Találatok száma: 2497
Tesztelünk
Gedeon Birtok: Zöld Veltelini 2023 című cikk borítóképe

Gedeon Birtok: Zöld Veltelini 2023

2024. 11. 22. | Bara Szilvia
Az izsáki Gedeon Birtok nagyon ért az üde borokhoz. 2023-as évjáratú zöld veltelinijük szeretnivalóan könnyed, minden alkalomra tökéletes választás. Halak, saláták vagy egy jó gyümölcsös csirkesült mellé ajánljuk...
Iszunk
Betöltötte a negyedik X-et a Thummerer Pincészet című cikk borítóképe

Betöltötte a negyedik X-et a Thummerer Pincészet

2024. 11. 22. | Nádasi Eszter
November elején Noszvajon jártunk, hogy a családdal együtt ünnepeljük a Thummerer Pincészet alapításának negyvenedik évfordulóját – múltidézés, dűlőjárás, grand superior borok és egy születésnapi újdonság kíséretében...
Főzünk
Habart savanyú húsgombócleves – terbiyeli ekşili sulu köfte című cikk borítóképe

Habart savanyú húsgombócleves – terbiyeli ekşili sulu köfte

2024. 11. 21. | Nagyillés János
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 45. rész
A gazdag, tápláló levesek mindig jó szolgálatot tesznek. Nagyillés János most a savanyú húsgombócleves receptjét mutatja meg a Borsmenta magazin olvasóinak a Török örömök sorozat 45. részében…
Tesztelünk
Hernyák Birtok: Zöldveltelini 2021 című cikk borítóképe

Hernyák Birtok: Zöldveltelini 2021

2024. 11. 20. | Bara Szilvia
Az etyeki Hernyák Birtok 2021-es zöld veltelini bora valóságos gyümölcsbomba. Kerek, elegáns, jól iható, tökéletes társa egy jó estének akár társaságban, akár kettesben...
Vendégoldal
A hálás szállító című cikk borítóképe

A hálás szállító

2024. 11. 19. | Zsirai Kata
Katanapló 2. rész
Mint már korábban jeleztük, most egy éven át Zsirai Kata, a mádi Zsirai Pincészet ügyvezetője ír nekünk borásznaplót. A Katanapló 2. részéből kiderül, hogy az unalmas hétköznapok cseppet sem unalmasak, főleg ha van egy palack jó csiger…
Főzünk
Klasszikus marhapörkölt című cikk borítóképe

Klasszikus marhapörkölt

2024. 11. 18. | Szabó Edit
A marhapörkölt az identitásunk része. Minden húsevő rajong érte, és valljuk be, jogosan. Íme a klasszikus recept. Testes vörösbor illik hozzá…
Tesztelünk
Nádas Borműhely: GV Brut Nature 2021 című cikk borítóképe

Nádas Borműhely: GV Brut Nature 2021

2024. 11. 15. | Szabó Edit
A Nádas Borműhely etyeki pincéjében sorra készülnek a limitált tételszámú különlegességek. A 2021-es zöld veltelini nyerspezsgőből összesen 627 palack kerül a fogyasztókhoz – boldog lehet, akinek még jut belőle...
Főzünk
Lokma című cikk borítóképe

Lokma

2024. 11. 14. | Nagyillés János
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 44. rész
A lokmát sokan ismerik, csak kevesen tudják a nevét. Ez az a mámorítóan édes török fánkocska, amit mindenki imád. Íme a recept, ezt hozta most nekünk Nagyillés János a Török örömök 44. részében…
Iszunk
Pálffyéké lett a Szóláti Nagydíj című cikk borítóképe

Pálffyéké lett a Szóláti Nagydíj

2024. 11. 11. | Szabó Edit
Az idén először rendeztek olyan borversenyt Egerszóláton, amelyiken kizárólag dűlőszelektált olaszrizlingeket értékeltek a bírák. A Szóláti Nagydíj vándorkupát a zsűri döntése alapján egy évig a köveskáli Pálffy Szőlőbirtok és Pince őrizheti…
Utazunk
Egy hétfő és még két nap A Hétfő Városában című cikk borítóképe

Egy hétfő és még két nap A Hétfő Városában

2024. 11. 08. | Vargha Márk
Tádzsikisztán - Dusanbe
Dusanbe perzsául azt jelenti: hétfő. A tádzsik főváros különleges világát Vargha Márk fedezte fel…
Főzünk
Savanyított vörös káposzta – mor lahana turşusu című cikk borítóképe

Savanyított vörös káposzta – mor lahana turşusu

2024. 11. 07. | Nagyillés János
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 43. rész
Ahogyan a törökök, mi is imádjuk a savanyúságokat, a vörös káposztának pedig még a színe is elbűvölő. A télire eltehető savanyított vörös káposzta receptjét mutatja meg Nagyillés János a Török örömök sorozat 43. részében…
Tesztelünk
Steigler Pince: BIO Zöld veltelini 2023 című cikk borítóképe

Steigler Pince: BIO Zöld veltelini 2023

2024. 11. 06. | Bara Szilvia
A soproni Steigler Pince 2023-as évjáratú BIO Zöld veltelinije bronzérmes lett a Borsmenta magazin tesztjén. Érlelt sajtok, halak mellé ajánljuk, ínyencek osztriga mellé is kortyolhatják...
Vendégoldal
Lelassulás. Vagy mégse? című cikk borítóképe

Lelassulás. Vagy mégse?

2024. 11. 05. | Zsirai Kata
Katanapló 1. rész
Mostantól egy éven keresztül Zsirai Kata, a Zsirai Pincészet ügyvezetője mesél az életéről minden második héten a Borsmenta magazin olvasóinak. Íme a Katanapló első része, némi bemutatkozással és egyebekkel – amúgy „katásan”…
Tesztelünk
Miklós Csabi: punktum zöld veltelini 2022 című cikk borítóképe

Miklós Csabi: punktum zöld veltelini 2022

2024. 11. 01. | Nádasi Eszter
Miklós Csabi 2022-es zöld veltelinije a punktum nevet kapta. Szőlővirágos és körtés jegyeit izgalmasan veszi körül a mineralitás – magában és ételpárosításokban is jól működik…
Főzünk
Török tökdesszert – balkabağı tatlısı című cikk borítóképe

Török tökdesszert – balkabağı tatlısı

2024. 10. 31. | Nagyillés János
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 42. rész
Ez aztán a pofonegyszerű édesség! Csak néhány összetevő, és máris csodás török tökdesszertet varázsolhatunk az asztalra, csak kövessük Nagyillés János utasításait a Török örömök sorozat 42. része szerint!