Találatok száma: 2497
Iszunk
A legfrankóbb kékfrankosok című cikk borítóképe

A legfrankóbb kékfrankosok

2018. 11. 06. | Szabó Edit
A legelterjedtebb kékszőlő-fajta hazánkban, borait számtalan változatban ismerjük, és egyre nagyobb becsben tartjuk. A Borsmenta Sajtóklub legutóbbi találkozóján 14 remek kékfrankos került a poharunkba. Íme az eredmények…
Vendégoldal
Egyéves a Gyengébb? Nem! című cikk borítóképe

Egyéves a Gyengébb? Nem!

2018. 11. 05. | Upor László
Milyen szép volna, ha most együtt fújnák el a gyertyát egy virtuális tortán. Tavaly ilyenkor jelent meg a magyar borvilág hősnőit bemutató első kötet…
Utazunk
Pécsi szuper ötös című cikk borítóképe

Pécsi szuper ötös

2018. 11. 03. | Borsmenta
Egy kis ismétlés
A Borsmenta különítménye az elmúlt hónapokban feltérképezte Pécs étkezőhelyeit. Íme az öt általunk legizgalmasabbnak ítélt célpont…
Főzünk
Tökös-csokis puszedli című cikk borítóképe

Tökös-csokis puszedli

2018. 11. 01. | Klich Zsuzsa
Klasszikus bögrés süti, megspékelve az ősz csodás ajándékával, a sütőtökkel…
Utazunk
Gasztronómiai kalandtúra című cikk borítóképe

Gasztronómiai kalandtúra

2018. 11. 01. | Lovranits Júlia
Programajánlat november első napjaira
A gyertyalángos családi emlékezések mellett talán jut idő pihenni, finomakat enni és újdonságokat kipróbálni is. Íme a Borsmenta programajánlata az első novemberi napokra…
Tesztelünk
Homola Pincészet: Kékfrankos 2016 című cikk borítóképe

Homola Pincészet: Kékfrankos 2016

2018. 11. 01. | Szabó Edit
Az elegáns kékfrankosok iskolapéldája. Hűvös, kissé tartózkodó, kissé titokzatos, de annál izgalmasabb…
Főzünk
Sütőtökös-almás lepény című cikk borítóképe

Sütőtökös-almás lepény

2018. 10. 31. | Klich Zsuzsa
A sütőtökös-almány lepény igazi őszi csemege, és nemcsak finom, nagyon szép is...
Főzünk
Tököljünk! című cikk borítóképe

Tököljünk!

2018. 10. 30. | Klich Zsuzsa
Íme a villámgyors, selymes, ellenállhatatlan sütőtökleves. Kezdő háziasszonyok is bátran nekiállhatnak, a siker garantált...
Tesztelünk
Losonci Pince: Nyitnikék 2017 című cikk borítóképe

Losonci Pince: Nyitnikék 2017

2018. 10. 29. | Szabó Edit
Ilyen színű kékfrankost még nem láttatok! Hát még az illata! Mint a tiszta must, olyan! Minden tekintetben vagány, egyedi, különleges bor Losonci Bálint pincéjéből…
Vendégoldal
A prosecco felemelkedése című cikk borítóképe

A prosecco felemelkedése

2018. 10. 28. | Szabó Edit
Amikor egy spontán emberi gesztus bearanyozza a napodat
Tesztelünk
Il Primo – Jekl Flóra: Il Primo Rosé Frizzante 2016 című cikk borítóképe

Il Primo – Jekl Flóra: Il Primo Rosé Frizzante 2016

2018. 10. 27. | Szabó Edit
Fiatalos, energikus habzóbor, amely kadarka és pinot noir nászából született. A nyár illatát és a piros bogyós gyümölcsök zamatát hozza. Gondolkodni nem kell rajta: mire megtennénk, már le is csúszott egy pohárral…
Beszélgetünk
A hatpöttyös is katica! című cikk borítóképe

A hatpöttyös is katica!

2018. 10. 27. | Lovranits Júlia
Beszélgetés dr. Hermann-né Nagy Verával
Dr. Hermann-né Nagy Vera magyartanári múlttal nyitott megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató éttermet Székesfehérváron. A hatéves Hatpöttyös kiállta az idő próbáját, és népszerűbb, mint valaha…
Tesztelünk
Benedek Pince: Öregtőkék Hárslevelű 2016 című cikk borítóképe

Benedek Pince: Öregtőkék Hárslevelű 2016

2018. 10. 26. | Szabó Edit
Gazdag, nagy testű bor, határozott jellem, uralkodásra termett. Mézes, aszalt gyümölcsös, marcipános, tűzköves jegyei szerethetővé teszik…
Utazunk
Forralt borozós, kuckózós esték című cikk borítóképe

Forralt borozós, kuckózós esték

2018. 10. 26. | Lovranits Júlia
Programajánlat az október 26-28-ai hétvégére
Mátyás király kedvenc bora, Harry Potter mindenízű drazséja, gesztenye, sütőtök és a felelős étkezés alapjai… Mi ezt ajánljuk a hétvégére…
Vendégoldal
Világbajnok lett a Kreinbacher-pezsgő! című cikk borítóképe

Világbajnok lett a Kreinbacher-pezsgő!

2018. 10. 25. | Borsmenta
A világ legrangosabb pezsgőversenye, a Champagne and Sparkling Wine World Championships (CSWWC) bírái a somlói Kreinbacher Birtok furmint pezsgőjének ítélték a nem hagyományos szőlőfajtákból készült brut pezsgők világbajnoki címét…