Tesztelünk

Eszterházy Károly Egyetem Pincészete: Brut Nature Méthode Traditionnelle 2016
2022. 03. 30. | Szabó Edit
Az egri Eszterházy Károly Egyetem borászhallgatóinak pezsgője sajnos nem kerül kereskedelmi forgalomba, kizárólag az egyetem rendezvényein kóstolható…
Tesztelünk

Rubin Borászat: Cabernet Sauvignon 2019
2022. 03. 28. | Szabó Edit
A balatonkeresztúri Rubin Borászat biotanúsítvánnyal rendelkező területeiről kedves, lendületes cabernet sauvignon született 2019-ben. A bort magyaros ételek, pörköltek mellé ajánljuk...
Tesztelünk

Tüske Pince: Annus Cabernet Sauvignon 2018
2022. 03. 25. | Szabó Edit
A Tüske Pince bora lett a Borsmenta 2022-es cabernet sauvignon tesztjének győztese. A hidaspetrei ültetvények első terméséből készült bor kedvességével és szépségével hódít…
Tesztelünk

Wassmann Bormanufaktúra: Morizz 2016
2022. 03. 23. | Szabó Edit
Ez ám a különlegesség! Tradicionális eljárással készített brut nature vörös pezsgő a Wassmann Pincétől. Száz százalék portugieser, elegáns és extravagáns…
Tesztelünk

Törley Pezsgőpincészet: Tokaji Brut
2022. 03. 22. | Szabó Edit
A Törley Pezsgőpincészet Tokaji Brut pezsgője már a megjelenésében is jelzi, hogy egészen más, mint amit a pezsgőktől megszoktunk. Megosztó, de nagyon barátságos ital, desszertek mellé ajánljuk…
Tesztelünk

Sauska Villány: Cabernet Sauvignon Prémium 2016
2022. 03. 18. | Szabó Edit
Villány híres dűlője, az Ördögárok adta a gyümölcsöt ehhez a borhoz. A Sauska Pincészet cabernet sauvignonja igazi klasszis, de figyelem: dekantálni kell!
Tesztelünk

Csányi Pincészet: Kővilla Válogatás Villányi Cabernet Sauvignon Kopár Szelekció 2017
2022. 03. 16. | Szabó Edit
A híres Kopár-dűlő tökéletes minőségű szőlőjéből izgalmas, gazdag cabernet sauvignon bort készített a Csányi Pincészet…
Tesztelünk

Mészáros Pál Borház és Pince: Grandiózus Cabernet Sauvignon 2017
2022. 03. 13. | Szabó Edit
A Grandiózus Cabernet Sauvignon a szekszárdi Mészáros Borház reserve sorozatának kiemelt tagja. Izgalmas, gazdag bor, jól mutat az ünnepi asztalon…
Tesztelünk

René’s Wine Heaven: Bio Mátrai Cabernet Sauvignon 2017
2022. 03. 10. | Szabó Edit
A gyöngyöstarjáni Juhász René a 2012-es indulás óta bio módon készíti a René’s Wine Heaven borait. A 2017-es évjáratú cabernet sauvignon tökéletes választás a húsvéti asztalra…
Tesztelünk

Hangavári Pincészet: Pezsgő Brut Nature – Furmint 2019
2022. 03. 08. | Szabó Edit
A Hangavári Pincészet furmintból készült pezsgője igazi gyümölcsbomba. Nem kell hozzá különleges alkalom, nyissuk ki bátran, és széppé varázsolja a napot…
Tesztelünk

Anonym Pince: Brut Rosé Összhang Pezsgő 2016
2022. 03. 04. | Szabó Edit
Az Anonym Pince rozé pezsgője válogatott alapanyagokból készült, és az ünnepi asztalon, ételek mellett találhatja meg leginkább a helyét. A különlegességek kedvelőinek ajánljuk…
Tesztelünk

Késa Birtok: Brut Nature 2020
2022. 03. 02. | Szabó Edit
A balatonboglári Késa Birtok zöld veltelini pezsgőjét roston sült balatoni halak mellé ajánljuk…
Tesztelünk

Haraszthy Pincészet: Öreghegy Brut 2016
2022. 02. 27. | Szabó Edit
A Haraszthy Pincészet szépen érlelt pezsgője nem a könnyedségével, hanem a tartalmasságával hódít. Gazdag, intenzív, zamatos: akár egy almás rétes mellé is ajánlhatjuk…
Tesztelünk

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok: Extra Brut 2017
2022. 02. 24. | Szabó Edit
A Gróf Degenfeld Szőlőbirtok megmutatja, milyen pezsgőt adnak a Tarcal határában található bioültetvények. Ezt az extra brut szépséget frissessége és lendülete miatt elsősorban vendégváróként kínálnánk…
Tesztelünk

Gedeon Birtok: Sárfehér Méthode Traditionnelle Brut
2022. 02. 22. | Szabó Edit
Az izsáki Gedeon Birtok ízig-vérig hazai szőlőfajtából készült arany sárfehér pezsgője virgonc és különleges. Aki szereti a meglepetéseket, feltétlenül kóstolja meg!