Találatok száma: 2498
Beszélgetünk
Legközelebb tökfőzeléket készítek című cikk borítóképe

Legközelebb tökfőzeléket készítek

2019. 11. 30. | Szabó Edit
Beszélgetés Bicsár Attilával
Bicsár Attila nem pihen. Továbbra is viszi a villányi Sauska 48 éttermet, aktívan részt vesz az újranyitott Traktor munkájában, nemrég pedig Londonban járt, ahol a híres séf, Yotam Ottolenghi csapatának főzött...
Főzünk
Világbajnok mákos pite című cikk borítóképe

Világbajnok mákos pite

2019. 11. 29. | Klich Zsuzsa
Bár kicsit furának tűnhet, hogy krumpli és zsír is kell hozzá, mégis ez a legnagyszerűbb mákos pite a világon. Nem fojtós, nem száraz, nem ázott – éppen olyan, amilyennek lennie kell!
Vendégoldal
A világ egyik legjobb borszakértőjévé választották Herczeg Ágnest című cikk borítóképe

A világ egyik legjobb borszakértőjévé választották Herczeg Ágnest

2019. 11. 29. | Borsmenta
Herczeg Ágnes magyar borszakértő a nemzetközi The Future 50 díj elnyerésével a világ 31 legkiemelkedőbb új generációs borszakértőjének listájára került…
Tesztelünk
Sziegl Pince: Kolostor-domb Kadarka 2017 című cikk borítóképe

Sziegl Pince: Kolostor-domb Kadarka 2017

2019. 11. 28. | Szabó Edit
A Hajós-Bajai borvidék lelkes fiataljai, Sziegl Balázs és Sziegl Petra ajándéka ez a kadarka. Ajándék, mert alig van belőle, de olyan szívből jövő, amilyen csak lehet. Karácsonykor kell kinyitni, a halászlé mellé…
Vendégoldal
Biodinamikus nagyágyú a Borirodában! című cikk borítóképe

Biodinamikus nagyágyú a Borirodában!

2019. 11. 27. | Borsmenta
November 28-án mesterkurzussal egybekötött kóstolón mutatkozik be az Henri Giraud champagne-ház Budapesten. A találkozót a hamarosan az első születésnapját ünneplő Borirodában tartják…
Jásdi Pince: Lőczedombi Olaszrizling 2016 című cikk borítóképe

Jásdi Pince: Lőczedombi Olaszrizling 2016

2019. 11. 26. | Szabó Edit
A vörös permi homokkővel fedett Lőczedombon 4-5000 palack olaszrizling születik évente. Közülük kinyitni egyet mindig ünnep, hiszen ez a bor igazi egyéniség. Gyakorlott fogyasztóknak ajánljuk…
Eszünk
A GoVolcanic és a gasztronómia című cikk borítóképe

A GoVolcanic és a gasztronómia

2019. 11. 26. | Szabó Edit
Az első adventi hétvégén, november 30-án és december 1-jén tartják a vulkanikus borok világtalálkozóját Budapesten. A több mint félszáz hazai és külföldi pincészet borai mellé izgalmas gasztronómiai program is társul…
Tesztelünk
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok: Mátrai Superior Olaszrizling Barrique 2017 című cikk borítóképe

Dubicz Borászat és Szőlőbirtok: Mátrai Superior Olaszrizling Barrique 2017

2019. 11. 25. | Szabó Edit
Az egyik legszebb olaszrizling, amit valaha kóstoltunk. Selymes, mély és titokzatos, érdemes vele hosszabb időt eltölteni…
Beszélgetünk
Olaszul főz, olaszul beszél, olaszul érez című cikk borítóképe

Olaszul főz, olaszul beszél, olaszul érez

2019. 11. 23. | Borsmenta
Beszélgetés Fabrizio Caldarazzóval
Iszunk
Jönnek a magyar ginek! című cikk borítóképe

Jönnek a magyar ginek!

2019. 11. 21. | Barossné Koós Andrea
Opera Gin néven tavaly megnyílt az első hazai ginmanufaktúra, az Agárdi Pálinkfafőzde után a pálinkák fenegyereke, Pach Gábor is elkészítette a sajátját, sőt nemrég Gózon Péter bartender is saját gint alkotott. Tombol a ginőrület!
Vendégoldal
Szepsy István rangos nemzetközi elismerést kapott című cikk borítóképe

Szepsy István rangos nemzetközi elismerést kapott

2019. 11. 20. | Borsmenta
A borvilág egyik legrangosabb kitüntetésének tekinthető Walter Scheel éremmel díjazták Szepsy István tokaji borász munkásságát Németországban…
Tesztelünk
Molnár és Fiai Pincészet: Olaszrizling 2018 című cikk borítóképe

Molnár és Fiai Pincészet: Olaszrizling 2018

2019. 11. 19. | Szabó Edit
Kellemes, kedves, barátságos bor. Nem az, amivel a fa alá ülünk egy nyári estén, hanem az, amit kinyitunk a sült csirke mellé…
Utazunk
Pincetúra Elzászban című cikk borítóképe

Pincetúra Elzászban

2019. 11. 17. | Vargha Márk
Mintha Walt Disney mesevilágában járnánk, olyan ez a kelet-franciaországi tartomány. Elragadó kisvárosok, macskaköves utcák, na meg a híres elzászi fehérbor, amiért önmagában érdemes felpattanni egy fapados repülőjáratra…
Beszélgetünk
Így lettem címlaplány című cikk borítóképe

Így lettem címlaplány

2019. 11. 16. | Szabó Edit
Beszélgetés Eszteró Anett-tel
Az idén a budapesti Metropolitan Egyetem volt hallgatója, Eszteró Anett címketerve díszíti a Vylyan Pincészet Bogyólé nevű borát. A címkepályázat nyertesével nem csak a vizuális művészetekről beszélgettünk…
Tesztelünk
Dobosi Pincészet: Bio Háromszög Olaszrizling 2017 című cikk borítóképe

Dobosi Pincészet: Bio Háromszög Olaszrizling 2017

2019. 11. 15. | Szabó Edit
Ehhez az emlékezetes olaszrizlinghez a Dobosi család szentantalfai biobirtokán szüretelték a szőlőt. Lassan igyuk, sok titkot rejt – minél tovább barátkozunk vele, annál szerethetőbbé válik…