Találatok száma: 2498
Iszunk
I. Pinceszer – Külhoni Magyar Borászok Találkozója című cikk borítóképe

I. Pinceszer – Külhoni Magyar Borászok Találkozója

2019. 12. 27. | Vargha Márk
Bakator, magyarádi mustos fehér, rózsamáli, fekete leányka… A külhoni magyar borászok idei találkozóján sok izgalmas fajtával és még több nagyszerű borásszal találkoztunk…
Tesztelünk
Dobogó Pincészet: Tokaji Aszú 6 puttonyos 2012 című cikk borítóképe

Dobogó Pincészet: Tokaji Aszú 6 puttonyos 2012

2019. 12. 24. | Szabó Edit
Édes kísértés, aminek nehéz ellenállni. Ebből a borból mindössze 450 palack készült, találjunk egy szép alkalmat, nyissuk ki, és örüljünk neki – de csak 2020 januárjától, mert akkor kerül forgalomba…
Főzünk
Halászlé Heimann Zoli bácsi szerint című cikk borítóképe

Halászlé Heimann Zoli bácsi szerint

2019. 12. 24. | Heimann Zoltán
Ünnepi halászlénk Szekszárdról érkezett, Heimann Zoltán által főzve és tálalva. Boldog karácsonyt kívánunk a Borsmenta valamennyi olvasójának!
Tesztelünk
Palkó Borok: Tokaji Aszú 2017 című cikk borítóképe

Palkó Borok: Tokaji Aszú 2017

2019. 12. 23. | Szabó Edit
Aki szereti az édességet, annak ez a bor könnyen a kedvence lehet. Kéksajt mellé vagy desszert helyett ajánljuk, de ajándéknak is tökéletes…
Főzünk
Gombaleves című cikk borítóképe

Gombaleves

2019. 12. 23. | Klich Zsuzsa
A gomba az egyik legfantasztikusabb alapanyagunk, a lehetőségek valóságos tárháza rejlik benne. Mi most levest készítettünk, laska- és shiitake gomba felhasználásával…
Tesztelünk
Pajzos Pincészet: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2016 című cikk borítóképe

Pajzos Pincészet: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2016

2019. 12. 22. | Szabó Edit
A fiatal tokaji aszúk egyik szép példája, gazdag, intenzív bor. Gyümölcssaláták, keleti ételek méltó társa lehet…
Vendégoldal
15 hulladékmentes tanács Réti Adrienntől című cikk borítóképe

15 hulladékmentes tanács Réti Adrienntől

2019. 12. 22. | Borsmenta
Éljen a zero waste, vagyis a hulladékmentesség! Íme Réti Adrienn 15 jó tanácsa azoknak, akik szeretnének környezettudatosabban élni…
Tesztelünk
Obzidian Bormanufaktúra: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2006 című cikk borítóképe

Obzidian Bormanufaktúra: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2006

2019. 12. 21. | Szabó Edit
Ez az aszú olyan, mintha itt maradt volna a múltból. Régi pincék, öreg hordók, elfeledett napok jutnak eszünkbe róla, na meg az a 2006-os végtelenül hosszú ősz, amikor még Mikulás napján is őzlábgombát adott az erdő…
Beszélgetünk
Karácsony Heimannéknál című cikk borítóképe

Karácsony Heimannéknál

2019. 12. 21. | Szabó Edit és Pesti Eszter
Beszélgetés a Heimann családdal
Halászlé, kadarka, szép tervek, nagy remények. A szekszárdi Heimann család életében az idei év új unokát, a következő új borválogatást hoz majd, de addig lássuk, mi kerül a karácsonyi asztalra…
Tesztelünk
Gróf Degenfeld Szőlőbirtok: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2016 című cikk borítóképe

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2016

2019. 12. 20. | Szabó Edit
Elegáns megjelenésű, jól iható aszúbor, édesfűszeres, pörkölt magvas aromákkal. Túrós és vaníliás édességek mellé ajánljuk…
Eszünk
Duna-ági romantika című cikk borítóképe

Duna-ági romantika

2019. 12. 20. | Barossné Koós Andrea
Laposa borvacsorával avatott új séfet a Duna Garden Hotel és Étterem. Elek Richárd menüsora könnyed, fantáziadús és izgalmas volt – ahogyan azt tőle már korábban is megszokhattuk…
Tesztelünk
Béres Szőlőbirtok és Pincészet: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2011 című cikk borítóképe

Béres Szőlőbirtok és Pincészet: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2011

2019. 12. 19. | Szabó Edit
A szépen érett aszúborok üdítő példája, jól iható, szerethető, gazdag. Finom, ásványos karaktere miatt kacsamájhoz ajánljuk…
Iszunk
Főzünk
Pirított fahéjas dió című cikk borítóképe

Pirított fahéjas dió

2019. 12. 19. | Klich Zsuzsa
Tökéletes karácsonyi ajándék, villámgyorsan elkészül, és olyan finom, hogy jobb mindjárt tripla adagot készíteni belőle. A pirított fahéjas dió egyszerűen ellenállhatatlan…
Tesztelünk
Royal Tokaji Borászat: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2016 című cikk borítóképe

Royal Tokaji Borászat: Tokaji Aszú 5 puttonyos 2016

2019. 12. 18. | Szabó Edit
Csodálatos ízek, nagyszerű arányok. Aki jól iható, lendületes aszúbort keres, ezt vegye le a polcról!