Találatok száma: 2497
Utazunk
Hová menjünk a hosszú hétvégén? című cikk borítóképe

Hová menjünk a hosszú hétvégén?

2018. 04. 26. | Szabó Edit
A május elsejét megelőző hosszú hétvége rengeteg programot kínál, nem könnyű a választás. A hezitálók dolgát megkönnyítendő csokorba kötöttünk néhányat. Balaton, Somló, Villány, Tokaj – négy külön világ, de a bor mindenhol főszerepet játszik. Lássuk, hogy hogyan…
Tesztelünk
TR Művek: Édes 2015 című cikk borítóképe

TR Művek: Édes 2015

2018. 04. 25. | Szabó Edit
Kedveled az őszibarackot? Akkor ezt a bort is szeretni fogod. Nincs benne semmi felesleges flanc, bájos, arányos, kedves, ahogy egy késői szürethez illik, és elvagy vele egész este. Nincs vita: a Tállyai Radikálisok tudnak valamit az eleganciáról…
Tesztelünk
Garamvári Szőlőbirtok: Rosé Gold 2017 című cikk borítóképe

Garamvári Szőlőbirtok: Rosé Gold 2017

2018. 04. 22. | Szabó Edit
Tökéletes nyári bor, tisztán is, fröccsnek is kiváló.
Beszélgetünk
Konyári János a Borászok Borásza című cikk borítóképe

Konyári János a Borászok Borásza

2018. 04. 21. | Szabó Edit
Rendes körülmények között most készítenénk vele egy interjút. De a körülmények egyáltalán nem rendesek. Konyári János 2017. május 22-én, 66 éves korában elment...
Beszélgetünk
Nem vagyok lekvár című cikk borítóképe

Nem vagyok lekvár

2018. 04. 21. | Szabó Edit
Beszélgetés Latorcai Csabával
Baranczó Attila kreatív séf mellett két éve egy most alig harmincéves fiatalember, Latorcai Csaba viszi a miskolci Dűlő étterem konyháját. Múltról és jelenről, ízekről és álmokról beszélgettünk…
Tesztelünk
Garamvári Szőlőbirtok: Cserszegi Fűszeres 2017 című cikk borítóképe

Garamvári Szőlőbirtok: Cserszegi Fűszeres 2017

2018. 04. 20. | Szabó Edit
Üde, friss, játékos bor, tartogassuk a meleg nyári napokra! Jéghidegen, tisztán vagy szódával egyaránt ajánljuk. Ár-érték arányban is állja a próbát…
Utazunk
Nem boszorkányság! című cikk borítóképe

Nem boszorkányság!

2018. 04. 19. | Szabó Edit
Vendégoldal
Még lehet nevezni! című cikk borítóképe

Még lehet nevezni!

2018. 04. 17. | Borsmenta
A Semmelweis Egyetem 2010 óta minden év tavaszán megrendezi hagyományos borversenyét. Az idén már kilencedszer ül össze az orvosokból és borszakírókból álló grémium, hogy eldöntse, mely borok érdemlik ki a Semmelweis Egyetem Bora megtisztelő címet…
Iszunk
Szigorú volt a női zsűri című cikk borítóképe

Szigorú volt a női zsűri

2018. 04. 16. | Szabó Edit
2 nap, 29 nő, 130 pálinka, 9 aranyérem – nagyjából így lehetne számokkal leírni mindazt, ami az első Balaton Open Nemzetközi Pálinka- és Párlatverseny háza táján történt az elmúlt hétvégén...
Beszélgetünk
Aki itt jár, csudát lát című cikk borítóképe

Aki itt jár, csudát lát

2018. 04. 14. | Szabó Edit
Beszélgetés Nagy Lászlóval
Távol a Balaton zajától, a Csobánc-hegy aljában találjuk Magyarország egyik legizgalmasabb borokat adó szőlőbirtokát, a Villa Tolnay Borházat. Tolnay Klári legendás villája mellett hatalmas építkezés zajlik. A részletektől Nagy László birtokigazgatót kérdeztük.
Eszünk
Reggelizz úgy, mint egy király! című cikk borítóképe

Reggelizz úgy, mint egy király!

2018. 04. 13. | Szabó Hajnalka
Aki szeretné megkóstolni a rántott tojást vagy az Istvándy-féle roppanós virslit, indítsa a Paletta Budapestben a hétvégét. Bezerics Daniék mostantól reggelit is adnak, nem is akármilyet…
Vendégoldal
Egy vers mára című cikk borítóképe

Egy vers mára

2018. 04. 11. | Borsmenta
Ma van a költészet napja. Mi Varró Dániel gasztronómiai limerickjeivel ünnepelünk. Éljen a tavasz!
Iszunk
Az vagy, amit megiszol című cikk borítóképe

Az vagy, amit megiszol

2018. 04. 10. | Szabó Hajnalka
Beszélgetünk
Szeretek főzni című cikk borítóképe

Szeretek főzni

2018. 04. 07. | Szabó Edit
Beszélgetés Pesti Istvánnal
Sokan azt mondják, az övé lesz az első vidéki Michelin-csillag. Hogy így lesz-e, nem tudhatjuk, az viszont szent igaz, hogy Pesti István bitang jó konyhát visz Tatán…
Eszünk
Főzzünk együtt marokkóit! című cikk borítóképe

Főzzünk együtt marokkóit!

2018. 04. 06. | Raab Zsuzsanna
Térültünk-fordultunk, aprítottunk, gyúrtunk, szeleteltünk, fazékban levest rotyogtattunk, mozsárban fűszereket törtünk… A Bonit’Art Sütikompánia marokkói főzőestjén semmi nem okozott csalódást!