Találatok száma: 2500
Tesztelünk
Heimann Családi Birtok: Alte Reben 2016 című cikk borítóképe

Heimann Családi Birtok: Alte Reben 2016

2018. 11. 09. | Szabó Edit
Sűrű, gazdag, intenzív bor, sötét, mint az éjszaka, az ember költői hangulatba kerül tőle. Ahogyan a neve is jelzi, öreg tőkék terméséből készült, de öreg tőke nem vén tőke…
Főzünk
Sajtkrémes padlizsántekercsek című cikk borítóképe

Sajtkrémes padlizsántekercsek

2018. 11. 08. | Klich Zsuzsa
Gyorsan elkészíthető padlizsános előétel – vagy kiváló szendvics, ha épp úgy tartja kedvünk…
Utazunk
Közeleg a Márton-nap című cikk borítóképe

Közeleg a Márton-nap

2018. 11. 07. | Lovranits Júlia
Programajánló Márton-nap környékére
Libadalom, sajtkurzus, női borászok bemutatkozó estje, erdei piac, cukormentes bejgli és kékfrankoskóstoló is szerepel legfrissebb programajánlónkban. Bármerre vesszük az irányt, remek szórakozásban lesz részünk…
Iszunk
A legfrankóbb kékfrankosok című cikk borítóképe

A legfrankóbb kékfrankosok

2018. 11. 06. | Szabó Edit
A legelterjedtebb kékszőlő-fajta hazánkban, borait számtalan változatban ismerjük, és egyre nagyobb becsben tartjuk. A Borsmenta Sajtóklub legutóbbi találkozóján 14 remek kékfrankos került a poharunkba. Íme az eredmények…
Vendégoldal
Egyéves a Gyengébb? Nem! című cikk borítóképe

Egyéves a Gyengébb? Nem!

2018. 11. 05. | Upor László
Milyen szép volna, ha most együtt fújnák el a gyertyát egy virtuális tortán. Tavaly ilyenkor jelent meg a magyar borvilág hősnőit bemutató első kötet…
Utazunk
Pécsi szuper ötös című cikk borítóképe

Pécsi szuper ötös

2018. 11. 03. | Borsmenta
Egy kis ismétlés
A Borsmenta különítménye az elmúlt hónapokban feltérképezte Pécs étkezőhelyeit. Íme az öt általunk legizgalmasabbnak ítélt célpont…
Főzünk
Tökös-csokis puszedli című cikk borítóképe

Tökös-csokis puszedli

2018. 11. 01. | Klich Zsuzsa
Klasszikus bögrés süti, megspékelve az ősz csodás ajándékával, a sütőtökkel…
Utazunk
Gasztronómiai kalandtúra című cikk borítóképe

Gasztronómiai kalandtúra

2018. 11. 01. | Lovranits Júlia
Programajánlat november első napjaira
A gyertyalángos családi emlékezések mellett talán jut idő pihenni, finomakat enni és újdonságokat kipróbálni is. Íme a Borsmenta programajánlata az első novemberi napokra…
Tesztelünk
Homola Pincészet: Kékfrankos 2016 című cikk borítóképe

Homola Pincészet: Kékfrankos 2016

2018. 11. 01. | Szabó Edit
Az elegáns kékfrankosok iskolapéldája. Hűvös, kissé tartózkodó, kissé titokzatos, de annál izgalmasabb…
Főzünk
Sütőtökös-almás lepény című cikk borítóképe

Sütőtökös-almás lepény

2018. 10. 31. | Klich Zsuzsa
A sütőtökös-almány lepény igazi őszi csemege, és nemcsak finom, nagyon szép is...
Főzünk
Tököljünk! című cikk borítóképe

Tököljünk!

2018. 10. 30. | Klich Zsuzsa
Íme a villámgyors, selymes, ellenállhatatlan sütőtökleves. Kezdő háziasszonyok is bátran nekiállhatnak, a siker garantált...
Tesztelünk
Losonci Pince: Nyitnikék 2017 című cikk borítóképe

Losonci Pince: Nyitnikék 2017

2018. 10. 29. | Szabó Edit
Ilyen színű kékfrankost még nem láttatok! Hát még az illata! Mint a tiszta must, olyan! Minden tekintetben vagány, egyedi, különleges bor Losonci Bálint pincéjéből…
Vendégoldal
A prosecco felemelkedése című cikk borítóképe

A prosecco felemelkedése

2018. 10. 28. | Szabó Edit
Amikor egy spontán emberi gesztus bearanyozza a napodat
Tesztelünk
Il Primo – Jekl Flóra: Il Primo Rosé Frizzante 2016 című cikk borítóképe

Il Primo – Jekl Flóra: Il Primo Rosé Frizzante 2016

2018. 10. 27. | Szabó Edit
Fiatalos, energikus habzóbor, amely kadarka és pinot noir nászából született. A nyár illatát és a piros bogyós gyümölcsök zamatát hozza. Gondolkodni nem kell rajta: mire megtennénk, már le is csúszott egy pohárral…
Beszélgetünk
A hatpöttyös is katica! című cikk borítóképe

A hatpöttyös is katica!

2018. 10. 27. | Lovranits Júlia
Beszélgetés dr. Hermann-né Nagy Verával
Dr. Hermann-né Nagy Vera magyartanári múlttal nyitott megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató éttermet Székesfehérváron. A hatéves Hatpöttyös kiállta az idő próbáját, és népszerűbb, mint valaha…