Találatok száma: 2498
Tesztelünk
Csetvei Pince: Panna Rosé 2018 című cikk borítóképe

Csetvei Pince: Panna Rosé 2018

2019. 07. 17. | Szabó Edit
Ez a kékfrankos rozé maga az életöröm; nem csoda, hogy a móri borásznő éppen a kislányáról nevezte el Pannának…
Eszünk
Mediterrán varázs a Szent György-hegyen című cikk borítóképe

Mediterrán varázs a Szent György-hegyen

2019. 07. 16. | Barossné Koós Andrea
200 méteres tengerszint feletti magasság, csodálatos panoráma, feledhetetlen naplemente, mediterrán életérzés, kitűnő ételek, helyi borok – és mindez Magyarországon! A Taberna Infinito vendégmarasztaló hely…
Főzünk
Ízletes nyári vacsora című cikk borítóképe

Ízletes nyári vacsora

2019. 07. 15. | Klich Zsuzsa
Zsenge főtt kukorica, friss saláta, zöldfűszerek, könnyű fetasajt – a meleg nyári napokon nem is kívánunk ennél komolyabb vacsorát…
Utazunk
Herculaneum, Pompeji, Vezúv című cikk borítóképe

Herculaneum, Pompeji, Vezúv

2019. 07. 12. | Szabó Edit
3. Nápoly környéke – Herculaneum, Pompeji, Vezúv
A két híres romváros, Herculaneum és Pompeji éppúgy kihagyhatatlan egy nápolyi utazásból, mint a tájat uraló, ma már békésen füstölgő Vezúv, amely annyi ember életét oltotta ki két évezreddel ezelőtt…
Főzünk
Parmezános rudak oregánóval című cikk borítóképe

Parmezános rudak oregánóval

2019. 07. 08. | Klich Zsuzsa
Ez aztán a tökéletes borkorcsolya! Fűszeres, omlós, és bármilyen bor mellett megállja a helyét…
Beszélgetünk
Nem szeretem a titulusokat című cikk borítóképe

Nem szeretem a titulusokat

2019. 07. 06. | Szabó Edit és Pesti Eszter
Beszélgetés Mérész Sándorral
Rutinos, okos vezető, és bár szorosan tartja a gyeplőt, a munkatársai rajonganak érte. Az Etyeki Kúria Borgazdaságnál mindenki egyszerűen csak így hívja: Kapitány. Mérész Sándorral beszélgettünk…
Eszünk
Vacsora a Salonban című cikk borítóképe

Vacsora a Salonban

2019. 07. 05. | Barossné Koós Andrea
Elegáns, egyedi és magyar – nagyjából ezzel a három szóval írható le a Salon étterem hétfogásos menüje, amelyet Wolf András kifejezetten a hazai alapanyagok és a magyar borok kettősére hangolt…
Tesztelünk
Csernyik Pince: Nyitány Rosé 2018 című cikk borítóképe

Csernyik Pince: Nyitány Rosé 2018

2019. 07. 04. | Szabó Edit
Csernyikék rozéját évek óta figyeljük, és egyre finomabb. A 2018-as jólesik a fa alatt egy nyári estén, de jól mutat az asztalon is, egy könnyű étel mellett…
Vendégoldal
Ki kér egy C-vitamin koktélt? című cikk borítóképe

Ki kér egy C-vitamin koktélt?

2019. 07. 03. | Borsmenta
Magyar találmányok ihlette koktélokat kóstolhatunk a nyáron Budapesten, az InterContinental teraszán...
Iszunk
Etyeki bor nyerte a Borsmenta rozétesztjét című cikk borítóképe

Etyeki bor nyerte a Borsmenta rozétesztjét

2019. 07. 02. | Szabó Edit
A nyár slágere még mindig a rozé, ezért a Borsmenta tesztjén is megnéztük, milyen borok szerepelnek az idei kínálatban. Az első helyen etyeki, a másodikon mátrai, a harmadikon kunsági bor végzett. Lássuk a részletes értékelést…
Főzünk
Harcsa sáfrányos lisztben című cikk borítóképe

Harcsa sáfrányos lisztben

2019. 07. 01. | Klich Zsuzsa
A harcsa viszonylag szálkamentes, könnyen tisztítható hal, tápláló és finom. Mi most sáfránnyal bolondítottuk meg, és kétféle nyári köretet is készítettünk hozzá…
Beszélgetünk
Másfél delfinszaltó csukamozdulattal című cikk borítóképe

Másfél delfinszaltó csukamozdulattal

2019. 06. 29. | Szabó Edit
Beszélgetés Garamvári Vencellel
Volt idő, amikor az ország 3 legjobb műugrója között tartották számon, az élet azonban másként döntött, és Garamvári Vencel nem a sportban, hanem a pezsgőkészítésben alkotott maradandót. Szabó Edit interjúja.
Vendégoldal
Új ginek az Agárditól! című cikk borítóképe

Új ginek az Agárditól!

2019. 06. 28. | Borsmenta
Új párlatokkal színesíti kínálatát az Agárdi Pálinka. A tavaly ősszel bemutatott whisky, rum és gin mellé most két újabb gin érkezik a nyári koktélokhoz…
Eszünk
Mit ettünk a Kádár-korszakban? című cikk borítóképe

Mit ettünk a Kádár-korszakban?

2019. 06. 26. | Barossné Koós Andrea
A Konyhakör időutazásra hívta vendégeit, amikor a 2000-es évek óta magára hagyott Otthon Áruházba szervezte rendhagyó vacsoráját. Egy estére visszacsöppentünk a 70-es évekbe, és újraélhettük egy letűnt kor mindennapjait…
Főzünk
Túrógombóc szamócadzsemmel című cikk borítóképe

Túrógombóc szamócadzsemmel

2019. 06. 24. | Klich Zsuzsa
A túrógombóc a magyar konyha egyik klasszikusa, nincs háztartás, ahol nem készítik, és mindenki a magáéra esküszik. Íme egy megbízható recept azoknak a kezdőknek, akik még nem találtak rá a saját útjukra…