Tesztelünk

Kikelet Pince: Brut Pezsgő 2015
2019. 01. 14. | Szabó Edit
Így lényegülnek át Tokaj klasszikus szőlőfajtái egy francia asszony kezében. Érleltség, kifinomultság, elegancia felsőfokon. Bravó, Berecz Stéphanie!
Tesztelünk

Pannonhalmi Rajnai Rizling 2017
2019. 01. 10. | Szabó Edit
Jó ivású, üde rajnai, intenzív, őszibarackos ízvilággal. Olyan, de olyan őszibarackos, hogy el se hinnénk, ha nem kóstoltuk volna…
Tesztelünk

Garamvári Szőlőbirtok: Prestige Brut Pezsgő
2019. 01. 06. | Szabó Edit
Ez a pezsgő aztán nem finomkodik! Adja, amit kell, határozottan, energikusan, bátran. Nem lehet nem észrevenni, tekintélyt és figyelmet követel…
Tesztelünk

Bencze Családi Birtok: Aries Rajnai Rizling 2015
2018. 12. 31. | Szabó Edit
Aki még soha nem kóstolt amforában érlelt rajnai rizlinget, annak itt a megfelelő alkalom. Érett, mély bor, a fajtára jellemző jegyekkel…
Tesztelünk

2HA Pincészet: Rizling Méthode Traditionnelle 2014
2018. 12. 31. | Szabó Edit
Olaszrizling, rajnai rizling és szürkebarát házasítása, egyenesen a Szent György-hegyről. Aki szereti az érleltebb, teltebb pezsgőket, annak bizonyára ez lesz az egyik kedvence…
Tesztelünk

Sauska Tokaj: Méthode Traditionnelle Brut Pezsgő
2018. 12. 30. | Szabó Edit
Letisztult, kellemes, elegáns pezsgő, Tokaj ásványosságával, a furmint gyümölcsösségével, a chardonnay eleganciájával és a hárslevelű kedvességével…
Tesztelünk

Légli: Méthode Traditionnelle Brut Pezsgő 2015
2018. 12. 28. | Szabó Edit
Karakteres, izgalmas, igen kedvünkre való pezsgő, megérdemli a figyelmet…
Tesztelünk

St. Andrea Pincészet: Kadarka Brut Nature Pezsgő 2015
2018. 12. 28. | Szabó Edit
Pezsgő kadarkából? Elsőre talán őrültnek tűnik az ötlet, de kóstoljuk csak meg, és azonnal kiderül, hogy nagyon is helyénvaló. A St. Andrea Pincészet brut nature pezsgőjét a különlegességek kedvelőinek ajánljuk…
Tesztelünk

Csányi Pincészet: Teleki Selection Villányi Kékfrankos 2015
2018. 12. 21. | Szabó Edit
Könnyű, jó ivású kékfrankos, tipikus kedd esti bor, de innánk szerdán is. Ráadásul árban is eléggé verhetetlen…
Tesztelünk

Cseri Pincészet: Rajnai Rizling Barni 2017
2018. 12. 08. | Szabó Edit
A legbarátságosabb hazai rajnai rizling, amit valaha kóstoltunk. Azoknak is ajánljuk, akik soha nem találták rokonszenvesnek a fajtát…
Tesztelünk

Kislaki Bormanufaktúra: Riesling (válogatás) 2015
2018. 12. 06. | Szabó Edit
A bor, amire sokáig emlékezni fogsz. Szinte minden benne van, amitől szerethető, ráadásul könnyű inni. Kár, hogy már csak néhány palack lelhető fel belőle…
Tesztelünk

Luka Pincészet: Kékfrankos 2016
2018. 11. 27. | Szabó Edit
Tipikus kékfrankos, tanítani lehetne rajta a fajtát. Meggy, cseresznye, csokoládé, fűszerek, az évjáratra jellemző intenzív savakkal kísérve…
Tesztelünk

Sabar Borház: 1118 (Rajnai Rizling) 2017
2018. 11. 22. | Szabó Edit
A pincészet egyik féltve őrzött kincse, nagy becsben tartják. Mindössze 1118 palack készült belőle – jobb, ha időben beszerzünk magunknak egyet-kettőt. Nem bánjuk meg…
Tesztelünk

Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet: Kékfrankos 2015
2018. 11. 18. | Szabó Edit
Sötét, gazdag, bor, meggyes és vadmálnás ízekkel. Tipikus kékfrankos a legjobbak közül…
Tesztelünk

Babarczi Szőlőbirtok és Pincészet: Rajnai Rizling 2017
2018. 11. 12. |
Kemény, karakteres, határozott rajnai, ebben aztán van tartás! A fajta kedvelői imádni fogják, de az ismerkedést ne ezzel a borral kezdjük…