Találatok száma: 2497
Tesztelünk
Frittmann Borászat: Ezerjó 2023 című cikk borítóképe

Frittmann Borászat: Ezerjó 2023

2024. 09. 03. | Szabó Edit
A Frittmann Borászat 2023-as Ezerjója üde, lendületes, zamatos, tökéletes fröccsbor, de saláták, csirkés ételek kísérőjeként is nyugodtan pohárba tölthetjük.
Vendégoldal
Bor, mámor – SanzonTokaj című cikk borítóképe

Bor, mámor – SanzonTokaj

2024. 08. 05. | Borsmenta
Fesztivál Erdőbényén: 2024. augusztus 8-11.
A Bor, mámor, Bénye az egyik legszerethetőbb boros-kulturális fesztivál Magyarországon. Ilyenkor megnyílnak a látogatók előtt az erdőbényei kertek, van jó bor, jó zene és mindig jó a társaság. A borsmenta.hu a SanzonTokaj kertjében ver tanyát. Íme a programok…
Tesztelünk
Eisenberger Pince: Ezerjó 2022 című cikk borítóképe

Eisenberger Pince: Ezerjó 2022

2024. 07. 31. | Bara Szilvia
Eisenberger Zsolt móri borász nagyon jó érzékkel nyúl az ezerjóhoz. A 2022-es bora friss, lendületes, kissé fanyar, kiváló nyári szomjoltó…
Iszunk
A barátság a legjobb reklám című cikk borítóképe

A barátság a legjobb reklám

2024. 07. 28. | Vargha Márk
Borpiknik Szigetcsépen
Gálné Dignisz Éva, a 2013-as Év Bortermelője nem lehetne ennyire sikeres borász, ha nincs mögötte szőlészként a férje, Csaba. Szőlőbirtokukat 30, pincészetüket 20 éve alapították, és a kerek évfordulókat borpiknikkel ünnepelték a birtokon…
Tesztelünk
Paulus Molnár Borház: Selection Ezerjó 2021 című cikk borítóképe

Paulus Molnár Borház: Selection Ezerjó 2021

2024. 07. 26. | Nádasi Eszter
A Paulus Molnár Borház 2021-es Selection Ezerjó tétele még mindig gazdag gyümölcsökben – például citrusos és trópusi jegyekben…
Főzünk
Roppanós savanyú uborka – kütür kütür salatalık turşusu című cikk borítóképe

Roppanós savanyú uborka – kütür kütür salatalık turşusu

2024. 07. 26. | Nagyillés János
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 35. rész
A kütür kütür salatalık turşusu a magyar savanyú uborkától némiképp eltérő ízvilágú, de nagyon finom savanyúság. Ennek elkészítését mutatja meg Nagyillés János a Török örömök 35. részében…
Tesztelünk
Eisenberger Pince: Ezerjó 2019 című cikk borítóképe

Eisenberger Pince: Ezerjó 2019

2024. 07. 25. | Bara Szilvia
Eisenberger Zsolt hisz az érlelésben, és hogy ezt jól teszi, azt a Borsmenta tesztjén második helyezést elért 2019-es ezerjó bora is bizonyítja…
Főzünk
Klasszikus sárgabaracklekvár című cikk borítóképe

Klasszikus sárgabaracklekvár

2024. 07. 25. | Szabó Edit
Semmi újítás, ez itt a sárgabaracklekvár klasszikus receptje. Időigényes, de nem bonyolult, megéri rászánni azt a néhány órát, ráadásul nagyon finom illattal tölti meg a lakást…
Tesztelünk
Paulus Molnár Borház: Gold Ezerjó 2023 című cikk borítóképe

Paulus Molnár Borház: Gold Ezerjó 2023

2024. 07. 24. | Bara Szilvia
A Paulus Molnár Borház Gold Ezerjó bora kellemesen frissítő nyári ital, amit főként saláták és csirkés fogások mellé ajánlunk…
Vendégoldal
Egyre jobbak a kőszegi borok! című cikk borítóképe

Egyre jobbak a kőszegi borok!

2024. 07. 23. | Dr. Kaibinger Tamás
Dr. Kaibinger Tamás bornaplója 22. rész
Perzselő hőség, koccintás Szent Donátus napján, költészet a szőlőben, nyitott pincék, nyitott emberek – ezen gondolatok köré szerveződik dr. Kaibinger Tamás bornaplójának 22. része…
Iszunk
Fröccs: maga a megtestesült nyár című cikk borítóképe

Fröccs: maga a megtestesült nyár

2024. 07. 22. | Bara Szilvia
A meleg nyári hónapokban igazi felüdülést nyújt egy pohár hűsítő fröccs. A bor-szikvíz páros a kerti grillezések, a fesztiválok és a baráti beszélgetések elmaradhatatlan társa, ráadásul számtalan variációban készíthető, így mindenki megtalálhatja az aktuális kedvencét…
Tesztelünk
Miklós Csabi Pincészet: Csoda Ezerjó 2022 című cikk borítóképe

Miklós Csabi Pincészet: Csoda Ezerjó 2022

2024. 07. 19. | Nádasi Eszter
A 2022-es évjáratú Csoda Ezerjó első helyezést ért el a Borsmenta szakmai tesztjén. Miklós Csabi bora leginkább a gyümölcsös jegyek és a hordós érlelés összjátékával fogott meg bennünket…
Főzünk
Joghurtoscukkini-egytálétel – yoğurtlu kabak kızartması című cikk borítóképe

Joghurtoscukkini-egytálétel – yoğurtlu kabak kızartması

2024. 07. 18. | Nagyillés János
Török örömök – Nagyillés János török receptjei 34. rész
Ezt a kellemes és tartalmas, hűtve fogyasztható joghurtoscukkini-egytálételt hozta nekünk a hőségnapokra Nagyillés János a Török örömök sorozat 34. részében…
Iszunk
Ezerjóteszt 2024 című cikk borítóképe

Ezerjóteszt 2024

2024. 07. 17. | Szabó Edit
A Borsmenta ezerjótesztjén 13 versenytétel került a poharakba, egy a Kunsági borvidékről, a többi Mórról. A pálmát egy könnyű bor vitte el, de az érettek is szépen szerepeltek…
Főzünk
Bruschetta, amit mindenki imád című cikk borítóképe

Bruschetta, amit mindenki imád

2024. 07. 16. | Szabó Edit
A bruschetta, az olaszok paradicsomos pirítósa egyszerűen zseniális étel. Elkészíteni könnyű, konyhai jártasságot nem igényel, percek alatt az asztalra tehetjük, és mindenki imádni fogja. Íme a klasszikus recept…