borítóképe

Késa Birtok: Brut Nature 2020

2022. 03. 02. | Szabó Edit
A balatonboglári Késa Birtok zöld veltelini pezsgőjét roston sült balatoni halak mellé ajánljuk…
Utazunk
Hawaii, az ízek szigete – Hawaii legjobb helyei című cikk borítóképe

Hawaii, az ízek szigete – Hawaii legjobb helyei

2022. 03. 01. | Márton-Szombathy Zsuzsa
Szombathy Zsuzsa hawaii útinaplója 4.
Szombathy Zsuzsa Hawaii-kutató 2021 végén közel három hónapot töltött az egzotikus szigeteken. Sorozatának negyedik, befejező részében a legkedvesebb helyeiről mesél…
Eszünk
Asztali kisokos II. – poharak és evőeszközök című cikk borítóképe

Asztali kisokos II. – poharak és evőeszközök

2022. 02. 28. | Virág Orsolya
Megtanultuk a hollywoodi filmekből, hogy kívülről befelé haladunk, és a csiga – jó esetben – nem repül. De mi van, ha mégis? Sorozatunk második részében a poharakkal és az evőeszközökkel kötünk közelebbi ismeretséget…
Tesztelünk
Haraszthy Pincészet: Öreghegy Brut 2016 című cikk borítóképe

Haraszthy Pincészet: Öreghegy Brut 2016

2022. 02. 27. | Szabó Edit
A Haraszthy Pincészet szépen érlelt pezsgője nem a könnyedségével, hanem a tartalmasságával hódít. Gazdag, intenzív, zamatos: akár egy almás rétes mellé is ajánlhatjuk…
Beszélgetünk
A főzés a sokszor csinálás művészete című cikk borítóképe

A főzés a sokszor csinálás művészete

2022. 02. 26. | Szentkuthy Laura
Beszélgetés Göttinger Pállal 2.
Göttinger Pál nemcsak rendez, játszik és ír, hanem főz is. Eseti jelleggel improvizációs konyhát vezet, amiben flambírozás van, glazírozás, káosz és dráma. Interjúfolyamunk második részében a gasztronómiáról kicsit többet beszélünk, mint a színházról…
Utazunk
Hawaii, az ízek szigete – pénztárcakímélő praktikák című cikk borítóképe

Hawaii, az ízek szigete – pénztárcakímélő praktikák

2022. 02. 25. | Márton-Szombathy Zsuzsa
Szombathy Zsuzsa hawaii útinaplója 3.
Szombathy Zsuzsa Hawaii-kutató 2021 végén közel három hónapot töltött az egzotikus szigeteken. Útinaplója harmadik részében megtudjuk, hogyan fedezhetjük fel a helyi ízeket pénztárcakímélő módon…
Tesztelünk
Gróf Degenfeld Szőlőbirtok: Extra Brut 2017 című cikk borítóképe

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok: Extra Brut 2017

2022. 02. 24. | Szabó Edit
A Gróf Degenfeld Szőlőbirtok megmutatja, milyen pezsgőt adnak a Tarcal határában található bioültetvények. Ezt az extra brut szépséget frissessége és lendülete miatt elsősorban vendégváróként kínálnánk…
Utazunk
Hawaii, az ízek szigete – a híres malasada című cikk borítóképe

Hawaii, az ízek szigete – a híres malasada

2022. 02. 23. | Márton-Szombathy Zsuzsa
Szombathy Zsuzsa hawaii útinaplója 2.
Szombathy Zsuzsa Hawaii-kutató 2021 végén közel három hónapot töltött az egzotikus szigeteken. Útinaplójának második részében Hawaii híres édessége, a malasada kerül terítékre…
Tesztelünk
Gedeon Birtok: Sárfehér Méthode Traditionnelle Brut című cikk borítóképe

Gedeon Birtok: Sárfehér Méthode Traditionnelle Brut

2022. 02. 22. | Szabó Edit
Az izsáki Gedeon Birtok ízig-vérig hazai szőlőfajtából készült arany sárfehér pezsgője virgonc és különleges. Aki szereti a meglepetéseket, feltétlenül kóstolja meg!
Eszünk
Asztali kisokos I. – szalvéta és tányér című cikk borítóképe

Asztali kisokos I. – szalvéta és tányér

2022. 02. 21. | Virág Orsolya
Kés, villa igen, olló nem! Alapra, patika, kisváltás meg roti. Világos, ugye? Háromrészes sorozatunkban a terítés rejtelmeiről lesz szó. Kezdjük az elején, a szalvétával és a tányérokkal…
Tesztelünk
Törley Pezsgőpincészet: Chardonnay Brut című cikk borítóképe

Törley Pezsgőpincészet: Chardonnay Brut

2022. 02. 20. | Szabó Edit
A Törley Pezsgőpincészet Chardonnay Brut pezsgője profi munka. Egy kis frissesség, egy kis érleltség, jó arányok, minden a helyén. Bármilyen alkalomra remek választás…
Beszélgetünk
Tehetségtelen vagyok a pihenésben című cikk borítóképe

Tehetségtelen vagyok a pihenésben

2022. 02. 19. | Szentkuthy Laura
Beszélgetés Göttinger Pállal 1.
Göttinger Pál rendez, játszik, ír és mesél, mesél, mesél. Ez utóbbit most olyan színesen, hogy kétrészes interjúfolyam lett belőle. Íme az első, amiben a színpadról egy kicsit több szó esik, mint a gasztronómiáról…
Tesztelünk
Vida Családi Borbirtok: Petit Bonsai Kadarka 2020 című cikk borítóképe

Vida Családi Borbirtok: Petit Bonsai Kadarka 2020

2022. 02. 18. | Szabó Edit
Áthatóan gyümölcsös, vibrálóan fűszeres, és ha érik, még szebb lesz. A Vida Családi Borbirtok Petit Bonsai kadarkája új bor a piacon, de az már látszik, hogy a kezdet nagyon ígéretes…
Eszünk
Beugrottunk Andriskához című cikk borítóképe

Beugrottunk Andriskához

2022. 02. 18. | Szabó Edit
A kővágóörsi Andriska Pékbisztróban nem a kenyerek a legjobbak, nem a sütemények, és még csak nem is a hangulat. Hanem mindez együtt. Nem kicsit! Aki nem hiszi, járjon utána…