Tesztelünk

Dobosi Pincészet: Bio Háromszög Olaszrizling 2017
2019. 11. 15. | Szabó Edit
Ehhez az emlékezetes olaszrizlinghez a Dobosi család szentantalfai biobirtokán szüretelték a szőlőt. Lassan igyuk, sok titkot rejt – minél tovább barátkozunk vele, annál szerethetőbbé válik…
Tesztelünk

Jásdi Pince: Lőczedombi Olaszrizling 2016
2019. 11. 11. | Szabó Edit
A vörös permi homokkővel fedett Lőczedombon 4-5000 palack olaszrizling születik évente. Közülük kinyitni egyet mindig ünnep, hiszen ez a bor igazi egyéniség. Gyakorlott fogyasztóknak ajánljuk…
Tesztelünk

Havas és Timár Pincészet: Olaszrizling 2018
2019. 11. 08. | Szabó Edit
Tetszetős, gazdag bor, fehér húsok mellett is megállja a helyét. Nem a szelíd olaszrizlingek közül való; kóstolgassuk élvezettel, van benne kraft…
Tesztelünk

Kovács Nimród Borászat: Monopole Rhapsody Bikavér 2016
2019. 10. 31. | Szabó Edit
Aki a tradicionális vasárnapi ebédhez szeretne bort választani, ne is keressen tovább. Kovács Nimród Rhapsody Bikavére kiváló a csirkepörkölt mellé…
Tesztelünk

Pannonhalmi Apátsági Pincészet: Tricollis Rosé 2018
2019. 10. 29. | Szabó Edit
A régi minőség új ruhát kapott: az apátsági rozé bekerült a Tricollis sorozatba, és címkéjén a Főapátság épülete látható. A bor a szokásosnál kicsit teltebb, még mindig jó formában van, és ételek mellett is megállja a helyét.
Tesztelünk

Cardium: Rosé Cuvée 2018
2019. 10. 25. | Szabó Edit
Lendületes, jóivású, könnyű rozé. Kínálhatjuk vendégváró italként, de alkalom se kell hozzá, csak hűtsük be, és nyissuk ki, amikor éppen erre vágyunk…
Tesztelünk

Mészáros Borház és Pince: Bikavér Classic Selection 2016
2019. 10. 22. | Szabó Edit
Mészáros Pálék bikavér válogatása a klasszikus vonal kedvelőit szólítja meg elsősorban. Jól iható, barátságos bor, családi, baráti összejövetelek méltó társa lehet…
Tesztelünk

Sebestyén Pince: Iván-völgyi Bikavér 2016
2019. 10. 15. | Szabó Edit
Ez a bikavér maga a folyékony elegancia. Azoknak az értő fogyasztóknak ajánljuk, akik szívesen fedeznek fel újabb és újabb rétegeket egy borban…
Tesztelünk

Figula Pincészet: Bella Róza Rosé 2018
2019. 10. 07. | Szabó Edit
Rozét fahordóval? Miért ne? Az eljárás csak nálunk szokatlan, Franciaországban meglehetősen gyakori. Már csak ezért is érdemes megkóstolni Figuláék Bella Rózáját...
Tesztelünk

Szentpéteri Borpince: Néró Rosé Válogatás 2018
2019. 10. 04. | Szabó Edit
A néró a pincészet emblematikus fajtája, a belőle készült rozé- és vörösborok egyaránt népszerűek. Most már a 2019-es van forgalomban, érdemes megkóstolni…
Tesztelünk

Koltai Pincészet: Zenit 2018 (késői szüretelésű)
2019. 09. 30. | Szabó Edit
Koltai Tamás szőlősgyöröki pincéjében ez a zenit az egyetlen édes bor, de ez olyan jól sikerült, hogy jobb, ha sietünk, ha azt szeretnénk, hogy jusson nekünk is belőle…
Tesztelünk

Mérész Sándor Projekt – Etyeki Kúria: Zenit 2017
2019. 09. 22. | Szabó Edit
Íme itt a Mérész Sándor Projekt (MSP) egyik izgalmas, kísérleti tétele. Az Etyeki Kúria főborásza a zöld veltelini és a vadélesztős sauvignon blanc után most ezt a zenitet alkotta nekünk…
Tesztelünk

Hajdu Roland: Zengő 2017
2019. 09. 18. | Szabó Edit
A Bükki borvidék ifjú titánja kedves, szerethető édes zengőt készített. Almaillatú őszi estékre kifejezetten ajánlott…
Tesztelünk

Kemenczés Borház: Zenit 2018
2019. 09. 12. | Szabó Edit
A ceglédi Kemenczés Borházat három jóbarát alapította 2014-ben. Zenitjüket narancsos kacsa mellé ajánlják, de aki szereti a kissé fanyar, tartalmas borokat, ételt sem kíván mellé…
Tesztelünk

Pfneiszl Birtok: Zefír „Ki is vagyok?” 2018
2019. 09. 07. | Szabó Edit
A Pfneiszl lányok könnyű fehérbora csupa vidámság és lendület, az embernek már az első korty után mosolyogni támad kedve. A gyümölcsös ízek kedvelőinek ajánljuk!