Találatok száma: 2498
Vendégoldal
Nyitott porták Szigetmonostoron című cikk borítóképe

Nyitott porták Szigetmonostoron

2018. 09. 20. | Borsmenta
Szeptember 29-én újra megrendezik Szigetmonostoron a PirosLábos Fesztivált. A kedves, családias rendezvényre immár ötödik alkalommal várják az érdeklődőket a falu lakói…
Tesztelünk
Font Pincészet: Kövidinka 2017 című cikk borítóképe

Font Pincészet: Kövidinka 2017

2018. 09. 19. | Szabó Edit
Kóstoltatok már világversenyen aranyérmet nyert magyar bort az ezer forint alatti árkategóriában? Ha nem, akkor itt az alkalom! A Font Pincészet kövidinkája a legjobbak között végzett az idei Citadelles du Vin versenyen, és 900 forintért a tiétek lehet…
Iszunk
Kóstolj a Borsmentával! című cikk borítóképe

Kóstolj a Borsmentával!

2018. 09. 18. | Szabó Edit
Borsmenta Sajtóklub, Borsmenta Kóstolóklub, Borsmenta-teszt… Tudod, hogy melyik mi fán terem? Az egyik a szakmának, a másik az újságíró kollégáknak, ám a harmadik a nagyközönségnek szól, így bárki részese lehet a Borsmenta-kóstolóélménynek…
Tesztelünk
Koch Borászat: Hajós-Bajai Prémium Cserszegi fűszeres 2017 című cikk borítóképe

Koch Borászat: Hajós-Bajai Prémium Cserszegi fűszeres 2017

2018. 09. 17. | Szabó Edit
Valami tartalmasabb hűsítőre vágysz? Akkor ez a cserszegi a te borod! Szódával vagy tisztán, alkalomra vagy hétköznap estére egyaránt tökéletes, de vigyázz: a 13% alkoholtartalom csalóka ám…
Vendégoldal
Konyhaterápia című cikk borítóképe

Konyhaterápia

2018. 09. 16. | Szabó Ágnes
Ajkai önkéntesek és a Molnár Gábor Műhely Alapítvány
Ajkán, a Móra Ferenc utca sarkán áll egy látszólag szendergő zöld ház. Platánlombok alatt, zöld falak között működik a Molnár Gábor Műhely Alapítvány, ahol sérült felnőttek nappali foglalkoztatását vállalják. A konyhában is lázas tevékenység zajlik.
Beszélgetünk
Elmerültem a gasztronómiában című cikk borítóképe

Elmerültem a gasztronómiában

2018. 09. 15. | Szabó Edit
Beszélgetés Tóth Ágnessel
Nar törökül azt jelenti: gránátalma. Tóth Ágnes ezt a nevet adta a blogjának, mert ez a gyümölcs épp olyan titokzatos és izgalmas, mint a török kultúra, amibe első utazásakor végérvényesen beleszeretett…
Eszünk
Enjoy! című cikk borítóképe

Enjoy!

2018. 09. 14. | Szabó Edit
Ahol Harmath Csaba az étteremigazgató, Oroszki Soma és Berecz Attila a séf, ott jó dolga van a vendégnek. A budapesti Szabadság tér sarkán nyílt Enjoy! éppen olyan, mint a neve. Lendületes és élvezetes…
Beszélgetünk
Tokajban csodás az ősz című cikk borítóképe

Tokajban csodás az ősz

2018. 09. 13. | Szabó Edit
Beszélgetés Szik Mátyással
Szik Mátyás örökös magyar sommelier-bajnok fontos szerepet kapott az idei Tokaji Őszön. A rendezvény nagyköveteként az a feladata, hogy minél több emberrel megismertesse Tokajt és az ott születő borokat…
Tesztelünk
Tóth Ferenc Pincészet: Gyöngyöző Fehér 2017 című cikk borítóképe

Tóth Ferenc Pincészet: Gyöngyöző Fehér 2017

2018. 09. 11. | Szabó Edit
Szeretettel a kétkedőknek, akik nem gondolták, hogy leánykából is lehet gyöngyözőbort készíteni…
Iszunk
Ha a kóstolás tényleg ünnep című cikk borítóképe

Ha a kóstolás tényleg ünnep

2018. 09. 11. | Szabó Edit
Jól van dolga a mostani boros újságírónak. Nem elég, hogy vendégségbe hívják, de még extra programokat is szerveznek neki. Így esett, hogy az egri Vino Kóstoló Ünnep előtt a St. Andrea Pincészethez és az Almagyar Érseki Szőlőbirtokhoz is benéztünk…
Iszunk
Bajnokok ligája című cikk borítóképe

Bajnokok ligája

2018. 09. 08. | Szabó Edit
Mit igyunk a Budapest Borfesztiválon?
Kaland az élet! A Budapest Borfesztivál kínálatából tegnap a VinAgora Nemzetközi Borverseny aranyérmes tételeit kóstolgattuk. Íme a listánk, hátha másnak is kedve támad közelebbről megvizsgálni ezt a bajnoki sort…
Tesztelünk
Skizo Borház: Irsai Olivér 2017 című cikk borítóképe

Skizo Borház: Irsai Olivér 2017

2018. 09. 05. | Szabó Edit
Csilingelően tiszta bor, elbűvölő illattal, csábító ízekkel. A fajta kedvelői imádni fogják…
Beszélgetünk
Újra itt a Tokaji Ősz! című cikk borítóképe

Újra itt a Tokaji Ősz!

2018. 09. 05. | Szabó Edit
Beszélgetés Szilágyi-Tréba Eszterrel
Szeptember 14-16. között újra itt a Tokaji Ősz, Tokaj-Hegyalja ikonikus borgasztronómiai eseménye. A 15 éve sikeres rendezvény idei újdonságairól a főszervezőt, Szilágyi-Tréba Esztert kérdeztük…
Beszélgetünk
Ön kérdez, Rácz Jenő válaszol című cikk borítóképe

Ön kérdez, Rácz Jenő válaszol

2018. 09. 03. | Szabó Edit
Rácz Jenő, a Sanghajban Michelin-csillagot szerzett magyar szakács A Konyhafőnök legutóbbi évada óta igazi sztár lett Magyarországon. Rajongói legutóbb a közösségi média segítségével kérdezhették, és az is kiderült, nyit-e a séf éttermet Magyarországon…
Eszünk
Végállomás: Jókai című cikk borítóképe

Végállomás: Jókai

2018. 09. 01. | Upor László
Lenn, édes délen
Kedves gyerekek! Ma pécsi cukrászdákról mesélünk nektek. Előbb-utóbb a Jókai téren – annak is édes-szép teraszán – kötünk ki, de kezdetnek jöjjön egy kis privát történelem. Gyengébb idegzetűek egyből ugorjanak a cukicikk végére, irány a Jókai cukrászda!