Találatok száma: 2496
Iszunk
Tanuljuk a nyelvet című cikk borítóképe

Tanuljuk a nyelvet

2016. 02. 12. | Szabó Edit
Furmint Február Mádon
Mád. Kedves település, festőien szép szőlőültetvényekkel, világszínvonalú borokkal. Értő kóstolásukhoz nem elég betérni a legközelebbi vinotékába…
Beszélgetünk
Paul Bocuse nyomdokaiba léptem című cikk borítóképe

Paul Bocuse nyomdokaiba léptem

2016. 02. 10. | Szabó Edit
Beszélgetés Gilles Reinhardt-dal Egy szakácsnak alulról kell indulnia. Ha valaki komolyan gondolja, legalább tíz évet szánjon az alapozásra, csak utána kezdhet építkezni. Ezt nem lehet megúszni…
Iszunk
Bikavér-játék című cikk borítóképe

Bikavér-játék

2016. 02. 10. | Burai László
Bikavéreket kóstoltunk tegnap a szerkesztőségben, Egerből és Szekszárdról vegyesen. Bár az ízlésünk némileg különbözik, abban egyetértettünk, hogy van potenciál ezekben a borokban, függetlenül a termőhelytől.
Főzünk
Rakott padlizsán című cikk borítóképe

Rakott padlizsán

2016. 02. 09. | Szabó Edit
A padlizsán eredetileg Kelet-Indiából származik, a burgonyafélékhez sorolják, és nagyon magas a C-vitamin tartalma, ezért nemcsak finom, hanem egészséges is.
Utazunk
Hétvége Szicíliában 1. című cikk borítóképe

Hétvége Szicíliában 1.

2016. 02. 08. | Szabó Edit
Catania
Catania A rejtett zugok, a bezáruló-kitáguló terek komótos bebarangolása, akávézók, éttermek kínálatának alapos érzékszervi vizsgálata itt a legnagyobb élmény...
Eszünk
Felemelő este volt című cikk borítóképe

Felemelő este volt

2016. 02. 05. | Szabó Edit
Eszünk
A séf asztalánál II. című cikk borítóképe

A séf asztalánál II.

2016. 02. 04. | Szabó Edit
„A legegyszerűbb ízekért is őszintén lehet rajongani” – vallja Gullner Gergő, az InterContinental Budapest séfje, aki tíz hónapja vezeti a szálloda, s vele együtt a Corso étterem konyháját...
Iszunk
A Holdvölgy napos oldala című cikk borítóképe

A Holdvölgy napos oldala

2016. 02. 03. | Szabó Edit
Találkozás Gincsai Tamással, a Holdvölgy Pincészet főborászával
Minden jó történetben van egy szerelmes nő. Esetünkben egy francia asszony, anya és feleség, aki a házasság 32. évében úgy dönt, hogy néhány sor tokaji szőlővel lepi meg hegyaljai születésű férjét...
Iszunk
Furmint is coming című cikk borítóképe

Furmint is coming

2016. 02. 02. | Burai László
Az a jó a januárban, hogy megbízhatóan követi a február, ami pedig évek óta minden borkedvelőnek ugyanazt jelenti: indul a furmintőrület.
Beszélgetünk
Nincs B-terv. Megyünk! című cikk borítóképe

Nincs B-terv. Megyünk!

2016. 01. 31. | Szabó Edit
Beszélgetés Bicsár Attilával Bicsár Attila, az Alabárdos séfje tizenöt év után megválik az étteremtől, sőt elhagyja az országot is...
Beszélgetünk
Itt még nagy dolgok születhetnek! című cikk borítóképe

Itt még nagy dolgok születhetnek!

2016. 01. 29. | Szabó Edit
Beszélgetés Dudás Szabolccsal Alig hat év telt el azóta, hogy Dudás Szabolcs és öccse, Szilárd felrajzolt egy aprócska pontot a magyar gasztronómia térképére...
Tesztelünk
Heimann Családi Birtok: Idei 2015 című cikk borítóképe

Heimann Családi Birtok: Idei 2015

2016. 01. 28. | Szabó Edit
Igazi tavaszköszöntő, friss, üde vörösbor. Mint egy tál érett cseresznye, folyékony kiadásban. Azért kicsit fűszeresebb, és persze van benne alkohol...
Beszélgetünk
Ez a vidék minden évszakban szép című cikk borítóképe

Ez a vidék minden évszakban szép

2016. 01. 27. | Szabó Edit
Beszélgetés Trombitás Tamással Ha valaki, hát Trombitás Tamás tudja, mi a kő, és ha nem vigyázunk, megmutatja nekünk is alaposan....
Iszunk
Készítsünk egy kávét! című cikk borítóképe

Készítsünk egy kávét!

2016. 01. 27. | Burai László
Gasztronómiai forradalom zajlik, ezt leírni mostanra elég nagy közhely. Streetfood, kézműves sör, barbecue: villámgyorsan terjednek, havonta új szereplő lép a ringbe, ember legyen a talpán, aki ezt követni tudja.
Eszünk
A mamma Mádon című cikk borítóképe

A mamma Mádon

2016. 01. 27. | Szabó Edit
Rendhagyó borvacsora a mádi Aszúházban 2016. január 30-án Akik főznek: Anna Maria Barbieri és Horváth Gábor Anna Maria Barbieri szemében huncut mosoly csillan, dupla tokája rázkódik a nevetéstől, és úgy főz, mint három isten...