Beszélgetünk

Dupla buborék
2016. 03. 07. | Szabó Edit
Beszélgetés Márkus Györggyel
Nagyhatalom nem, de kis királyság lehetünk úgy 2050 táján. Mennyiségben sosem leszünk nagyok, minőségben sem fogjuk utolérni az igazi császárokat, de próbálkozni azért érdemes…
Beszélgetünk

MoszkvaTér a Hold utcában
2016. 02. 27. | Szabó Edit
Beszélgetés Nyíri Szásával
A politikát lehet nem kedvelni, a vezetőket lehet nem kedvelni, de a kultúrát, a művészetet, a gasztronómiát ostobaság lenne elutasítani…
Beszélgetünk
Beszélgetünk

Paul Bocuse nyomdokaiba léptem
2016. 02. 10. | Szabó Edit
Beszélgetés Gilles Reinhardt-dal
Egy szakácsnak alulról kell indulnia. Ha valaki komolyan gondolja, legalább tíz évet szánjon az alapozásra, csak utána kezdhet építkezni. Ezt nem lehet megúszni…
Beszélgetünk

Nincs B-terv. Megyünk!
2016. 01. 31. | Szabó Edit
Beszélgetés Bicsár Attilával
Bicsár Attila, az Alabárdos séfje tizenöt év után megválik az étteremtől, sőt elhagyja az országot is...
Beszélgetünk

Itt még nagy dolgok születhetnek!
2016. 01. 29. | Szabó Edit
Beszélgetés Dudás Szabolccsal
Alig hat év telt el azóta, hogy Dudás Szabolcs és öccse, Szilárd felrajzolt egy aprócska pontot a magyar gasztronómia térképére...
Beszélgetünk

Ez a vidék minden évszakban szép
2016. 01. 27. | Szabó Edit
Beszélgetés Trombitás Tamással
Ha valaki, hát Trombitás Tamás tudja, mi a kő, és ha nem vigyázunk, megmutatja nekünk is alaposan....
Beszélgetünk